• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Kadınlar gerçekten ilgisiz erkeklerden mi etkileniyor?

Redamancy-4
Redamancy-4 Takip Et
FenomenMentor Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1211
Yapay Zekaya Sor
Çok üstümüze düşülünce de tadı çıkmıyor itiraf edelim djdjj
#reda
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
23 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Kadınlara göre çoğunlukla ilgisiz erkek tavırları kötü çocuk/ bad boy etkisi yüksek bir tavır. Bir çok kadın en başta kendilerine ve hatta tüm dünyaya karşı tavrı umursamaz olan erkekleri heyecan verici, karizmatik, mükemmel kişilik olarak görürler. Onların algılarına göre ilgisiz, ulaşılması zor erkekler üstün, güvenilir ve kaliteli insanlardır. Fethedilmeye değerlerdir. Bir taraftan da kadın ister ki o erkek herkese ilgisiz davransın ama sadece kadını ilgiye ve sevgiye boğsun. Bunu başaran da bir tek o kadın olsun.. Gerçekten samimiyetle ilgilenen erkek daha değerlidir bence.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Selinaorselin
    Selinaorselin Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Kendimi katmayarak açıklama yapmak istiyorum. Evet, bazen kadınlar ilgisiz ya da daha az ilgili görünen erkeklerden etkilenebilir. Bu durum, insanların doğal olarak peşinden koşmayı sevdiği bir şeyle ilgili olabilir. Yani, biraz gizemli ya da ulaşılması zor olan birinin peşinden gitmek daha çekici gelebilir. Ama bu herkes için geçerli değil tabii ki.

İlişkilerde denge önemli. Çok üstüne düşmek, bazen karşı tarafı sıkabilir. Ama iletişim ve samimiyet de çok önemli. Herkesin farklı tercihleri var, bu yüzden en iyisi, kendin olmayı ve doğal bir bağ kurmayı denemek.

0
    0 Yorumla
  • Shiningdiamond
    Shiningdiamond Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.

Ayy hayır ilgisiz erkekle işim olmaz. Dozunda ilgi iyidir ya

3
    0 Yorumla
  • mert12356
    mert12356 Takip Et
    Master Yaş: 35
    1 yıl

Alakası yok ya kadın birini beğenirse en lötü özelliğinden bile bir şey çıkarır kendine 😂

0
    1 Yorumla
    • Redamancy-4
      Redamancy-4
      1 yıl

Artık çıkarmaz jsjs

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Hmm, tam da üzerine konuşulacak bir konu! 😊 İlgisiz erkekler bazen cazip gelebilir çünkü “ulaşılmaz” gibi bir hava yaratabiliyorlar. Bu da merakı alevlendiriyor resmen. Ama dengesi çok önemli. Sürekli peşinde koşulmak sıkabilir, ama tamamen kayıtsız olmak da “vay be, hiç önemli değilmişim” hissi yaratabilir.

Tam ortası, işte o sihirli bölge bence. İlgi göstermesi ama yerinde ve tadında olması 😍. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Bence biraz da karşılıklı o kıvılcımı beslemek önemli! ❤️

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

80

Cevap

69

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.

Kadınların ilgisiz erkeklerden etkilendiği fikri, yaygın bir inanış olsa da, bu durum her kadın için geçerli değildir. İlişkilerde ilgi, karmaşık bir dinamiktir ve birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. İlgisizliğin Çekici Olabileceği Durumlar: Merak Uyandırma:İlgisiz bir erkek, gizemli ve ulaşılmaz bir hava yaratabilir. Bu durum, bazı kadınların merakını uyandırabilir ve onları erkeği daha yakından tanımaya teşvik edebilir. Mücadele Duygusu:Bazı kadınlar, ilgisiz bir erkeğin ilgisini kazanmayı bir meydan okuma olarak görebilir. Bu durum, onlara bir mücadele duygusu verebilir ve erkeğe daha fazla bağlanmalarına neden olabilir. Özgüven:İlgisiz bir erkek, özgüvenli ve bağımsız bir izlenim bırakabilir. Bu durum, bazı kadınlar için çekici olabilir. Duygusal İhtiyaçlar:Birçok kadın, ilişkide duygusal bağ ve ilgi arar. İlgisizlik, bu ihtiyaçları karşılamadığı için itici bulunabilir. Güvensizlik:İlgisizlik, karşı tarafta güvensizlik ve değersizlik duyguları yaratabilir. Bu durum, ilişkinin zarar görmesine neden olabilir. Saygısızlık:Sürekli ilgisizlik, karşı tarafa saygısızlık olarak algılanabilir. Bu durum, ilişkinin bitmesine yol açabilir.

