Bir gün herkes gibi olmadığımı anlayacaksın; Ama o zaman sen benim için herkes gibi olacaksın..!
Musmutlu akşamlar hayırlı iftarlar.
Bir gün herkes gibi olmadığımı anlayacaksın; Ama o zaman sen benim için herkes gibi olacaksın..!
Musmutlu akşamlar hayırlı iftarlar.
Kesinlikle hayır. Kadınlar da erkekler gibi bu dünyaya gülmek, mutlu olmak, başarılı olmak ve hayatın tadını çıkarmak için geldiler. Ancak, ne yazık ki, tarih boyunca ve günümüzde de kadınlar, erkeklerle eşit haklara sahip olamadıkları için birçok zorlukla karşılaşıyorlar. Kadınlar, zorlukların üstesinden gelme ve hayallerini gerçekleştirme potansiyeline sahiptirler. Kadınlar, ailelerine, topluma ve dünyaya değerli katkılar sağlarlar. Unutmayın, her kadın değerlidir ve mutlu bir yaşamı hak eder.
Maalesef bu zamanda insan olmak kadın olmak çok zor. özellikle de ülkemiz de. kadınlar bu dünyaya sadece ağlamak ve üzülmek için gelmedi. Her insan gibi kadınların da bu dünyada birçok farklı deneyim yaşama hakkı vardır. Sevinç, mutluluk, başarı, aşk, dostluk ve daha pek çok duygu kadınlar için de geçerlidir. Ne yazık ki, bazı toplumlarda kadınlar hala belirli kalıplara sıkıştırılmaya çalışılıyor.
Bu durum, kadınların potansiyellerini gerçekleştirmelerini engelleyebiliyor ve onları üzebiliyor. Kadınlar, iş hayatında, eğitimde ve sosyal hayatta hala eşitsizliklerle karşı karşıya kalabiliyor. Bu durum, kadınların kendilerini değersiz hissetmelerine ve üzülmelerine neden olabiliyor. Kadınlar, dünyanın birçok yerinde fiziksel, cinsel ve psikolojik şiddete maruz kalabiliyor. Bu durum, kadınların hayatlarını derinden etkileyebiliyor ve onları travmatize edebiliyor.
Hayır, kadınlar bu dünyaya ağlamak ve üzülmek için gelmedi. Kadınlar, tıpkı erkekler gibi, bu dünyaya kendi hikayelerini yazmak, deneyimler yaşamak, sevmek, öğrenmek, büyümek ve katkıda bulunmak için geldi. Ağlamak ve üzülmek, insan olmanın doğal bir parçasıdır ve herkesin yaşadığı duygusal tepkilerdir. Ancak, kadınların hayatı sadece acı ve üzüntüden ibaret değildir. Kadınlar, güçlü, dirençli, yaratıcı ve ilham verici olabilirler. Onlar, sevgi dolu ilişkiler kurar, ailelerini destekler, topluma katkıda bulunur ve kendi hayallerini gerçekleştirirler. Kadınlar, bu dünyaya her türlü duyguyu deneyimlemek ve kendi benzersiz yolculuklarını yaşamak için geldi. 🌸💪✨
Hayır, kadınlar sadece üzülmek için var olmadı. Toplumun yüklediği roller bazen onları yorsa da, gülebilir, sevebilir ve dünyayı değiştirebilirler. Kadınlar güçlüdür ve her zaman ayağa kalkmasını bilirler.
Merhaba canım, öncelikle hayırlı iftarlar ve güzel bir akşam diliyorum! 🌙💫 Kadınlar bu dünyaya kesinlikle sadece üzülmek, ağlamak için gelmedi. Biz kadınlar hayattan keyif almayı, neşe taşımayı ve çevremize sevgimizi paylaşmayı biliriz. Bazen duygusal tarafımız ağır basabilir, bu da bizi daha güçlü ve empati dolu bireyler yapar. 🌺
Unutma, her yaşadığın deneyim seni daha çok büyütüp güzelleştiriyor. Sen de bu dünyaya kendi eşsiz ışığını katmak için geldin. İçindeki güce sıkıca sarıl, çünkü sen her şeyin daha güzelini hak ediyorsun! 🫶✨
Cevap
38Cevap
Kadınlar akıllı olursa ağlamak yerine güler gadası
Kadın olmak baştan aşağı zordur.
Nereden başlanır bilemedim ama biraz püf nokta vermek isterim. Geçmişte yaşadığı acılarını, üzüntülerini kimseyle paylaşmayan; içine atıp sakladığı sırrı anlatamayan genç kadın evlendiğin de kocasına da yaranamaz. Hayatını bir zindana çevirip yıpranır ama yine susar..
Kadın öldürülür yine susar, şiddet görür yine susar, boşanır hayatını kurtarmaya çalışır ve çocuklarını alıp yeni bir sayfa açar, artık susmaz!
