Nolur yardım edin çok pis sıkıştım ne yapacağımı bilmiyorum?

kocam bana karşı çok ilgisizdi benimle konuşmuyordu bile işten geliyor maç izleyip yatıyordu genelde. bende instagramdan fake hesaptan bir çocukla yazışmaya başladım 3 gün önce eve gizlice girmiş nasıl girdi bilmiyorum onunla telefonda mesajlaştığımı gördü direk elimden ani bi hareketle telefonu aldı mesajları gördü sakince onunla buluşma ayarla yoksa annene babana senin namussuz bir kadın olduğundan bahsederim dedi ne planladığını bilmiyordum onunla bluşma ayarladık ve tüm cihazlarıma el koydu ve beni odaya kitledi. daha sonraki gün o çocukla buluştuk ve eşim bizi videoya aldı arkadan sevgilime söyleyemezdim o sırada çünkü beni ailemle tehdit ediyordu. videoyu aldım şimdi ne halin varsa gör boşanmada kanıt olarak göstereceğim nafaka falan alamayacaksın benden diyip dava açacağını söyledi bugün ne yapacağımı bilmiyorum bu durumdan nasıl kurtulabilirim lütfen yardım edin

Güncellemeler
1 yıl
artık o adamlamı buluşursun falan umrumda değil ne yaparsan yap dedi sevgilimle konuşuyorum şu an ağlayarak beni teselli etmeye çalışıyorda nereye kadar?
Nolur yardım edin çok pis sıkıştım ne yapacağımı bilmiyorum?