1
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.

Sırf kadınlar değil erkeklerde öylesi insanı seviyor gadası

0
    0 Yorumla
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.

Kadınların ilgisiz erkeklerden etkilendiğini düşünmüyorum, ama zor ulaşılabilir olanın daha cazip geldiği kesin. İnsan doğası gereği, kolay elde edilen şeyleri bazen daha az değerli görebiliyor. Ama bu demek değil ki tamamen ilgisiz olmak çekici kılar. İlginin dozunu ayarlamak önemli, ne fazla boğucu ne de tamamen kayıtsız olmak gerekir. Sonuçta herkes değer görmek ister, ama o değerin biraz çabayla hissedilmesi de ayrı bir heyecan katıyor. Yani ilgisiz değil, ama ulaşılması biraz emek isteyen bir denge en etkileyici olanı diyebilirim.

1
    0 Yorumla
  • Herkesböyle
    Herkesböyle Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Kadınlar beğendiği erkeklerden etkilenir. Beğendiği erkek gizemli biriyse, özenli biriyse ve ya düzenli biriyse farketmez etkilenir. Önemli olan kafasına koyması. Hani bu "benim prensim" gibisinden😀

Kafasına koyması artık karar vermesi bu sebeple iyi düşünmeli, bu yüzden uzatırlar her meseleyi, erkeği her açıdan denemek isterler, naz yaparlar, trip atarlar, işte bilinen kadın davranışları, erkekleri sinir eden türden olanlardan😂 Çünkü seçeceği erkeğin bir ömür boyu bunu nasıl karşılayacağını bilmek ister, bununla sonuca varır

Bide talep teklif meselesi var. Eğer bir erkek genel ortamda ilgi görürse her kadın o erkekten ilgi görmek ister. Yani "bakın ilgi gören erke bana ilgili" gibi gurur duymak, hava atmak için. Olay bu

0
    0 Yorumla
  • Sahtegüz
    Sahtegüz Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı.

Bence öyle. Ilginc bir durum ama uzmanlar bunun yetiştirilme biçimiyle ilişkili olduğunu söylüyor. İlgi ve yeterli sevgiyle büyüyenler ikili iliskilerde sağlıklı bağlandığından garip gelmiyormuş ama ailesiyle güvensiz baglanan veya yeterli sevgiyi alamayanlar (istemeyerek de olsa) ilişkilerinde ona köpek çektirenlerden hoslaniyor ve peşinden koşuyormuş. Bence çok doğru.

3
    0 Yorumla
  • ElSoloLobo07
    ElSoloLobo07 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Hayır sadece yakışıklı erkeklerden hoşlanıyorlar. Yakışıklı erkekler zaten sürekli ilgi gördükleri için burunları havada oluyor. İlgisizlikleri bundan kaynaklanıyor. Kızlar da ilgisiz erkeklerden hoşlanıyor gibi yanlış bir algı ortaya çıkıyor. Aslında yakışıklı erkeklerden hoşlanıyorlar. Ben de mesela ilgi göstermiyorum ama benim ilgimi görmek isteyen kız yok zaten. İlgisiz erkekten hoşlanıyor olsalardı kapımda yatmaları lazımdı.

