- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılEğer sevdiğim kişi günlerce benimle konuşmuyorsa hayatına normal bir şekilde bensiz de devam edebiliyorsa demek ki onun hayatında hiç de bir yerim yokmuş o zaman neden hala onunla sevgili olayım ki...
01 Yorumla- 1 yıl
İlla konuşması lazım mesela konuşmadan olmaz mı
En İyi Cevaplar
1 yılBenim fikrimce konuşmadan durabilen bir erkek de sevebilir. Herkesin sevgiyi ifade etme şekli farklıdır. Bazı insanlar duygularını sözlerle ifade etmeyi tercih ederken, bazıları eylemleriyle ya da sessiz destekleriyle sevgilerini gösterir. Kimi zaman, sessiz kalmak da derin bir bağlılık ve anlayışın ifadesi olabilir. Önemli olan, iki tarafın da duygularını nasıl anladığı ve hissettiğidir diye düşünüyorum.
00 Yorumla
1 yılHemde nasıl sever ben konuşamıyorum mesela ama benimle zaman geçiren biri için tadımdan doyulmaz bir hava verebilirim ve yakınımda olmadığı için asla olumlu cevap alamıyorum kısacası konuşmadan da muazzam seviyorum
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki sevebilir! 🥰 Herkes sevgisini gösterme konusunda farklı olabilir. Kimileri sürekli konuşup ilgi gösterirken, kimileri de bu sevgiyi daha sessiz ve sakin bir şekilde ifade eder. Önemli olan, sevginin varlığı ve hissettirilme şekli. Bazen sevgiyi “konuşmaktan” çok davranışlardan ya da gözlerden hissedersin ya… İşte o da büyük bir aşk göstergesi olabilir. 😍
Sessiz birini seviyorsan, onun hislerini başka yollarla ifade ettiğini fark etmen önemli. Sizin "huzur içinde bir sessizlik" paylaştığınız o anlar değerli olabilir 💕 Peki ya sen? Sessizlikte huzur bulan bir ilişkiden keyif alabilir misin? 😊00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u 1 yılsevemez
00 Yorumla Bence evet, sevebilir. Herkesin sevme şekli farklıdır. Konuşmamak, birinin seni sevmediği anlamına gelmez. Bazı insanlar duygularını daha içsel yaşar ve kendilerini ifade etme şekilleri daha sessiz olabilir. Önemli olan, o kişinin sana olan tutumu ve davranışlarıdır. Eğer sevgi, davranışlarında ve sana olan ilgisinde kendini gösteriyorsa, konuşmayan birinin de gerçekten sevmesi mümkün.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Evet, bir erkek konuşmadan da sevebilir. Sevgi, sadece sözlerle ifade edilen bir şey değil, bazen bakışlarda, davranışlarda, küçük ama anlamlı hareketlerde gizlidir. Herkes sevgisini aynı şekilde göstermez, kimisi sürekli konuşarak, iltifat ederek belli eder, kimisi de sadece varlığıyla, yaptığı küçük jestlerle hissettirir. Sessiz bir erkek sevdiğini göstermekte zorlanıyor gibi görünebilir ama önemli olan sözlerden çok, gerçekten hissettirdikleridir. Sevgiyi anlamak için sadece kelimelere değil, davranışlara da bakmak lazım.
11 Yorumla- 1 yıl
Nokta atış
1 yılSe ve mez. Bir erkek sevdiğinde sevdiği kadını hayatının merkezine alıyor, ilgisi hep üzerinde oluyor, sen yazmasan aramasan merak edip o arıyor. Anlıyorsun yani. Konuşmak istemiyorsa sevmiyordur.
20 Yorumla
1 yılSevme eylemi konuşmakla ilgili bir şey değildir. Sevebilir tabii ki.