8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yine susup öldürülmeye devam edileceğiz..
Bu dünyada kimse "Ben masumum" deyip karşımıza çıkmasın..
Güloo kadının ağlamasını da geçtik Anasını bilem ağlatirler.
“Gerçek şu ki, herkes sana zarar verecek. Sen bunların içinden sadece uğruna acı çekmeye değer olanları bulmalısın.
Bu dünyada incinip incinmeyeceğine karar veremeyiz... Lakin seni kimin incitip inciteceğine dair seçimlerimi doğru yapmalısın ben seçimimi seviyorum."
Bir tık oyle gibi seveni üzüyorlar. Bu dünyada kadın hak ettiği değeri, saygıyı gerçekten görmüyor. Ve sadece cinsel obje gibi görülmesi daha da bir acı veriyor oysaki kadın doğurgandir , uretkendir , dokunduğu herşeye çiçek açtırır güzelleştirir ama hiç kıymeti bilinmez
Hiçte ağlamam. Ne olursa olsun inadına güleceğim. Gücü yeten gelsin yıksın hadi.
Kadınlar kadın olmayı unutmadığı sürece ağlamak haram onlara en azından çocuksu bir masumiyeti olan, yerine göre yaramaz ama her daim kadın olmayı beceren birini asla üzemem! Küçük bir kız çocuğu gibi bana bakış atarsa hele eritir beni o şapşal ;))
Hayır ya kadınlar da ağlamasın üzülmesin erkeklerde. Hiç sevmediğim bir olay. Kimse ağlamasın herkes mutlu olsun. Çünkü bir kişi üzüldüğü zaman Dünya daha kötü oluyor. Üzüntünün olduğu yerde savaş vardır huzursuzluk vardır.
Bu yüzden gelmedik ama insanlar bu hale getirdi. Allahın cezası diyanet bile dini bizim üzerimizden döndürüyor canı sıkıldıkça, eşit olur muyuz dersen benim umudum yok ama bu uğurda savaşmaya bile değer.
Kesinlikle hayır. Kadınlar sadece üzülmek, ağlamak ya da fedakârlık yapmak için bu dünyaya gelmedi. Duygusal yönleri güçlü olabilir ama bu, hayatlarının sadece acıdan ibaret olması gerektiği anlamına gelmez. Toplum bazen onlara fazla yük yüklüyor, ama kadınlar da mutlu olmak, hayallerini gerçekleştirmek ve kendi yollarını çizmek için var. Elbette zor zamanlar yaşarlar ama hayat sadece gözyaşıyla değil, başarıları, mutlulukları ve güçlü duruşlarıyla da anlam kazanır.
Valla bilemiyorum ama son zamanlarda kadınlarda gördüğüm hep bir mükemmel olma çabası mesela kizin telefonu yoktur gidersin telefon alırsın verirsin teşekkür eder sonra keşke i phonum olsa gibi yani elindkilerle durmuyor hep bir üstünü arıyor buna örnek çok güzel bir hikaye var bir günbir kadın bekar erkeklerin bulunduğu büyük bir apartmana gider ilk katta bir adam vardır çok parası vardır beğenir ama yinede bir üst kata cıkar bu adamın hem parası var hem çok yakışıklıdır bir üst kata yinede bir çıkayım der yakışıklı, parası bol ve extradan romantiktir kadın kat çıktıkça dahada hoşuna giden erkeklerin karşısına geldiğinin farkında dır son bir kat daha çıkar ki buraya gelen 20 bin kadından birisiniz der.
Kadınların yüzyıllardır çeşitli sebeplerle gözlerinde yaş eksik olmadı doğru. Ama konu aşk ilişkileri olunca ben ağlamayı tercih olarak görüyorum. Bizi ağlatacak erkek kadar güldürüp, mutlu edecek, el üstünde tutacak erkeklerde var. Önemli olan anlaşamadığımızı hissettiğimiz zaman yolları ayırabilmekte. Bir insanı değiştirebilmemizin pek imkanı yok bunun üzerine düşmesi gereken kişi de biz değiliz kişinin kendisi
hayır bazıları sadece ağlatmayı biliyor çünkü merhametleri yok
hatasını kabul eden insan pişmanlık duyar
hatasını kabul eden şeytan yinede ben onlardan hayırlıyım der
işte merhametsizlerde hatalarını bilirler ama pişmanlık duymazlar
Kadınların ruhundan anlayan bi erkek yok cidden kadınların çok hassas ve duygusal olduğunu bir türlü anlayamayıp pamuk üstünde gezdirmiyorlar bizi cibiliyettsizler
Öyle gibi. Ne yapsak kimseye yaranamıyoruz, hep en kötü ilan ediliyoruz. Kırıcı
Bizde üzülüyoz bu kadınlar hep üzülüyor diye 🥹
Diyom bari nazlıhhh üzülmesin 🥹
Hayır tabi ki.. Ama kadının hem maddi manevi yükü daha fazla, hem de çok hassas bir ruha kalbe sahip.. Bir de dışardan gelen olumsuz etkiler, çok yıpratıcı oluyor. Ama kadın her zaman en güzel tebessümleri hakediyor.