2
    1 Yorumla
    • MadamBovarry
      MadamBovarry
      1 yıl

Süper yorum 👌

Yorumla
  • grkn9191
    grkn9191 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.

kadınlar ne istediğini değil ne istemediğini biliyor.. o yüzden karşısındaki istemediği kişilikte- tipte-özellikte değilse bocalayıp aşık olma eğiliminde olabiliyor.. işin sırrı doğru kombinasyonu yapan erkek kızı kapıyor.. bazen de tam tersi oluyor.

1
    0 Yorumla
  • haşinama
    haşinama Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Evet öyle çünkü etrafta sürekli ilgi var kendilerine karşı bu da farklı olanı seçmeye yönlendiriyor onları ayrıca sürekli ilgiden de bunaliyor dozunda ilgi istiyorlar o ayarı da erkekler tutturamadigi icin genelde burnu hava da ilgilenmeyen onlara daha cazip ve gizemli geliyor

1
    1 Yorumla
    • MadamBovarry
      MadamBovarry
      1 yıl

Buda ikinci güzel yorum

Yorumla
  • Biyokahve
    Biyokahve Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı.

Kadınlar içten içe üzülmeye meraklıdır ve bir erkeğin ilgisiz olması değil o ilgisiz erkeği zamanla ilgili erkek yapabilme düşüncesini seviyor ona hazır bir pasta verirsen hoşuna gitmez malzemeleri ver o kendi yapsın o yüzden az çok arızalı tipleri seviyor bu böyle olması mı gerekiyor hayır tabi sonucu hastanede darp raporu alıp polise giderken bitiyor o yüzden kadın erkek ilişkileri artık beni yoruyor bunun hakkında tavsiye vermek birinin derdini dinlemekte yoruyor

0
    0 Yorumla
  • MadamLila
    MadamLila Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    1 yıl

Bana karşı ilgisiz erkek dikkatimi bile çekmez benim hiç sevmem.

3
    0 Yorumla
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    1 yıl

İlgisizlik beni iter. Sevsem de giderim. İlişkiyi tek başıma mı yaşayacağım?

3
    0 Yorumla
  • günes121212
    günes121212 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Hayır ben bana saygı duyan bana ilgi veren çoğu zaman benimle olan bir erkek istiyorum yanımda tabi her şey dozunda olmalı çoğu erkek bunu anlamıyor işte

4
    0 Yorumla
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Tespit gibi tespittir. gizemli gelir soğuk cool takılan tipler. Merak kediyi öldürür derler. Muhabbet etmek istemediğim zaman sallamıyorum daha da ilgili oluyorlar. Ben isteyince yüzüme bakılmıyor. Ya karma ya kader ya eden bulur ya da. neyse

1
    0 Yorumla
  • gülsümai159
    gülsümai159 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    1 yıl

ilgi her şeyin kararında olanı güzel tabi ki Ne tamamen ilgisiz ne de bunaltacak kadar fazla Kadınlar sanırım dengede kalabilen, değer veren ama buna rağmen kendine has bir bağımsızlığı olan erkeklerden etkileniyor.

0
    0 Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.

O sırada ilgisiz kalınca soğuyan ben shshsj vermiceksense süyleee başkası vermek için can atıyor paşamm ejsj

3
    4 Yorumla
    • günes121212
      günes121212
      1 yıl

Çoğu kadın senin gibi biz kadınlar ilgi isteriz ama dozunda olmalı bir türlü anlayamadılar bunu

Yorumla
    • isabella181919
      isabella181919
      1 yıl

Fazlası bayar, ilgisizlik ise bitirir
      Dozunda olan her şey güzeldir 🙂

Yorumla
    • günes121212
      günes121212
      1 yıl

Erkeklerin bir ayarı yok ya çok abartırlar ya da hiç bir şey yapmazlar maalesef

Yorumla
    • isabella181919
      isabella181919
      1 yıl

Zor düzelir anam bunlarr

Yorumla
  • blairathy
    blairathy Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Aşık olduğum kişi ilgisiz davranmıyorsa mesafe koyarım. Aşık olmadığım erkeğin de ilgisiz davranması işime gelir. Boğuluyormuş gibi hissettiriyor diğer türlü.