00 Yorumla
1 yılKonuşmadan duruyorsa o temas veya uygulamalı seviyordur
04 Yorumla
Soran1 yılNasıl ya
- 1 yıl
Ya ben fazla konuşmayı sevmiyorum, sevdiğim kişinin yanında olmak onunla yemek yapmak temizlik, dışarda gezmek, sarılmak bunun gibi şeyler seviyorum, ona saygımı ilgimi her daim belli ettirmeyi seviyorum, bunun gibi
Soran1 yılİş sıkıntıları varmış baya sinirli ve öfkeliyim dedi sinirli iken seni kıracak bir şey demek istemiyorum gibisinden o yüzden seninle konuşmuyorm dedi dün den bu yana 1 2 defa konuştuk oda 10 dk bilr değil bugünde 11 den beridir konuşmuyoruz
- 1 yıl
Ne bilim, işi bitince iş çıkışından sonra işi işte bırakıp nereye gidiyorsa orayla odaklanmalı, ben öyle yapıyorum, evi işe işi eve yansıtmıyorum, yoksa kimseyle anlaşamayız ki
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Konuşmama sebebi iş yoğunluğu mu? Yoksa kendi yapısı mı öyle
012 Yorumla
Soran1 yılİş sıkıntıları varmış baya sinirli ve öfkeliyim dedi sinirli iken seni kıracak bir şey demek istemiyorum gibisinden o yüzden seninle konuşmuyorm dedi dün den bu yana 1 2 defa konuştuk oda 10 dk bilr değil bugünde 11 den beridir konuşmuyoruz
Soran1 yılİşte yanına olmama izin vermiyo arıyorum sinirliyim diyor 2 dk sonra kapatıyor konuşmuyor bile
Soran1 yılAramıyorm zaten ama moralimi harbi bozuyor
Soran1 yılNeden benimle hala duruyo o zaman ayrılsın
Soran1 yılYuhh yeminler ediyor başka kimseyle konuşmuyorum diye
Soran1 yılSıkıldım baya
Gizli Üye(25-29)1 yılKizlara/Kadinlara laf yetistirilmez. En iyisini yapiyormuş. Konusup başina BELA almaktansa sessiz kalmayi tercih etmiş.
11 Yorumla
Soran1 yılKes lütfen
1 yılKonuşmadan duran erkek kadın fark etmez sevmiyordur seven merak eder, özler, gurur yapmaz.
00 Yorumla
1 yılNiye illa konuşması lazım mesela konuşmadan olmaz mı sebep nedir örnek o yüzden bekârım neden konuşmamak için çünkü siz kadınların SAÇMALIK TRİPLERİ ÇEKMEMEK İÇİN İNSANCA SEVGİLİ OLUN canım canım HALERE SOKMAYAYIN
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKonuşmuyorsa hiç seninle bil ki sevmiyor istemiyor seni
013 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi
Cevap sahibi1 yılÖyle maalesef
Cevap sahibi1 yılNasıl ne zaman tanıştınız
Soran1 yılDemek istenmiyorum
Cevap sahibi1 yılMerak ettim ama
Soran1 yılNeyi?
Cevap sahibi1 yılNe zaman nasıl tanıştığınızı
Soran1 yılTanıdık mı geldi
Cevap sahibi1 yılNe tanıdık mı geldi ne diyorsun anlamadım
Soran1 yılYani tandigin birine mi benzettn dedm
Cevap sahibi1 yılYoo hayır
Soran1 yılAnladım peki
Cevap sahibi1 yılSöylemeyecek misin
Sever sever bende var bir tane o modelden sevgisinden şüphem yok, sadece konuşmayı sevmiyor. 😄
00 YorumlaKanka yapısı şimdiden böyleyse evlenince ilgisi hiç olmaz diyim benimki 1 saat bana ulaşamasın kafayı yiyor
00 Yorumla
1 yılKonuşmamasına neden olan şeyleri halletsin, sırada sevgi olur endişelenmeyin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sevgi değildir onun adı
01 Yorumla
Soran1 yılNedir
1 yılGurur yapmış da olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılArada kirginlik vs varsa konusmayabilir o yuzden sevmedigi anlamina gelmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSever tabiki kim bilir ne yaptın adama 😃
03 Yorumla
Soran1 yılBen mi yaptım?
Cevap sahibi1 yılEvet
Soran1 yılDefalarca konustum bana bir gram zaman ayirmiyor İş sıkıntıları varmış baya sinirli ve öfkeliyim dedi sinirli iken seni kıracak bir şey demek istemiyorum gibisinden o yüzden seninle konuşmuyorm dedi dün den bu yana 1 2 defa konuştuk oda 10 dk bile değil bugünde 11 den beridir konuşmuyoruz hala yok yanına olmama izin vermiyor ben ona hep anlayışlı oldum hep saygılı oldum sözünü dinledim ben mi bir şey yaptım cidden
Gizli Üye(30-35)1 yılİşi yoksa sevemez
00 Yorumla
1 yılİşi varsa tamamda başka türlü sevmez
124 Yorumla
Soran1 yılAkşamları peki?
