Süpermişsiniz o ayrı
Hocam @_gunes__00 ileeee
Eğlence zamanı 🎉🎉🎉🎊🎊🎉🎉🎉🎊🎊🎉
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rüyada görenler varmış

Gerek var mı? ister misin böyle bir şey?
Bunu kullanmak kesinlikle cazip gelirdi ama bir yandan da ciddi bir tereddüt yaşardım. Onu görmek, nasıl biri olduğunu bilmek, belki de o an hissettiklerimi deneyimlemek harika olurdu ama ya bu bilgi geleceği değiştirirse? Belki de onun kim olduğunu bildiğim için başka ihtimallere kendimi kapatır, hayatın doğal akışını bozarım. Tanıştığımızda yaşanacak heyecanı, keşfetme sürecini kaybetmek istemem. Ya da tam tersi, rüyamda gördüğüm kişinin gerçekte karşıma çıkmasını beklerken farkında olmadan kendi yolumu değiştirir, gelecekte olması gereken şeyi engellerim. Ama diğer yandan, eğer gerçekten ruh eşimse ve kaderimde bir şekilde ona ulaşmak varsa, onu görmek belki de doğru yolda olup olmadığımı anlamama yardımcı olurdu. Bazen hayat çok belirsiz ve karmaşık geliyor, belki de böyle bir ipucu insanın içini rahatlatırdı. Sonuç olarak, merakım ağır basardı ve bu fırsatı kaçırmazdım. Onu görmek, bir gün gerçekten karşıma çıkacağının bir işareti gibi olurdu ve bu düşünce bile insanı heyecanlandırmaya yeter.
Deyaylı yorum Thanks
Galiba kullanırdım ya insanlara karşı son birkaç aydır çok aşırı yabani davranıyorum ileride eşim olacak insana da böyle hayvani davranışlar sergilemek istemezdim jdjdjd
bence o gizemi saklı tutmak daha heyecan verici Çünkü hayatın sürprizleri ve o kişinin sana hissettireceği duygular her şeyden daha kıymetli.
Her zaman ki gibi çok güzel bir yorımm
🙏✨
🌹🌷
Eic için teşekkür ederim🙏✨
Cevap
11Cevap
ben kullanırdım tabi ki de evet
Hayır 😟:) böylesi daha eğlenceli ve daha keyifli 🤩 keyfimi neden kaçırayım. Şimdi bilsem hayatımı ona adarım.. Ne 😟 gerek varki buna? Gelişine yaşamak diye bir şey var hem ben baya baya bir pesimistim bu beni içten yıkar belki 🧐 her şey mantık dışı gelişirse. Belki şu an o evli belkide hayat beni onunla 5 sene sonra karşılaştıracak. Hem ben spontane yaşıyorum buda beni rayımdan çıkarır bilinçimde sadece o olursa odak noktam değişir yani hayatıma bir ona adapte ederim yoksa
Her şey böyle güzel diyorsun
Bence yani
Bir daha ölmek istemiyorum konu bundan ibaret aslında
Eskiden annemler şey yaparlardı ilk defa kalacağım ve evin anahtarını yastığının altına koy da yat uyu derlerdi evleneceğin kişiyi görebiliyormuş daha biz gençken evlenmeden önce hala öyle yapıyorlar mı bilmiyorum ama gerek yok
Hiç bilmiyorum o işleri
Bilme zaten batıl inanç çok gerekli bir bilgi degil😅🤷♀️
Ben isterdim. Hayat kısa ne de olsa görsem ne olur? Aslında görünce ayrı bir şey olurdu sen onun kim olduğunu biliyorsun ama o bilmiyor. Çok eğlenceli bir durum.
