Güncellemeler
1 yıl
Off yine kendim hazırlicam sahur bir ponçik centilmen bulamadım ki tühh bana dın dın 💃
Uyandığımda güçlü kollarıyla çayımı doldurmuş kıymet biliyor, sandalyemi çekiyor, yakışıklı dalyan gibi akıllı, saygılı , temiz evet birazdan uyuyacam rüyamda görürüm tamam 🤣?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
hayır yoktur,.,. burada
Bu arada böyle bi adam yok diyebilirim bir erkek olaraktan. Boşuna hayal kurma istersen...
Sen diyorsan doğrudur
Benim bir özelliğim yok. Sadece sizler boş hayal kuruyorsunuz, onu söylemek isterim.
Gece sahura kalkan erkek, genelde ne yiyecez? Sofra hazır mı? diye önce bu soruları sorar. Yani seni gelip yataktan kaldıracak biri varsa da o da mutlaka ay sonuna kadar sürmez.
Hadi ya
Yorumlarda fanteziciler var sen de böyle adamın hayalini kurma bence. Gel gör ki gerçek ilişkide kızların anlattıklarını görüyoruz. Gerçekçiyim ben, hayallerle uğraşmak mantıklı değil.
O zaman bekar ölecem
Yaa kendi annen ve babana bak bakalım, sen çocukken yine sahur ve iftar vardı. hiç onları izlemedin mi? hiç iftarda misafirliğe gitmedin mi? Yani ben bişey demiyorum.
De abi ya ben prens istiyorum
Ben de prenses istiyorum da. Ne ben prensim ne de sen prensessin. O devirler geçti gitti. Tamam anladım, seni çok sevsin pamuklara sarsın ama erkeklerin de beklentisi var. Bu işler tek taraflı olmaz demi?
öyle bir erkek olsam bunları yapmadan önce başka şeyler yaparken duşa sokardım sen duşta iken hallederdim
Var da senin dediğin gibi değil bunlara ek olarak sofrayı tepsi de yatak ucuna kadar getiren var
O daha iyi bak
E buldun demekki 🤣
Sen mi
Hadi hayırlı olsun 😍
Yaşın küçük
24 küçük değil de neyse
Öperek uyandıran erkek olursa oruç tutmak zorlaşır 😁
Müslümansa zorlaşmaz aynı zamanda iradeli olmalı
İradeye biz karar veremiyoruz işte sıkıntı orada 😁😁
Avv ya Ramazan ayında tutsun pipisini
Ama işte o istemezmi ister tutmak ama ona hakim olmaz zor küçücük boyuyla neler yaptırıyor 🤣🤣
maalesef taze bitti yarın yenileri gelir yarın tekrar denersin artık
Tamam
Senin yapman gereken görevleri neden erkeğinden bekliyorsun gizli sünepe
Sünepe sensin aygır ya yemin ederim kibarlık adına bişey yok gay falanmmısın
Ooo o tarz insanlar misir doneminde kaldi akceyle aliniyordu
Evinin beyi çocuklarının da babası
Babasının gururu
Az önce bi abiye verdim sonuncusunu.
Ucuza gitmedi inşallah
İnşallah gitmemiştir
Sahur bitmeden gusül abdesti almak gerekir
İşte bu yüzden bulamayabilirsin.