1
    0 Yorumla
  • Psikolojisigidik
    Psikolojisigidik Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

İlgisiz insana hiç sevmem 2 saat yazmasın sorgularım.

4
    1 Yorumla
    • kemalburak38
      kemalburak38
      1 yıl

Oda fazla

Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Bir kadın ilgi göstermeyen erkekten hoşlanmaz da ilgisini yerinde vaktinde fazla abartmadan gösteren erkekten daha çok etkilenebilir

2
    0 Yorumla
  • Assassinn
    Assassinn Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Gerçekten tam da öyle oluyor kendini kıymetini bilen değer veren insanı sevmiyorlar nerede böyle kendisini süründüren aşağı çeken adamları seviyorlar

0
    0 Yorumla
  • Morjinal
    Morjinal Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Doz zehirde olabilir panzehirde. aşırı ilgi de ilgisizlikte rahatsız eder. Dengeyi bulmak adına kişiye göre muamele edilmesi ve kişinin gözlemlenmesi ideal bence

0
    0 Yorumla
  • Melodiieejj
    Melodiieejj Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Yok , once bol ilgiyle o kizi / kadini kendine ceker. Sonra uzaklasir. O kiz / kadin bunu takinti haline getirir. Cok duydum oyle hikayeleri.

1
    0 Yorumla
  • Black_Labell
    Black_Labell Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.

Kadınlar bu konuda gerçekten sürünmeyi çok seviyor onları seven onlara değer veren insanları elin tersiyle itip onları süründürerek erkekleri sever

1
    2 Yorumla
    • günes121212
      günes121212
      1 yıl

Erkekler sanki pek mi farklı nerede onları gram umursamayan veya cüzdan olarak gören kadın varsa onun etrafında dört dönerler demek neymiş karaktere meselesi dimi

Yorumla
    • Black_Labell
      Black_Labell
      1 yıl

@günes121212 Zaten ben de bu konuda seni düşündüğünü düşünüyorum ama herkes öyle değil bana değer vermeyecek bir insana asla peşinden koşmam dünyada ne ilk olur ne de son olacaktır

Yorumla
  • candycandyne
    candycandyne Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Kendi adına konuş sen sana değer vermeyen erkeklerden hoşlanıyor olabilirsin ama ben bana ilgi göstermeyen erkeğe bakmam bile bırak etkilenmeyi

0
    0 Yorumla
  • lino1025
    lino1025 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Hayır. İlgili ama seviyeli bir ilgiden hoşlanıyor. Aslında her konuda dengeli erkeklerden. Tam ortayı bulmak gerek

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Herhalde başarıya giden süreçte biraz sürünmek çekici geliyor her insana ya. Çabalamak herkesin hoşuna gidiyor daha bir çekici geliyor

0
    0 Yorumla
  • Rami3545
    Rami3545 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Her kadın aynı değildir kimi çok ilgi ister, kimi tam tersi ilgisiz ister.. ama genelde kaçan kovalanır..

0
    0 Yorumla
  • bireylullmeselesi
    bireylullmeselesi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

İlgisiz erkek gördüğümde koşarak uzaklaşırım üstüne buz gibi soğurum, mümkün değil etkilenmem

1
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    1 yıl

Kesinlikle öyleyiz. Ruh hastası olduğumuzu düşünüyorum

1
    0 Yorumla
  • SıkıntıdanAçtım
    SıkıntıdanAçtım Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Hayır hiç etkilenmem ilgisi olmayan erkekten

1
    0 Yorumla
  • MasalliaPolatova
    MasalliaPolatova Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl

Kadınlar demeyelim de kadın olduğunu sanan zeki olmayan mahluklar diyelim

1
    0 Yorumla
  • Aušrinė_
    Aušrinė_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Kaçan kovalanır hesabı mı? Ben sevmem öyle, ilgilensin ilgiye boğsun beni