Haha eğlenceli doğru
Günaydınlar. Kullanırdım en azından ruh eşim cidden varmış emin olurdum ve sorardm ruh eşime gelmek gibi düşüncesi var mı diye 🤭
Haha
Düzgün sjsjsj
Bosananlar icinde gecerlimi 😅.. neyse aman supriz olsun😆
Istihare namazi var bu arada. Gormek isteyenler onu kilsin😊
Wow
Kullanmazdım takıntı yapardım büyük ihtimal onu bulmak zorunda kalırdım bulamazsamda yalnız ölürdüm
Ruh eşi demek bulacağın insan demek ama zamanı vardır
En iyis
Ben rüyamda bı isim vardı o isimdeki kişiyle de gerçek hayatta sevgili oldum (ayrıldık) istemezdim bence yaşayıp deneyimlemek daha eğlenceli hayat sıkıcı olurdu yoksa
Kullanırdım ama şimdi ne zaman geleceğini bilmiyorum bu sıkıntı. Kullanmazdım zaten kimsenin geleceği var mı yok mu onu bilmiyorum bu da sıkıntı iki ucu şeyli değnek.
Tabi.. emine hanim tayyip beyi ruyasinda gormus. Gorulebiliyor, .. keske gorebilsek. belko gordukte farkedemedik
Onu duymadım siyasetle alakam yok ama enteresan detay siyaset magazin karışımı oldu
Emine hanim reportajda kendi soyledi. Tayyip beyi ruyasinda gormus, hic tanimadigi gormedigi halde, ve ruyanin ertesi gunu tanismislar
Yorum yapmayacağım çünkü hiçbir siyasetçiyi sevmiyorum yalan söyleme sanatı siyaset
Gerek yok bazı anlar durumlar beklenmedik yaşanmalı unutulan bir heycan küçük bir mide ağrısı kelebek uçuşmaları vs vs...
Saçmalık ruh eşi olayı bir çok kadından duydum ruh eşim gibisin sözünü ama kimse benim ruhuma eş olamaz!
Muhtemelen istemezdim çünkü merak insanı diri tutar.
Tabi ki de kullanırım en azından vakit kaybetmem 😅
Hayır bende bu sistem bozulurdu. Zira rüyalarda çok farklı şeyler görüyorum.
Rüyamda gördüğüm biri var üç defa gördüm karşılaşsam da emin olamam galiba fiziğini biliyorum yüzünü görmedim görsemde tanımam o beni tanısın😅
Rüyamda dünyanın yok oluşunu görmeyi tercih ederim.
isterim yaaa kocam nerdesin der arar bulurum
Ya ne alaka olursan … veya zamanı gelmediyse
Ay rüyamda görsem ben bekleyemem kii 🤣
Naparsın
Belki de görmüşümdür hem rüyada hem de şimdiki gördüğüm hâlde
Ya yok görsem bi de beğenmezmişim böyle ruh eşimi olur diyip kader çizgimi değiştiririm
Kullanırdım ya merak ediyorum ama nasıl oluyomus ki gerçek mi
hayır, heyecanı kaçmasın
Ruh eşi olayı da neyse hiç anlamadım gitti
Ee tabii ki de hic kaçırır mıyımm
Gerek görmüyorum açıkçası😅
Niye olmasın ki isterdim
Ben istemezdim. Gelişi tamamıyla sürpriz olsun.
Kesinlikle kullanırdım
Kullanmazdım. Maceranın yarısı giderdi o zaman /
Beni çabucak bulsun deliriyorum
Kullanırım
Bilmek istersin
İsterim
Net olurdu kafan
Rüyalara çok anlam yüklemek taraftarı değilim ama rüyamda bir kez biriyle evlenecek olduğum haberi verilmişti. Yani biri istihare namazı kılsana demişti ama artık gerek yok. Başkasıyla nişanlandı. Onun için böyle rüya deyip geçmek lazım belki de.
Kullanırdım.
Sonra
Sonra kendisini bulup kaçırırdım😅🤭
Kullanmazdım Ruh eşimi görsem ne olcak
Eve ya hemde çok isterdim keşke mümkün olsa...
Fena olmazdı
kullanırdım
Aman kalsn
Kullanırdım.
Evet
Evet
nasıl oluyormuş ki?
Evet
istemem gerek yok.
Kullanırdım.
Olabilir
kullanırdım