- 1 yıl
Seven erkek yorğun olsa bile yazar arar ben biliyom yaşadım eski sevglm kaç kere benle konusrken uyuya kaldı bunun behanesi olmaz
- 1 yıl
Bence behane hepsi sinirliyse senle konussn sakinlesn insan sevdiyinin yanında huzur bulr
Soran1 yılBende onu diyorum yok diyo sana sinirlencem diye seninle konusmuyorm
- 1 yıl
Demek ki sana tahamulu yok konusmak isteyen yazar ya ne stresi başından atio gibi
Soran1 yılBunu ona dediğim de de farklı bisi anlama ben seni seviyorum gibi laflar kullanıyor zaten sadece sinirliyim sinirliyken ağzından çıkanları duymanı istemiyorum sana sinirlenmek istemiyorum diye konuşmuyorum diyor
- 1 yıl
7 24 mü sinirli bu insan abartmasn
- 1 yıl
Adam olsn lafını bilsn senmi sinirlendrdin sanki
Soran1 yılEvet ona göre öyle bilmiyorum zaten genel anlamda mesajlaşma sıfır günde 1 veya 3 arası sesli arama var bu aralar hiç yok artık sinirliyim diyor gidiyo anlam veremiyorum bak sabah 11 den beridir bekliyorum hala yok dunde onca saat bekledim eni sonunda aşkım sinirlerim bozuk uyuyacağım dedi uyudu
- 1 yıl
Guzelim insan sevildiyini hiss etdiyi yerde mutlu olr ama dediklerinden anliyom ki o seni üzüyo mutlu deglsn. Eger istese zaten yazabilir sanki telefona bakmiyomu kaç saat gecms. Sana tavsiyem kendini daha fazla üzme mutlu olmadgn yerde durma dünyada tek erkek o değil zaten mutlu olmak için bir erkege de ihtiyacn yok. Yinede sen bilirsn ama
Soran1 yılDediklerine hak veriyorum :(( ama öyle bir konuşuyor ki benim sıkıntılarım çok var diyor iş yerinde çok kavga ettim sinirliyim gibi gibi bana anlayış göster diyo yanımda dur diyor e diyorum izin vermiyorsun ki sonra diyo sinirli iken ağzımdan çıkanı bilemem seni üzmek istiyorum ben onun sevgiliyim ne konuşma var ne bir şey benimde ihtiyacım var konuşmaya böyle olarak nasıl ilerler iliski Allah aşkına kaç saattir bekliyorum
- 1 yıl
Bak ben bir erkek tandm hergn iş yerinde kavga ediyodu ama her akşam sinirlerim senle sakinlesiyo diyodu gercek seven bole olr. Sevgilinde hergunmu kavga ediyo bence bu adam sinir hastasi olr o zaman 😅 abartmasn bence
Soran1 yılAh gülüm ne desem boş bende aramıyor mesaj atmıyorm çok merak ediyorum düşünecek mi. ki sanmıyorum bu saate kadar aramayan adam
- 1 yıl
Bence unut onu mutlu edemiyosa yol ver birde onun siniri ile mi ugrascan 😅
Soran1 yılKız ne bileyim sözde anlayışlı kız olmaya çalışıyorum
- 1 yıl
Delirtmeyn lan beni🤣. Anlayışlı ol cksn tepene sonra
Soran1 yıl😄bizim gibilerin değeri yok maalesef illa çirkef olacan bunlara
- 1 yıl
Evet doğru bunlar öyle yapnca seviyo 😅. anlayışlı olursan ne yapsam zaten beni birakmaz kafasında oluyolar cepte goruyolar sevemiyosa sevgili olmasn mutsuz etmesn miletn kızını
Soran1 yılCidden ya bende ona şaşırıyorum sevmiyorsa ne diye uğraşiyor ki zaten konuşma yok
- 1 yıl
Bunlarda bundan zevk aliyo düşünüyor zaten bekleyenim var beklesn 😅
- 1 yıl
Kız bana aşık kafasında oluyolar ne zaman yazsam yazar , keyfim isterse yazarm pesimden kossn😅
Soran1 yılBen asla yazmam aramam kendi bilir
- 1 yıl
Düşün karar ver eger cidden sevmedgini his ediyosan ve duzelmicekse bitir heryerden sil fotosu numarası hicbise kalmasn engellemeye bile değmez sil numarasını gitsn Instagramda bakma hesabına bitsn 😅bide onun nazyla mi oynican aman ya
1 yılYani biraz konuşa daha iyi
14 Yorumla
Soran1 yıl11 den beridir konuşmuyoruz sinirlyms
- 1 yıl
Çok sıkıcı olmuyor mu
Soran1 yılHemde cok anlayış göster diyor gösteriyorm bu arada hala yok
- 1 yıl
Off bırak ne halt yerse yesin. Kendini onun için yipratma
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeyi düşünmez
02 Yorumla
Soran1 yılO derece diyorsun yani
- 1 yıl
Evlenilecek kadın yok ki. Erkek maddi gücünü bir kadını beslemek için elde etmyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAslaa
012 Yorumla
Soran1 yılOf of
- 1 yıl
Noldu
Soran1 yılSevilmiyorm galiba.
