Ne demek istedi? Birinin evine gitmemek ne demek ya? Insan böyle der mi hiç?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gelmesin be boş ver:) şirret bı kadindir işte belli
Bunu söyleyen kaynanam. Eşimle tartisiyordum oda karisti. Bana böyle dedi senin evine gelen mi var gelmiyorum dedi bana resmen halbuki geliyordu cagiriyorsum
Ama sen ne dedin de böyle dedi o da önemli oldu işte Şu an
Ozaman yakamızdan dedim valla bende. Onunlada yetinmedim bir baskasinin oraya gidin ya da gitmeyin demesiyle gidip gitmicez değiliz biz dedim valla kaynanaya
Biraz hassas birisin sanırım sen çok takilmissin olay daha yeni çocuk var mı peki? Çocuk varsa mecbur gelcek
Cok hassas değilim ben kaynamamla dertlesmistim yani derdimi anlatmistim kocamla kimseyle konusamadigim için ladin buna nazaran böyle dedi bana sen olsan kizmazmisin resmen bitti artık çok sougudum
Evet üzülürüm ama soğumak olmaz hayatından çıkarıp atmiyacagin bir parça bence
Nasi kimseyle konuşamıyordu eşin dostun arkadaşın yok mu
Ya var ama kocam çok yanlış şeyler yaptı utandım anlatmaya o yüzden annesine dedim. Hayır gerçekten insan olan bunu yapmazdı tamam sevme ama saygın olsun. Eski beni mumla arar
Görmeniz lazımdı anne gibi değildi resmen 2inci kaşın muamelesi gördüm
Lütfen düşünmeyin böyle kendinizi kötü hissetmis olabilirsiniz ama kafanızda daha fazlasını kurarak işleri kotulestirmeyin. 2. Kadın olur mu hiç siz cocugunun esisiniz kocanizin yaptığı hatayi annesine anlatıyorsunuz erkek anneleri savunmacı olabiliolar gereksiz
Ne savunması ya çocuğu var abi çocuğum yüzüne bakmaz herseyi ogrenirse kaynanam bir anne olarak davranmayı seçmedi umrumda değil artık
Ya haklı oldugunuza o kadar eminim ki ama bazen birinin bu haksızlığı Kadinlar yukleniyor
Yüklenmesi gerekiyor yazicaktim çıkmamış kusura bakmayın. Sizin aileniz etkilenicek bu durumdan dolayısıyla siz yuklenicek gibi gozukuyorsunuz. Ya da dediğiniz gibi istenmeyen sonuçları çıkacak eşinizin yaptığı hatalarin
Ben artık hiçbirsey yapmamaya karar verdim tek dileğim gebersin gitsin tez zamanda 1 gram uzulmicem kaynana bide annemi aramış nediyor abi ben oglanlari ben elden ayaktan düştüğünde bana baksin diye büyütüp demiş insan der mi böyle niye benim anneme böyle dior
Duygu somurusu yapıyor ya işte. Eşiniz ne diyor bu duruma aranız bozulmasın böyle seylerden
Söyledim Onuda kavga esnasinda herkesin içinde kocam sürekli eve geliyor annem ağladı annem üzüldü diyor dedim ohhhh söyledim Onuda
Baya doldurmuşlar sizi anladığım kadariyla tek olay değil bu karariniz
Evet baya doldum patladim artık sonrada duş yakamizdan dedim işte defol git dedim anlayana kocamı seviyorum yuvamı kaynamamı istemiyorum karar bu
İnsan annesinden vazgeçemez ama bu huzursuzluk yaratir
Nasıl yani
Biri size tartışmada senin evine bile gelmiyorum derse yani ne konuşuyor derse
Erkek mi bunu diyen
Hayır kaynanam
Ha kaynana muhabbeti 😅
Misafir berekettir…