Sevdiğim adam bana ayırma ve bağlama büyüsü yapmış olabilir mi? Büyüden anlayanlar yazabilir mi? Bağlama ve ayırma?

İlk yakınlaştığımızda boş binada yakınlaşmıştık ve sesler duymuştum ayak sesleri fakat ikimizde baktığımızda hiçbir şey yoktu daha sonra onun evinde yakınlaştık ama ilkte boş binaydı ve sanki seyrediliyor gibi hissediyordum o gün işte daha sonra bunla toksik bir ilişki başladı eski sevgilimle her şey iyiyken aniden bittirmşti ve duygularım aniden bitmişti ciddi ilişkydi daha sonra bunu tanımıştım eskimden ayrıldığım gün tanıdım onu aramızda garip bir baĝ vardı bazen beni ürperten bir bağ Medyuma falan gitmek istemediğim için hisleri kuvvetli bi tanıdığıma danışayım dedim büyü olduğunu hissetti sende hem ayırma (eskiden ayrılmanın için) hem de bağlama büyüsü var dedi 3 yıldır unutamadığım tek kişiydi sürekli birbirimizin hayatından çıkamıyorduk ilk tanıştığımız günden beri rüyalarıma giriyordu onun hayatıma girmesiyle hayatımda mükemmsl olan her şey mahvoldu kariyerim çöküşteydi arkadaşlarım tek tek gitti yapayalnız kaldım kariyeri halletsemde biraz cevrem falan hep gitti yalnızım birisiyle arkadaş edinsem aniden o arkadaşlık bittiyor hep ona sığınırdım iki tarafta birbirimizin unutamıyorduk kıskançlık sorunları vardı ve hakaretleri ve karakteri cidden iyi değildi normalde altan alacak biriside değildim ama bazı konuları Altan aldım kaç defa unutmaya çalıştım olmadı başka bir erkekle otursam tanımaya çalışsak direk bunalıyordum onla bitirdikten sonra sevgili flört yaptığımda hiçbir şey hissetmiyordum en yakışıklısın bile hissettiğim boşluk duygusuydu ve içten içe hala ona duygularım oluyordu onunda aynı şekilde

Sevdiğim adam bana ayırma ve bağlama büyüsü yapmış olabilir mi? Büyüden anlayanlar yazabilir mi? Bağlama ve ayırma?