Esenlikler dilerim.
Sevgiliden canlı konum isteyip arada bir bakmak manyaklık mıdır?
Günden güne deliriyorum heralde cfbggbgb allah çarpsın şakasına dedim ciddiye aldı manyak oldum 30 dakikadır izliyorum bvnbgbb

Esenlikler dilerim.
Sevgiliden canlı konum isteyip arada bir bakmak manyaklık mıdır?
Günden güne deliriyorum heralde cfbggbgb allah çarpsın şakasına dedim ciddiye aldı manyak oldum 30 dakikadır izliyorum bvnbgbb

Hayır, böyle bir şeye gerek duymam. Eğer birine güveniyorsam, nerede olduğunu bilmeye ihtiyacım yoktur. Zaten sağlıklı bir ilişki, sürekli kontrol etmek ya da takip etmek üzerine kurulmaz. Canlı konum ancak gerçekten gerekli bir durumda, mesela güvenlik açısından önemliyse istenebilir ama sürekli talep etmek, ilişkide güvensizlik yaratır. Karşılıklı güven varsa, böyle şeylere ihtiyaç olmaz.
Insan sevdiğin iyi olduğunu güvende olduğunu nerede olduğunu bilmek ister bir telefon kadar yakın olmak ister bir telefonla anında yanına gitmesi gerekir
ben şeffaf olmayı severim ama böyle şeylerim olmaz güvensizlik hareketler olmaz
Asla istemem, bebek bakicisi miyim
Aldatacak olan her yolunu bulur. Saldım artık
Cevap
20Cevap
O kadar güvenim yoksa zaten sevgili olmam 😂
hayır istemem
İstemem. Ağzını burnunu yiyecek kadar sevdiğim adama güvenirim.
İsteriz ne olucak. Bu kadar kontrol manyağı bir kadınla olamam
Kontrol manyağı değilim saçmalama
Beni yanlış değerlendirme ben sevgilimin veya flörtüme karışmam özel hayatına saygı duyarım
Hayır canlı konum istemem belki bazen şakasına olabilir ama genel olarak güvensizlik içerir güvenmiyorsam devam etmem sıkmaya gerek yok.
Ben istemezdim ama o isteyebilir seve seve konum atarım skskkzz
Canlı konum! Bu kadarı da artık hastalık boyutu
Selam,
Hayır istemem, ben sevgilime güvenmek isterim ve güvenirim. Bence bu tarz şeyler biraz daha ergence geliyor bana. Güven önemli.
Hic yapamadım bunu bana da yapılsın istemem hatta soğuma sebebim okur. Güvenmediğim bana güven duygusu olmayan bir ilişki içinde olmam ki zaten
Hayir umrumda olmaz benden de istemesin atmama zaten ayrilirsa ayrilsin cokta seyimde
İstemem. İstiyorsam güvenim kalmamıştır güvenin bittiği yerde de ilişki biter
Hayır istemem, o zaman ne anlamı var sevgili olmanın ne anlamı var
İstemem ve atmam istisna olarak eğer farklı bir ülkeye gitmişsem ya da o gittiyse olabilir
Hayır istemezdim
Hayır o benim şahsi malım mı a qü
Asla istemem benden istemesinin de önüne geçerim
Yok ya hiç güvenmeyeceksem niye sevgilim olsun ki
Durduk yere istemem cdjxbj
Bilmem olmadı ki olursa belki
7/24 konumu bende olmayacaksa ne yapayım öyle sevgiliyi
Sırf gıcıklık olsun diye istiyorum 😂
Bir işime yarayacaksa isterim.
Okadar güvenmediğim insanla yapamam ben
Sen ha
Gerek var mı buna saçmalık 😬