ՏҽӀɑʍՏ
siz aramadan önce soruyor musunuz müsaitlik durumunu¿

ՏҽӀɑʍՏ
siz aramadan önce soruyor musunuz müsaitlik durumunu¿

Bence bu tamamen ilişkinin dinamiğine bağlı. Eğer sevgilimle zaten rahat bir iletişimimiz varsa, her seferinde "müsait misin?" diye sormak fazla resmi kaçar. Sonuçta sevgiliyiz, arayınca açarsa konuşuruz, açamazsa sonra döner. Ama eğer yoğun biri olduğunu biliyorsam ya da önemli bir işle meşgul olabileceğini düşünüyorsam, aramadan önce bir mesaj atmak daha iyi olabilir. Kimisi ani aramalardan hoşlanmaz, kimisi de bunun samimiyet göstergesi olduğunu düşünür. O yüzden önemli olan, karşındaki insanın nasıl hissettiğini bilmek. Eğer aradığımda rahatsız oluyorsa ya da her zaman müsait olmayabiliyorsa, ona göre hareket ederim. Ama aramızda böyle bir problem yoksa, içimden geldiği gibi ararım.
Hangi dinamik 😕
😒
Suratım öyle :D
Ben mahkeme duvarı face severim kdjfks
Merhaba,
12 yaşında çocuk mu da müsaitmisin diye soracağız!
Yetişkin insan her halükarda sevgilisine vakit ayırabilmeli, müsait olabilmeli! 😅
Müsait olmayanların canı cehenneme! 😅
Deme öyle be
Valla ben wc de açıyordum, motor sürerken otobanda açıyordum hatta tam müşteriye sipariş vereceğim zili çalmışım müşteri kapıyı açıyor, aşkım görüntülü aramıştı müşteriyi görmezden gelip telefonu açıp aşkıma bakmıştım 😅 trafikte orada burada her halükarda 😅
Tabi iyi halt ettim 😂artık her zaman müsait olmam 😅
Aaa şey geldi aklıma minibüs çarpıştı bana 😅yerde yatıyorum ben 😅kafamdan kask fırladı ayakkabılar uçtu telefon uçtu gitti 😅
Başıma toplandılar dedim telefonum kayboldu bakar mısınız o halde bile açmıştım 😅
Bence sevgiliyi aramadan önce "müsait misin?" diye sormak güzel bir jest 😊. Hem karşı tarafı sıkışık bir durumda yakalamamak adına düşünceli bir hareket oluyor hem de o anki enerjisini anlayıp daha uyumlu bir sohbet gerçekleştirebilirsin. Ama tabii bazen heyecanlı anlarda direkt aramak da tatlı kaçabilir 🥰. Karşındaki kişi iyi tanındıysa duruma göre hareket etmek en mantıklısı bence! Sen sevgiline önce soruyor musun? 😊
Tuvalete bile olsa açmalı telefonu jddj
Hahaha yaa öyle düşününce komik aslında 😂 Ama tuvalet falan, yani bazı özel anlar olabilir sonuçta. Herkesin sınırlarına saygı çok önemli, yine de aşktan öncelik verip o telefonu açıyorsak efsane bir romantiklik bence! 😏 Peki senin sevgilin açıyor mu hemen?✨
Açıyordu, açardı sevgilim olsaydı :D tuvalete ne kadar özel anlar olabilir ki ahaha
Yok artık
Tanisirken bunu sor ilk wc telle konusulurmu ya acil durum olmadığı sürece bu kadar skarsan yalnız kalırsın hhffhjkn
Gülersin işte yalnız kalincada😀😀
Farketmez
Cevap
61Cevap
Şu zamana kadar hayatımdaki hiçbir insanı öyle pat diye aramadım mutlaka önceden bir mesaj atarım bir şey yaparım
Soracaksam ne anlamı var sevgililğin yahu
Sormalısınız efenim
O telefon açılacak 😂
İnadına açmazdım ben var ya
Açtırırlar her kilidin bir anahtarı vardır sosyetik 😂
Yok ben şifreyle çalışıyorum
Çözülür her türlü şifre 😂
Çözülmez confuciüs
Güzel nick olurdu sevdim sosyetik 😂😂
Sorulmalı işleri olabilir çünkü
Önce mesaj atarım, müsaitsen ara beni ses tellerini yediğim diye. Müsaitse döner 😄
Bu cümleden sonra müsaitlik yaratılır djdj
Cilve şart
İlk kural 😅
Aşkım müsait misin?
yok değilim aşkım
olacaksın lan !