- 1 yıl
O kötü
- 1 yıl
Yuhhh
Soran1 yılNoldu ya
- 1 yıl
Ben konuşmadan duramam
Soran1 yılO duruyo maalesef hatta hiç konuşma yok doğru düzgün
- 1 yıl
Çokmu arıyorsunuz bu tipleri
Soran1 yılNapayim anlayışıma tüküreyim
- 1 yıl
😞
Olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKonuşmak mı lazım
012 Yorumla
Soran1 yılSevgilisi ise neden konuşmasın
Cevap sahibi1 yılKonuşmayı sevmiyordur ve ya sevmiyordur aşık değildir
Soran1 yılAnladım demek yeterince sevilmiyorm
Cevap sahibi1 yılDemek ki
Soran1 yılÜzücü
Cevap sahibi1 yılBaşkasını bul
Soran1 yılOnu seviyorum
Cevap sahibi1 yılHep mi böyleydi
Soran1 yılEvet yani İlk başta biraz normalde de sonradan böyle oldu Niye bilmiyorum İş yüzünden diyor mesela Bugün hiç konuşmadım çok merak ediyorum sabah 11.00'de en son konuştuk daha da ne aradı ne de mesaj attı ben de ona inat aramadım
Cevap sahibi1 yılStresli biriyse normaldir ama kafası rahatsa sevmiyordur
Soran1 yılAma fazla değil mi bu konuşmamazlık hiç mi siniri stresi geçmiyor e hadi nereye kdr aramayacak peki aramıza soğukluk giriyo
Cevap sahibi1 yılBilemiyorum onunla konuşman lazım
Gizli Üye(25-29)1 yılSever belki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSevemez...
00 Yorumla
1 yıl* bile
07 Yorumla
Soran1 yıl?
- 1 yıl
SiAker bike
Soran1 yılAbart mq
Soran1 yılSenin açık mı kanka
Soran1 yılErkek olduğunu bu kdr belli etme
- 1 yıl
Açık kanka
- 1 yıl
Erkek değilim ki
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır
00 Yorumla
1 yılHayır
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
1 yılSevebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDuramaz
026 Yorumla
Soran1 yılAnlamadim
Cevap sahibi1 yılSeven erkek seninle konusmadan duramaz
Soran1 yılYa sıkıntıları var ise?
Cevap sahibi1 yılFarketmez isterse ölüm döşeğinde olsun seninle bir saniye bile konuşmaya can atar
Soran1 yılAnladım. agir oldu biraz sabah 11 den beridir konuşmuyoruz sinirliym senin kalbini kırarım diye konuşmuyorm diyor
Cevap sahibi1 yılKlasik erkek yalanı benim tam tersine bütün sinirim üzüntüm geçiyor aşık olduğum kızla konuşunca
Cevap sahibi1 yılSevmiyor bi erkek olarak söylüyorum seven sevdiğini ona ait ayrı bi dünya olarak görür derdi sıkıntısı neyse anında geçer
Soran1 yılBen ona yeterli gelemiyor muyum yani neden seni seviyorum diyor o zaman derdi neki hem konuşmuyor etmiyor bak aramicam dedim kaç saattir bekliyorum belki arar hiç mi canı beni istemiyor
Cevap sahibi1 yılNeden diyor boşta kalmamak için cinsellik için arada takılmak için
Soran1 yılZaten beni konuşmaya baya zorladı yani sen benim sevdiğim kadınsın derdi
Cevap sahibi1 yılSevmiyor bi erkek olarak söylüyorum ama sen bilirsin
Soran1 yılUmarım yanılıyoruzdur
Cevap sahibi1 yılBen yanılmam sen istediğine inan ama sonunda dediklerimi anlıcaksıj
Soran1 yılNe yapıyım anlamıyorum ki ben aramicam yazmıcam gittiği yere kadar artik
Cevap sahibi1 yılBencede ama eninde sonunda anlıcaksın dediklerimi emin ol
Soran1 yılHer defasında seninle gelecek düşünüyorum sana kpk gbi aşığım diyen biri sözde kuzenleriyle tanıştırmak falan hem onları diyip hem böyle yapması benim kafamı karıştırıyor
Cevap sahibi1 yılBen niyetini açık açık söyledim sana duygularını
Soran1 yılBana şey diyodu ben seni niye kullanaym burada bir sürü kız var eve atamazmym diyor atarm ama benim onlarla isim olmaz seni seviyorum diyodu
Cevap sahibi1 yılKlasik yalan buda
Soran1 yılNeden gerçek olmasına ihtimal vermiyorsun? Gerçekten soruyorum insnalar bu kadar kötü mü cidden bu kdr profesyonel oyuncu mu
Cevap sahibi1 yılEvet öyle çünkü bende bi ara böyle yaptım boşlukta kalkp kişi kendinden biliri işi derler
Soran1 yılBen yaşadım diyosun yani
Cevap sahibi1 yılEvet
Soran1 yılAnladım. Napayim bir şekil gidecek böyle hala yok bu arada
Cevap sahibi1 yılSen bilirsin
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım