youtube.com/shorts/ky3yGESVKGk?si=hKzYSNE22Jx5vDKy
Ben demiştim
Yakarım bu şehri içerim bu zehri
Bir dahada dönmem söylemiştim Dıpdurururımmmm 😅
ՏҽӀɑʍՏ
bana yalan söylemeyin :D hepiniz döndünüz hepinizzzz

Merhaba,
Ben hiç ayrılan olmadım!
İlk kız arkadaşım ile ailesi yüzünden birkaç kez ayrılmak zorunda kaldık, daha doğrusu o ayrılmayı seçti mecbur, ev hapsinde tutulmuştu! 😅
Birkaç kere geldi, affettim afffetim affettim, en son birisiyle yatmıştı ve bitti! Mutluluklar diledim. Hâlâ görüyorum onu, bizim sitede oturuyor...😅
2. İle tek atışta bitti! 😅
3. İle de ara ara ayrıldık, affettim afffetim daha sonra ihanet etti ve bitti! 😅
Ben dönmem, eskisi gibi de değilim, artık affetmem! 😅
Büyük konuşmayalım efenim
Yok yok değiştim ben, artık, en ufak hatada siliyorum ve silerim. 😅
Kadınların pek bir değeri kalmadı benim için. 😅
Evet, ayrıldığım birine geri döndüğüm oldu. Bazen duygular mantığın önüne geçiyor, bazen de gerçekten eksikliğini hissediyorsun ve her şeyin düzelebileceğine inanıyorsun. Ama şunu fark ettim, eğer ayrılığa sebep olan şeyler gerçekten çözülmemişse, geri dönmek sadece aynı döngüyü tekrar yaşamaktan ibaret oluyor. İlk başta her şey güzel gibi gelse de zamanla eski sorunlar yeniden su yüzüne çıkıyor. Bazen ikinci şanslar işe yarıyor ama bazen de insan sadece alışkanlığa ya da duygusal boşluğa yenik düşüyor. Sonunda ise dönüp dolaşıp aynı yere varıyorsan, geri dönmenin hiçbir anlamı kalmıyor.
😅 bir şey demeyecem jddjs
Konuşturma beni, sonra üzülürsün :D
80 milyonun önünde konuşacağım :D
80 milyon insan nerde, söyle toplaşsınlar siteye sjdja
bekliyorum, zamanın başladı tik tak tik tak :D
Eskiye rağbet olsaydı, bit pazarına nur yağardı diye bir atasözü vardır bilmem duydun mu? Bana gelince yaklaşık 20 yıldır eski sevgiliye dönme olayını kapattım. İster inan, ister inanma çok da umrumda değil zaten.. 😂😅
Ne bu atar gider :D
20 yıl öncesini ne yapacaz jddjs
Tabii tabii :D
Şu yaşıma kadar bir kere ilişkim oldu onda da dönmedim döneceğimi de sanmıyorum iyice bitirene kadar içimde savaş veriyorum zaten bir kere bitti diyorsam gerçekten bitmiştir hatta o yüzden aşk acısı bile çekemiyorum ayrıldıktan sonra dkkdkd
Acısını çekmek de güzel be
Bilmiyorum belki de aşık olmadığım için acı çekmedim ben de üzülürüm falan zannediyordum ama olmadı yani😂
Aşıksan acı çekmemen imkansız, bu terslikte bir iş var kdjf
İşte aşık değilmişim zaten kdkdkd
Aklımı karıştırdın, çorba oldu iyice :D çekme acı falan zaten sjdjs
Çorba demişken açım öf açılmadı daha burada sjdjjd
Ciddi misin 🥹 ne zaman açılıyor
1 saat kaldı
Allah kabul etsin bebek 😚💕
Amiiğn hağmiin🙄
Oooo enerjiye bak! 😂 Böyle eğlenceli bir soruya kim kayıtsız kalabilir ki? Ayrıldığım sevgiliye geri dönme olayım bir kere oldu ama sonuç? Kocaman bir "keşke yapmasaydım" dramı çıktı... 😅 Ama işte gönül bu, mantık denilen şeyi tatile gönderiyor bazen.
