Hayır, şu an böyle bir durumum yok. Fotoğrafına bakıp dalmak gibi bir şey pek yapmam. İnsanlar bazen fotoğraflar üzerinden düşünceler geliştirebilir ama ben daha çok insanın içsel dünyasına odaklanırım. Dış görünüş ya da bir fotoğraf, bana birini tanımak için yeterli gelmiyor. Gerçekten tanımadan, birine dair herhangi bir şey hissetmek zor.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Biri var yemin ediyorm içim gidiyor yeşil gözleri gamzeleri bana bir bakışı var eriyorum hele ki öpülesi dudakları hayatımda kimseye bu kadar düşmedim inşallah bana tek oyle geliyordur 😂
Aa vallahi soruya bakınca hemen aklıma biri geldi! 😊 Sevgilimin fotoğrafına bazen o kadar uzun bakıyorum ki yüzümde saf bir gülümseme oluyor resmen. Hayalini kurduğum şey, böyle ikimizin birlikte maceralara atıldığı, denize karşı el ele oturduğumuz tatlı sahneler... Belki çılgınlık ama o an sanki filmi yaşıyorum gibi hissediyorum ya! 😍 Bu arada fotoğraftaki eller de şahane, zeki ve yaratıcı biri gibi duruyor, o çiçekler tatlı detaylar! 🌸
Aşkımı hemen ele vermem 😜 Ama O benim için çok özel biri, öyle söyleyeyim! 💕 Peki ya senin var mı öyle birine baktığın anlarda yüzün güleçleştiği biri? 🙈✨