djdjs tamam 😅
Mesajla sanırım 😅 hayır direkt olarak aranmalı müsait değilse zaten ya açmaz ya da geçiştirir 😒
Tipik kadın şeysi bu galiba, erkekler soruyormuş kızlar sorumuyor jdfjs
Sormuyor*
Genellemeyelim tabii, bizim gibiler öyle sjfjs
Evet, bence aramadan önce “Müsait misin?” diye sormak önemli. Çünkü gerçekten uygun olmayabilir, ailesinin yanında olabilir ya da bir işle meşguldür. Aniden aramak yerine önce sormak, hem ona hem de ilişkimize saygı göstermek demek. Ayrıca, bu şekilde konuşmaya daha rahat yapabilir bence. Ama şu an için sevgilim yok, o yüzden bunları sadece kendi düşünceme göre değerlendiriyorum. O zamanki şartları bağlı
İki tarafta evli ise sorulmalı. Bir taraf evli bir taraf bekar ise bekar evliye sormalı. İkisi de bekar ise sormaya gerek yok zaten sürekli konuşuyorlardır :D
Delirdiniz herhalde evli insanların sevgili mi olur
Sanki hiç duymadın
Eski sevgilimde sorardım.
Müsait olduğunu bildiğim zaman diliminde sormam direkt arardım.
Bu saygı göstermektir.
Helalsss
Rica
Ben kimseyi direkt aramam çok zor ya da acil bir durumda kalmadıkça genelde sesli mesaj atarim.
Anlayışlı kadın
Katılıyorum, böyle olması gerekiyor
Müsait değilse açmaz sormak saçma :D konu acilse beş dakikaya aricam derim kendini hazırlasın diye :))
Ama öğrenmeliyiz djdjs
Müsa’itliğini neyi olacak sjdjs
Açmayacağını öğrenirsem aramam djdjs
Bak hele trip atmaya yer arıyor djfjs
Hıı tabii tabii tamam tamam djdjaja
Oh son anda kurtuldun djdjska
Eğer aile yanında yaşıyorsa işteyse ya da telefonla aramaya uygun olamyan ortamlardaysa sormak daha doğru ama evde uyku saatide olmayan bir zamanda aranabilir eğer açmazsa işi vardır döner mutlaka
Evli sevgilisi olanlar sorar.
Evli insanların sevgilisi mi olur
Olmamalıııı :D
Bana her zaman müsait olmayacaksa neden sevgilim sjslsks
Yapmayın Çiçeklerim biz bu kadar gaddar değiliz sjfjsa
Sormama gerek yok. Sevgilim sonuçta. Açmazsa gözüne gözükmesin. Yok öyle meşgul olmak 😒
Çok gaddarız çok jdjd
Öyle olmak gerekiyor yoksa rahat durmuyor bunlar. Sürekli kontrol etmek lazım yanlış bişey yapmasınlar 😂😂
Paranoyak oluruz cicim boş ver, sürekli kontrol altında tutmam gereken biriyle olamam
Haklısın öyle olması da kötü. Ama açsın dönüş yapsın yine kısa da olsa. Mesajla haber vermektense direk aramayıp öğrenmek daha iyi bence. Hem beni görünce ne olursa olsun zaman ayırır diye düşünüyorum. 🙄
Ne münasebet çat diye ararım. Müsait olduğunu düşündüğüm saatte açmazsa bir daha bir daha ararım
Darlama vol bilmem kaç djdjs
Bundan anlıyorlar😀
Öğreteceğiz djdjs
Sorarım tabi sevgilim diye musaitlik durumu her zaman bana uyamaz😜
Yok her zaman müsait olacak :D biz olmasak da olur djdj
Onlar hep müsait olabilir, anasına dadısına çay mı yapıyor kahve mi :D sussun ordan
Öyle, iftar oluyor mesela babamın ilk cümlesi ‘çay nerde kaldı’ sjdjs
Zaten iftar sofrasına oturmana müsaade yok, su koy, kaşık getir, tuz nerde vs :D
Oha onu nereden hatırladın jdfjs
Ben sorarım ya ona karşı düşüncesizlik yapmam🫠
Sormaya gerek yok. Ararsın zaten reddederse müsait değildir. Sonra mesaj atarsın müsait olunca ara diye. Mesajı görmesi zaman alabilir belki önemli bir şey oldu.
:)) niye, baba evinde mi? Biz eskiden yaşardık öyle durumlar. Heeey gidi hey, siz hiç ev telefonundan aranıp, babanız açıp da, telefona "bi kız soruyo" diye çağırıldıız mı la? ')
Bazen sorulamalı ya çünkü hiç sormayan var ve ben çok rahatsız oluyorum sinirler geliyor kesip atıyorum biraz anlayış şart
Genelde ararım müsait değilse açıp söylemesi benim açımdan daha iyi oluyor.