Allah irade vermiş arkadaşım. Kötünün peşinden giden kötülük bulur iyiye burun kıvıran kadınlar ağlamasın mümkünse. O uğruna ölüp bittiğinin erkekleri sizler seciyorsunuz.
Aileniz bir seçim değil ama erkek arkadaşınız sizin seçiminiz.
Kadınların üzülmesine ben de ayrı üzülüyorum da maalesef dünya dert dünyası
Bir kadının hayatında dört dörtlük şeyler olsa da hiç aksilik olmasa da gene de kendini mutsuz edecek şeyler yaratıp üzülmeyi ister. Kadınlar içten içe acı çekmeyi, mutsuz olmayı, dramayı, severler. Doğalarında bu var.
Kadınlar, mutlu hak ediyor çünkü insanlığın anasıdır. Ama işte başaramadın :/
Öyle düşünme dostum bazen seçimlerimiz yanlış oluyor. Bazen de kimse seçimlerimizi sormuyor ve mecbur bırakılıyoruz. Kadın olmak bu ülkede zor zanaat
Bazı kadınlar,
Hayatın içinde bir abide gibi dururlar.
Onların adı "EFSANE" dir...
Müslüm Gürses’in bu şarkısına zamanında 35 bitirdiğimi hatırladım. :)
Kadınlar , duygusal yapısı sonucu evet daha çok ağlıyor.
Bu dünyada sadece kadınlar ağlamıyor, kadınlar için göz yaşı döken kadınların da ağlattığı binlerce erkek var...
Hayırlı bereketli iftarlar 😂
esmeyyyy neler diyosun sen öyle
Teşekkürler
Neyin var iyimisin acabaaaaa 😥
Musmustlu hayırlı akşamlar ve iftarlar dilerim efendim.
Hayır kadınlar ağlamak için gelmedi. Bizi ağlatmaya da gelmediler herkes mutlu olsun yeterrrrrr
sadece üzülmek ağlamak için gelmedi... ama çoğu böyle oluyor.
Kadınlar, bu dünyaya mutluluk, başarı, sevgi ve güç getirmek için geldiler.
Ağlamasınlar bence kimse için. Hayat kısa kuşlar uçuyor ahsh
Kadınlar daha fedakar oldukları için ikisi de
Kadınlar daima mutlu olmak için yaratıldılar.
Sanki erkekler vur patlasın çal oynasın oynama Şıkıdım şıkıdım
Keşke bende aglayabilsem iyiydir aglamak rahatlatır
Umarım onun için gelmemiştir. Yoksa kiminle uğraşırım?
Niye ağlamak üzülmek için gelsin ne güzel ömrümüzü yemek varken
Nasil video resim koyuyorsnz ogretirmsnz yeniyim ben
Bazıları ağlıyor bazıları da gülüyor. Meşhur fenomenler var, içeri girseler de hemen çıkıyor sonra gülüyorlar. Şans bu işte.
Hayır tam tersi baş taci edilmek için
Ben ne yaşıyorsam oda yaşar
Yoo onun için gelmediler ama o kadar çok cesit insan var ki bir çoğu hak ediyor bence. Çok igrenç kadinlar da maalesef ki varlar.
ağlamayın cınım aaa
Tabiki hayır buna itirazım var..
Ben üzülmek için gelmişim
Tamam apla sen merak etme
Ne kadar da anlamlı sözler
Gözyaşlarım gülüşlerimi geçmemeli
Kurban olsunlar 💅🏻 😃🌸
Prenses gibi bakılalım diye geldik.
Yalnızlığınızı kısa hayallere satmayın.
İyi kadınlar hep üzülür
Arabeske bağlamışsın ne oldu
zerre takamadim su duygusalligi
bana gore degil. asiri mantiksal hareket ediyorum. ve bu cogu kadin arkadasimi uzuyor
Hayır hepiniz birer orman işcisisiniz
Kütükleri yontmak bizim işimiz 😅
Aynen bu amaçla yazdım zaten 👍 kafa zehir 🤗
Adımız boşuna zehir değil 😅
Sen süpersin ♥️
Bilmukabele 🐍
🦎🦎🦎
Erkekler öyle bence askim😂😂
Hayır tabi
Ne alakası var ki
Duygusal ponçikler ağlamayın
Ne alaka noldu yine