1
    2 Yorumla
    • acayipadamm
      acayipadamm
      1 yıl

koç aslan veya yay burcusundur kesin

Yorumla
    • Aušrinė_
      Aušrinė_
      1 yıl

Balık

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

İlgisiz erkegi ne yapalim? Etkilenecek nesi var? Erkekler gözünden, kadinlar kulagindan aşık olur. İlgisizse lağıma kadar yolu var

2
    0 Yorumla
  • yelda34784
    yelda34784 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Hayır ilgiyi çok seviyorum ilgisiz erkoyu kim napsın 😅

0
    0 Yorumla
  • asuasuasuman
    asuasuasuman Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

Beni öyle boş bırakırsa gördüklerine katlanamaz..

0
    0 Yorumla
  • berkatak
    berkatak Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Basklari tarafindan ilgi goren erkek seviyorlar

0
    0 Yorumla
  • Ilerdearse
    Ilerdearse Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

İlgi beni bunaltıyor devamli durum bildirimi yapmak canimi *

0
    0 Yorumla
  • Sevdayağmur
    Sevdayağmur Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı.

İlgisiz erkek adam değil kimse kusura bakmasın

0
    0 Yorumla
  • Onlygirl_
    Onlygirl_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 67%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Evet. Kendilerini ulaşılmaz gösterdikçe daha çekicilesiyorlar

0
    0 Yorumla
  • վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61
    վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.

Çok ilgisiz davrananım. Öyle olsa benden etkilenirlerdi.

0
    0 Yorumla
  • Coffein
    Coffein Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 33%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Ilgisizlik de bir yere kadar bence o da kopartir...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Türk erkekleri ilgilenmeyi sevmediği için böyle yalan attı ortaya. Psikolojik bir algı. Kadınlara saldırıp sanki kadınlar böyleymiş gibi propagnda Yaparlar ve suçlarlar. Gerçekte ise kadın ilgiyi sever. Bunu herkes bilir. İlgisiz kadın aldatır ilgisiz erkeğe tekmeyi vurur

0
    0 Yorumla
  • magaramdamutluyum
    magaramdamutluyum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Ben hakedene hakettiği gibi davranıyorum çok ilgi gösteriyorsam da az ilgi gösteriyorsam da

0
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Abi sürekli ilgili davranmak her iki tarafı da aynı konuma düşürür, itici bir davranış :)

0
    0 Yorumla
  • SalonHanfendisi
    SalonHanfendisi Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Ne okuz olacak ne de cıvık. Dozunda yerinde ilgi tadindan yenmez

0
    0 Yorumla
  • Pembevebahar
    Pembevebahar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Bu yanlış bir tespit kadınlar çoğunlukla ilgili erkeklerden haşlanır

0
    1 Yorumla
    • Pembevebahar
      Pembevebahar
      1 yıl

Hoşlanır

Yorumla
  • Pentesctasy
    Pentesctasy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Garip ama evet tabii bundan ne anlıyorlar ben de bilmiyorum.

0
    0 Yorumla
  • kafkass31
    kafkass31 Takip Et
    1 yıl

Ben değer versem üzerine düşerim o kişinin, oyun oynayacaksak büyüsün gelsin

0
    0 Yorumla
  • 1kahveyenedersin
    1kahveyenedersin Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Gizemli insanların çekimi farklı oluyor diyelim.

0
    0 Yorumla
  • BurkSevn
    BurkSevn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Evet. İlgi gösterince boguluyomuş. Bogulasıcalar 😁

0
    0 Yorumla
  • Abuzittin34
    Abuzittin34 Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Yok bizim ülkedekiler kendisine köpek gibi davranıp peşinden koşturanlardan etkileniyor

0
    3 Yorumla
    • günes121212
      günes121212
      1 yıl

Siz öylelerin peşinden koşmuyorsanız bizim suçumuz ne aklınızı kullanın azıcık beyler

Yorumla
    • günes121212
      günes121212
      1 yıl

Koşuyorsanız*

Yorumla
    • Abuzittin34
      Abuzittin34
      1 yıl

Ablacım siz yanlış anladınız heralde. Biz öyle kadınların peşinden koşmuyoruz. Kadinlar öyle yapan erkeklerin peşinden koşuyor :D

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Çok üstüne düşen erkekten yanayım, ilgisiz erkeğe sümüğümü dahi atmam.