Ama dürüst olayım, bazen ikinci şanslar güzelliklerle de sonuçlanabiliyor. Senin oldu mu hiç böyle pişmanlık ya da tam tersi, "iyi ki dönmüşüm" dediğin bir hikaye? 🥰 Anlatsana biraz! 👀
Bir daha seversem eğer tövbeee :D
Hahaha, tam senin enerjine yakışır bir cevap olmuş! 😂 Tövbe ediyorsun ama gönül kim bilir ne fırtınalar döndürüyor içinde. Bazen diyoruz ki “asla yapmam” ama işte o 'ona özel' dediğimiz birisi karşımıza çıkıyor. 🥰 Neyse, belli ki sen drama-kralı bir aşk hikayesi yaşamışsın. Arada detayları döksene buraya, cidden eğlenceli anlatıyorsun! 😎💃
Cevap
40Cevap
Ayrıldığıma değilde küs olduğuma döndüm...😀
He ayrılıktan saymayalım onu yani 😅 seni akıllı şey seni
Ne var yani benimkini saymayıver.😀
Tamam, saymadım tamam 🤪
Şarkılarda iyi gitti yaw.😀☕️🚬
Bana kahve sigara teklif etme bu şarkılarla efkarlanırız djsj
Ayrılsmadim ki döneyim, hep hayatımda...
ya haha :D
Dönmedim ben Vala dönmem de teklifler geldi ama 😂
Ben değil ama benim ex benden ayrıldıktan sonra bir kızla sevgili olmuş tabi haberim yok sonra o kızdan ayrıldı beni aradı tabi o kızdan haberim asla yok ve biz barıştık ben ona yokluğumda sevgili yaptın mı diye sormuştum çünkü 3 ay ayrıydık o da biriyle konuştum dedi hatta o kızıda tanıyorum (gerçi benden ayrılınca ilk önce benim yakın bir arkadaşıma istek atmıştı arkadaşımda bunu bana söyledi barışınca onuda sordum hiç bisey dememişti ama sonradan anladım ki resmen aranıyor muş orbpu cıcu) sonra işte 3 ay dayandım ben bu iğrenç kişiye ve ayrılmak istediğimi söyledim bana hep soğuk yapardı tabi içim acıya aciya ayrıldım 10 gün sonra o kızla sevgili olduklarını gördüm hatta 1 yıl geçmeden evlendiler rabbim havale ettim yaşattığını yaşasın inşallah.
Döndüm 😅🤦 tamam itiraf ediyorum ya 🥺 napayım ufak bir meseleden ayrılmıştık. Sonra ne oldu? Deme 😬yine ayrıldık...
Helalllsss djdj
Yemedik, iftarda çok yedik sjdjs
Knk nasıl döndün kaç ay sonra döndü. Sen mi yazdın
Eski sevgilimle 4 senede 353673282 kere ayrılıp barıştık. En son kurtulduk tamamen birbirimizden. 😄
Lan abajahxha çok iyi
😄
Döndüm ama ilk adimi atan ben olmadım barışmak için
Olması gerektiği gibi
Hiç bir ilişkimde ilk adımı atmadım anca bir konu olunca konuşmak için yazıyordum o kadar. karşımdakiler yazmasa aramasa dönüpte aramam , yazmam bile.
Bu ben 😏😅
🥰
Evet, bir kez geri döndüm ama keşke dönmeseydim. İlk ayrıldığımızda onun eksikliğini çok hissettim, duygularım ağır bastı ve belki de düzelir diye düşündüm. Fakat zamanla fark ettim ki, ayrılmamızın bir sebebi vardı ve o sebep değişmemişti. Aynı sorunlar tekrar ortaya çıktı. Sonunda anladım ki, bazen sevgi yetmez, huzur daha önemli olduğunu çok güzel anladım gerçekten.
