Sevgilim daha once bisey yapmis?

Şu an 19 yasinda kendini gelistirmeye odakli birisi. beni tanidigi icin sansli oldugunu hayatta tek gurur duydugu seylerden biri oldugunu soyluyor. 25 ocaktan beri tanisiyoruz ama gunun cogu saati birlikte gecti. baya kaynastik her alanda. bana daha once soyledigi bir sey vardi 2 kizla bisey yapmis yillar once. ben bunu instagram postlarinda paylastigi lastikle ilgili yaptigi "komik" yorumdan sonra kesfettim. o gun baya uzulmustum. asamadim. simdi aklima geldikce soguyorum, uzuluyorum. cocugun bana ozel yani kalmamis onu benden almislar gibi geliyor. cogu seyide yapip hayatta daha deneyimli oldugu icin kendimi yetersiz hissediyorum. bu iliskinin gidisati nedir arkadaslar? sizin erkek sevgiliniz boyle bisey yapsaydi tahamul edebilir miydiniz. ben her konusunu actigimda (saglikli bisey degil biliyorum ama konuyu icimde kapatamiyorum) gonlumu alarak olmus bitmis bisey seninle tanisacagimi bilsem zaten yapmazdim diyor yumusuyorum sonra aklima gelince yine soguyorum. oluru var mı , gercekten biseyler hissedebilirmi, bu iliskinin gelecegi var mı?
Sevgilim daha once bisey yapmis?