3
    0 Yorumla
  • DELİKANLIPRENSSSS
    DELİKANLIPRENSSSS Takip Et
    Master Yaş: 27
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Ben çôzemedim çözebilen varsa buyursun gelsin bana da anlatsin kadinlari

0
    0 Yorumla
  • CappuccinoGibiyiim
    CappuccinoGibiyiim Takip Et
    Master Yaş: 32
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.

evet ilgisiz umursamaz vs olan erkekler kadınları çeker

0
    0 Yorumla
  • Karanlıkhayalet
    Karanlıkhayalet Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

Bunun sebebi sosyal psikolojiye göre insanların karanlık üçlü denilen (narsistik, psikopati ve makyavelizm) çekiomesidir. Zaten en basit örneği siyasetçilere bakarsak bunu kolaylıkla görebiliriz

0
    0 Yorumla
  • bildirbil
    bildirbil Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    1 yıl

hiç sevmediğim şey başta gösterilen ilginin giderek sönmesi. birinden uzaklaşmak için vazgeçilmez bahanem. elde edene kadar ilgili sonrasında nasılsa artık benim kafasından bi çıkın artık. hayat sizin düzleminizde dönmüyor

0
    0 Yorumla
  • Meriokaa
    Meriokaa Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    1 yıl

Aldatacak kaadr ilgisiz olmayacaksa evet ilgisiz iyidir özellikle benim gibi en ufak etkileşimde bike utananlar için

1
    0 Yorumla
  • tavukdurumseverim
    tavukdurumseverim Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    1 yıl

ilgisizlikten ve belirsizlikten nefret ederim. hoşlanacağım erkek beni kendine çekmeli beni eğlendirmeli. aşırı ilgi bazen sıkabilir ama yerinde olacak. tam ortası çok iyi bence

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kadınların neden hoşlandığını kimse bilemez

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Kadınlari genel konusamayiz ki. Kadınlar arasinda diyebiliriz.

0
    0 Yorumla
  • Songul11cankz
    Songul11cankz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 yıl

Asla ilgisiz erkeğe gelemem beni ilgiye boğması lazım

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadınlar gerçekten ilgisiz erkeklerden mi etkileniyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınlar fal bakan erkeklerden etkilenir mi? 75 cevap verildi
Erkekler mi umursamaz kadınlar mı ilgi bekler ? 11 cevap verildi
Kadinlar ilgiyle tav olur erkekler? 13 cevap verildi
Kadınlar ilgisiz erkeklerden hoşlanıyor mu? 16 cevap verildi
Neden kadınlar karaktersiz tipteki erkeklerden. etkileniyr? 4 cevap verildi
Kadınsal hatlara sahip olmayan kadınlar erkeklerin ilgisini çekmez mi? 64 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Örgülü saçlar size yakışır mı?
  • İnsanlar sizi ilk tanıdığında en çok hangi konuda yanılıyor, ilk izleniminiz ne oluyor?
  • Çilekli çikolatalı tatlı önerisi arıyorum, favori markanız ya da tarifiniz ne?
  • Bazı insanlar neden daha ilk konuşmada akılda kalıyor sizce?
  • Misafire tıraş kolonyası tutulur mu?
  • Kızlar aramızda lifting yaptıran var mı?
  • Gelmezsen gelme demek istediğiniz birisi var mı?
  • Kahveme eşlik etmek isteyen var mı?
  • Sizce günümüzde aile huzur yuvası mı yoksa travma merkezi mi?
  • Megane 4 mi Civic Fc5 mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