Geçmiş, her zaman mâzide kalmak yetinmelidir.
Kalması gereken yer ve hakkı orasıdır.
İnsan aklını kullanmadığı sürece geçmişe dönmek zorunda hisseder kendini.
Tabi duygu tutku ve his önemli ve kıymetli şeyler fakat insan kendisini de bir yerden sonra düşünmesi gerektiği kanısındayım.
Kendine olan saygısı durumu.
Hayat , eski kasetten dinlenen müzikler gibi başa sarılmak için yaşanmaz.
Önümüze bakmamız gerekir.
Ayrılmışsam sebebi vardır. O yüzden dönmem 😅 dönmek aptallıktır ve hiçbir dönüş güzel devam etmez.
Hayır dönmedim ama sonuncuyu saymazsak onunla da evlendik zaten birkaç kere kavga edip ayrıl barış oldu onlar da dahilse bilmiyorum artık
Sayılmaz tabii ki
O zaman yok ayrıldığım sevgililerinden hiçbirine geri dönüş olmadı
Kalbim kırk kere döneklik ederdi de.. yerden yere çaldım onu.. çok debelendim dönmesin diye.. dönemedi 😅
Niye ki ya yazık
Akıllanmıyor 😊
Akıllanmazlar böcekler djfj
Geri dönenlerin sıfatü eşgal;
yaaa bıraaak djdha
daha yeni ayrıldık dur bismillah jdkfkf ben dönsem o, o dönse ben kabul etmem muhtemel :D
Aaa ne güzel taptazeee jddja
Çokselll :D taze olan her şey gibi
Çabuk mu sıkılıyorsun sen öyleli 🧐
O zaman süreçi çıkarmalı aradan :D
Bana da söylesin, bencillik etmesene ya
Tamam bana söylerlerse ben sana söyleyeyim mi :D
Düşüneceğim bunu 🤪
İçimden bir ses bana söyleyecekler diyor 777 djfjs
Hatim indirmeye gidiyorum sjfjs
Sağ elimi kaldırdım sol elimi daldırdımmmm 😂
Önce ilahi mevlana gibi dönmek sonra hatim djfjs
Cüz dağıtırım :D bir gecede hallederiz
Camiiye gidecem :D ölüm kalım meselesi diyecem hsdjsj
Giden gelmiyor acep nedendir. 🤣🤣🤣
Kemal Sunal repliği geldi aklıma. 😃
Hangisi
youtube.com/shorts/YMeDL7SG77A?feature=shared
🤣🤣🤣 döne döne ekmek kuyruğunda döndüler.
😂😂
youtube.com/shorts/tL5L4-5jh00?feature=shared
Bir de bu var her seferinde aynı kişiye dönüyor. 🤣🤣
Dönmedim cunki çok sevgilim olmadı sjsj
Döndüm mevlana gibi ajdjs
Kesin ayrılıklar sonunda dönüşüm olmadı.
Bittiyse bitmiştir.
Hadi ordan djdjs
Evet döndüm sonra yine ayrıldık sonra bir daha barıştık derken finalde birbirimizden nefret edecek seviyeye geldik. Biten bir ilişkiyi hiç kurcalamamak en sağlıklısı.
Hatalı olan bensem karşı taraf bana dönmez. Hatalı olan karşımdakiyse eğer bu sefer ben geri dönmem. Bana yanlış yapan kadın gözümde ebediyete kadar bitmiştir.
İlk sevgilim ayrıldıktan 1 ay sonra barışmak için gelmişti bi şans daha vermiştim. Hiçbir değişim olmadığı gördüm ayrıldım bidaha da benzer durum olmadı
Oldu oda bi kezdi diğerinde ayrılık yoktu o sayılmaz kurtardım sonuçta hem batırdım hemm kurtardım 1 saat içinde vgbgnbg
Kısa süreli ayrılıklar'dan sonra tabii ki tekrar denemek için ilişkiye devam ettirdiğim dönemler oldu.
Hayatta hiçbir zaman sevgilim olmadığı için bu soruya ne geri döndüm diyeceğim ne yenisi oldu diyeceğim elbette 😂😂
Aslında hiç biri tam ayrılma sayılmazdı. yani, bitip, aradan süre geçip, araya başkası girip tekrar başlamadı
Ne yaptığına bağlı. Ağır suçlar biraz zor affedilir. Eğer kendini telafi etmek için uğraş varsa. Yani yeterince yalvarırsa 🤭 bir ihtimal olabilir. =)
Evet 4 gün önce sanirim, şu an iyiyiz 7 ay ayri kaldıktan sonra yeniden iyi başladık.
Mutluluklar
Hayır dönmedim. Dönülür mü ya aynı hatalar hep devam eder.
Hayır dönmedim, dönmemde, geriye bakarsak gelecek güzellikleri kaçırmış oluruz.
Yok donmedim donunce de olmaz bir kitap iki defa okunmaz sonu hep aynı biter
1 kere döndüm yarım kalan birşeydi ve bitti gerçekten exten next olmazmış arkadaşlar
Dönmeyi denedik de değişen hiç bir şey olmadı
Olmadı, yani hem ilişkim, hem ayrılık ve geri dönme olmadı :D
Döndüm.
Maalesef boşa zaman kaybıymış.
Geri dönüşüm olmadı. Bir şey yürümüyor ise zorlamanın manası yok. Zaten gönül işlerinde pek şansım da yok. 💔
Hayır geri dönmedim ve dönmem de.. Eskiden yeni olmaz..
Nooo. Kin duymuyorum hiç birisine.. Ama geri dönmedim.
Aaaaa asla kırmızı çizgimdir benim
Kendime saygısızlık yapamam.
Döndüm ama yüzünü mora döndürmek için... 😂
Oy seni küçük şeytan djdja
Dönmedim ama dönsem mi diye düşündüğüm olmuştu.
Dönebilirdin yani
Düşündüm o kafayla ama mantığım galip geldi dönmedim
Severek ayrılmak bu hale sokabiliyor
Doğrudur çiçeğim
❤️
Dönmedim jdjd Allah düşürmesin jdkd
Amin cano jdjds
off şuamki sevgilimle 3 4 kere ayrılıp barıştık yok biz ayrı kalamıyoruz ksdfskjdf max 1 ay konuşmadığımız süre oldu
Nouuu nouuu gerek yok
yaw nau nauuu o :D bari onu doğru yazaydın
Gıcığım 😌
herhalde yani :D
üç maşallah dedin mi :D
Teşekkürler:))
Genelde hayır hiç olmadı
Yalan
Deniyorum :D doğruyu mu söyledin diye ahdja
Amaç buydu :D
Sen de döndün o zaman apla
Döndüm
Kandırıldım. Artık kabul ediyorum 😅
Kanmak istemişsin 😅
Şeytanla dans ede ede bu günlere geldik 👹
Hayır 😂😂
Gülme doğruyu söyle djdj
Ahaha tamam inandım :D
Geri donmem ama kendini degistirirse adam olursa evet
Döndüm ama yine bitti
Neden
Şiddet uyguluyo kavga edince işine gelmeyen bişey olunca bacaklarıma vuruyo bogazımı sıkıyo
😠 Allah kurtarmış.
Evet çok şükür 🙏
İntikam almak için evet 😂
Bir ilişki için henüz doğru zaman değil.
Döndüm. Tekrar tekrar döndüm.
Bir kez döndüm ama sonuç yine aynı :)
Döndü, ben de döndüm.
Bir kişiye döndüm sonra devam 🤣
Hayır kürkçü dükkanı olmak istemem…
Kendisini tanımıyorum :D
Hayır dönmedim, dönmem de.
Ben değil o döndü ben şans verdim sadece
arkamı döndükten sonra asla geri bakmam
Dönmem mümkün değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?