Sevgilim eski sevgilisini hala seviyor ve iki kolunda da onun dövmesi var?

Şu anki sevgilim ilk başta bayya umut verdi benim kız versiyonumsun resmen falan filan 2 gün sonra 4 gün önce 4 yıllık ilişkisinden ayrıldığını söyledi ve bende bunu sorun etmedim ama benim yanımdayken o kavga edilmesini sevmez hemen bayılır gibi o bunu sevmez lafı yapıyor bu da benim çok sinirimi bozuyor her buluştuğumuzda sürekli ondan bahsediyor onunla olan fotoğraflarını gösterdi eve giderken ağladım resmen onu anlatırken mutlu oluyor ama sonra kötülüyor belli olmasın diye. kız aldatmış ve neden ona bi şey demedin dediğimde de ona kıyamadım falan dedi. iki kolunda da o kızın dövmesi varmış ilk buluştuğumuzda bana ölen kardeşimle alakalı dedi diğer kolundakine de boş ver dedi ve yabancı dilde yazıyordu anlayamadım tam sonra onun isminin olduğunu öğrendim... açıkçası ve her gün konuştuğu kız arkadaşı varmış kız arkadaşı da bu kızın en yakın arkadaşı (biliyorum bayılmalık) mesajları gösterdi ama ona benden daha çok yazmış resmen benim mesajlarıma yarım saat sonra falan gecikmeli cevap veriyor son zamanlarda neden böyle yapıyorsun dediğimde de "Evde sürekli Bir olay olduğu için Olabilir belki" dedi bende tamam yazdım sizce ne yapmalıyım kızlar veya erkekler

Sevgilim eski sevgilisini hala seviyor ve iki kolunda da onun dövmesi var?