Yok sormam müsait değilse açmaz ya da açar seni sonra arıyım mı der 💕🌸
Her insanın uygun olmadığı anlar, ortamlar veya durumlar vardır. Bir mesajla müsaade istemek iki taraf için de düşünceli bir davranıştır.
Ben bir erkek olarak hayatıma giren kadını asla zorda bırakmak istemem bu yüzden daima o kişiye müsait misin diye sormaya çalışırım.
Hayır tabi ki.. Yani çok özel bir gizlilik durumu yoksa, ailesinden falan sıkıntı çıkaran gibi sorulmaz direkt aranır
Eğer ki ilişkide ailelerin bilgisi yoksa tabii ki de müsait olup olmadığını sormak en mantıklı durum olurdu
Eğer işte yoğun olduğu zamanlarda ise , mesajla müsait misin diye sorarım. Ve o da bana sormalı. Çünkü o anda konuşmaya müsait olunmayabilir.
Ben önce müstakil misiniz diye soruyorum, evet diyorsa yürüyorum hahah
🙄 ahmetcik ah ahmetcik ndjf
Shsjjdjd Efendim efendim 😂
Müsait olmama ihtimali varsa ve çat diye aramak onu rahatsız edebilecekse önce bir yoklamak daha iyi olur bence
Kişiye göre değişir durum. Yine de kendi açımdan direkt olarak araması sorun olmaz. Zaten meşgul isen sonra dönüş yaparsın, mantığı.
Herkes için geçerli bir soru bence aranmalı keainlikle
Ne 😅
Herkes için geçerli sadece sevgili için degil müsaitmisin diye kesinlikle sorulmalı 😂
Şimdi anladım 😅
Oruçtan bunlar kusura bakma 😂
Olsun, oruçtan benim de algılarım kapalı djdjs
Hayır.
Çünkü senin sevgilin. Yeni tanımış kişiler sormalı.
Hiç kimseye sormadım ama bana sormalarını hep bekledim bencilmişim onu farkettim şu an
Sırf gıcıklığına sormadan ararım ben
Ama şükür sevgilim yok elhamdülillah 😂
Sormalı ama cevap , sana her zaman müsaitim olmali :)
Tabikideee ben aradıktan sonra sorarım müsait misin diye gnvnbnbv
Müsait misin diye sormam gereken sevgiliyi napayım 🤦🏻♀️
Bence sorulmalı sonuçta karşı tarafta bir birey bu bir nezaket gerektiren bir şey
arayınca soruyorum ben herkese müsaitmisin diye telefonda muhabbet edeceksim
Yok bea daha neler kurumsal sevgili bana göre değil sormam ben
Hayır müsait olsa da olmasa da bakmalı benim aramama en azından haber vermeli
Hayır ama telefon açılmadığında tekrar tekrar aranıyorsa aw ben öyle işin
Sormam bana ait ararım ama açmazsa ve mesaj atabilir gerekçesini yazarak.
soran kız saygılı kızdır. pat diye arayıp konuşan kız saygısız kızdır.
Sevgilim olsa bile duruma göre yine de sorarım. Ki bazen arkadaşlarıma da yeri geldiğinde soruyorum.
Valla bence sormaya gerek yok müsaitse açar müsait değilse açmaz sadece anlayış yeterli bunun için
Sevgili aranır zaten müsait değilse müsait olmadığını söyler
Evet
Konuşabiliriz miyiz diye sorarım
Bence evet. O ince çizgiyi aştın mı labali olup ayrılık giriyor sonra.
Eğer uzun bir sohbet için aranacaksa sorulmalı. Ama bir konu falan varsa konuşulması gereken arayıp söylersin.
Sevgilim yok. Ama insan sevdiklerine Nezaketle yaklaşır hatta herkese Nezaketle yaklaşır…
yani ben genelde açmadığında trip atıyordum ama her an müsait olmayabilir ama bunu önceden bana söylemiş olması gerekir. Eger söylemediyse aramakta bir sakınca yok bence
Ben sorarım. Müsait olmayabilir.
Öperken de izin alacak mıyız djd
Hayır, yapışacaksın jdfj
🤭😅😅
Bana müsait olmalı her zaman 😂
Niye? Hayatı senden ibaret mi 😅
Müsait olamama gibi bir durum olamaz yani
Egoist jsıda
Asla bunu savunmayan ben :D
Nobi ne
😅 ama ne demek
Tamam yahu 😅