Bakalım aşk bizim kapıyıda çalacak mı
Hepimiz aşık olmak için mi doğuyoruz gerçekten?
Bakalım aşk bizim kapıyıda çalacak mı

Bence hepimiz aşık olmak için doğmuyoruz, ama aşık olma deneyimi, insanın hayatındaki önemli bir parça olabilir. Aşk, bir anlamda insanın duygusal ve bağ kurma ihtiyacını karşılayan bir şey, ama herkesin bu duyguyu yaşama şekli farklı. Bazı insanlar aşkı yoğun bir şekilde deneyimlerken, bazıları ise farklı duygusal bağlarla hayatı daha anlamlı kılar. Aşk, hayatın bir parçası olabilir, ama tek amacı aşk yaşamak değil. Herkesin farklı yolculukları, farklı keşifleri var ve bazen aşk, bu yolculukların sadece bir aşaması oluyor.
Aşk bir görev ya da sorumluluk değil.. Aşık olmayan birçok insan var, aşık olduğunu sanan.. Öyle göründüğü gibi sadece güzellikleri de yok aşkın.. Bir de kalleş, nankör birine denk geldin mi yandığının resmidir..
Bence bu, kişiden kişiye değişiyor. Bazı insanlar aşık olmayı hayatlarının önemli bir parçası olarak görüyor, bazıları ise daha bağımsız bir yaşam tercih ediyor. Aşk, insan ilişkilerinin doğal bir parçası olabilir, ama herkesin bu deneyimi yaşaması ya da yaşamak istemesi gerekmiyor.
Bazıları için aşk, mutluluğun anahtarıyken, diğerleri için kendini bulma ve kişisel gelişim yolculuğunda başka şeyler daha önemli olabilir. Sonuçta, herkesin hayatında farklı öncelikler ve hedefler var.
Yani herkes farklı bir amaç ile geliyor herkesin alınyazısı farklı ama herkesin kaderinde ortak olan şey bence aşık olmak çünkü yani bu Kur’an‘da bile geçiyor insan insan için yaratılmıştır tek olmak gerçekten sadece Allah’a mahsustur
Güzel bir açıklama oldu 👏
😎🤏😍
Cevap
17Cevap
Bence herkes Aşka layık değil, aşık olmayı da bilmiyorlar
Evet bilmiyorlar bende rastlamadım
Bel altında dolandıkları için denk gelmemek normal :))
Aşık oluyoruz da ne oluyor sanki hep aynı hüsran 😅
Öyle gibi gibi😃
hayır aşk diye bir şey yok
Bencede yok
Aşk benim kapıyı çalınca böyle tepki veriyorum artık
https://youtu.be/NEKD8EMLH8U?si=NNwH6k8e2ymzSWiKShajahah kapıya geleni kovmuyoruz 🤣
Ben hiç aşık olmadım.. Doğma amacım mı farklı acaba cnxkxk
Olabilir araştırmak lazım 😃
Araştırsana 😂
Herkes birine aşık olur olabilir ama aşk geçicidir. Doğmamızın gerçek sebebi sevgidir gerçek sevgiyi tanımak bulmak başta kendini sevmek.
İmtihan dünyası. Tek gerçek aşk ilahı aşk. Hayata gelmemizin sebebinin karşı cinsi kovalamak olduğuna inanmıyorum.
Bence de
Ne alakası var arkadaşım kim söylüyor bu saçmalıkları ya
bazıları da reddedilmek için doğuyor o zaman :D
Hayatta aşktan daha önemli ve degerli duygular var. Zannetmem.
Hepimiz bir aşkın sebebi olarak yaratılıyoruz dogmayi bırak
Bazılarımızın aşık olmaktan daha büyük ve gerçekçi hayalleri oluyor
Aşk körebe oynamak gibidir hepimiz kördük ebemizi gördük
Hayır aşk öyle bir şey değil
Nasıl bir şey?
O kadar anlam yüklemek saçma …. İnsan birine değer verir çok değer verir… o değer ve sevginin deprem halidir aşk….
Aşkta saçmalamak serbest olmalı
Wow
Hayr hepimiz belamızı bulmak için doğuyoruz haha
Yok aşık etmek için doğanda var.
hayatımda daha sikkı bi felsefe duymadım 😄
Ay aradığım cevap buydu ahahaha niye gizlisin ama ya 😂
benn yazdiiim herkesten önce hihihigih
aşk 101 yeni sezon çekilmeyecek :(
Yani evet; aşık olmak için, ölmek için..
Si. Aşkını ne aşkmış arkadaş 😄
Hayır bence
Olmayan da vardır illaki
Hayır. Bazı beyinlerin olmaması lazım
Hayır
Yo bir sınavdayız
Hayır
Aşka inanmam ben.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?