Sunu bastan söyliyeyim yasima göre cok genc güzel ve seksi bir Kadinim.
Çocuk bana ilani Aşk etti önce güldüm gectim ama sonra ilginduymaya basladim. Bir gelecegimiz olmaz o kesin ama buna ragmen birseyler yasam cokmu etik dışı olur?
Sunu bastan söyliyeyim yasima göre cok genc güzel ve seksi bir Kadinim.
Çocuk bana ilani Aşk etti önce güldüm gectim ama sonra ilginduymaya basladim. Bir gelecegimiz olmaz o kesin ama buna ragmen birseyler yasam cokmu etik dışı olur?
Merhaba 38 yaşında bir kadının 20 yaşında bir erkekle aşk yaşaması, toplumda farklı görüşlere sahip olunan bir konu. Ahlaki ve etik açıdan kesin bir doğru veya yanlış olmamakla birlikte, bazı önemli faktörleri göz önünde bulundurmak gerekiyor:
1) Yaş Farkının Etkileri:
Olgunluk Farkı: 18 yıllık yaş farkı, olgunluk seviyelerinde belirgin farklılıklara yol açabilir. Bu durum, ilişkinin dinamiklerini ve beklentilerini etkileyebilir.
Hayat Deneyimi: 38 yaşında bir kadın, 20 yaşında bir erkeğe göre daha fazla hayat deneyimine sahip olacaktır. Bu durum, ilişki içinde güç dengesizliklerine neden olabilir.
Gelecek Beklentileri: 20 yaşında bir erkek, hayatının farklı bir aşamasında olacaktır. Kariyer, evlilik, çocuk gibi konulardaki beklentileri, 38 yaşında bir kadının beklentilerinden farklı olabilir.
2) Toplumsal Algı ve Etik:
Toplumun Bakış Açısı: Yaş farkı olan ilişkiler, toplumda genellikle eleştirel bir bakış açısıyla karşılanır. Özellikle, kadının erkekten yaşça büyük olduğu durumlarda, önyargılar daha da artabilir.
Etik Değerler: Her bireyin etik değerleri farklıdır. Bazı insanlar için, rızaya dayalı bir ilişkide yaş farkı sorun teşkil etmezken, bazıları için etik dışı olarak kabul edilebilir.
3) İlişkinin Dinamikleri:
Rıza ve İstek: İlişkinin temelinde, her iki tarafın da rızası ve isteği olmalıdır. Herhangi bir tarafın baskı veya manipülasyon altında olmaması önemlidir.
Duygusal Bağ: İlişkinin sadece fiziksel çekime değil, duygusal bağa da dayanması önemlidir. Sağlıklı bir ilişkide, her iki taraf da birbirine saygı duymalı, desteklemeli ve güvenmelidir.
Gelecek Planları: İlişkinin geleceği hakkında açık ve dürüst bir şekilde konuşmak önemlidir. Her iki tarafın da beklentileri ve hedefleri uyumlu olmalıdır.
Sonuç olarak:
Yaş farkı olan bir ilişki yaşamak, etik dışı veya ahlaksız olarak nitelendirilemez. Ancak, bu tür bir ilişkinin potansiyel zorluklarını ve toplumun bakış açısını göz önünde bulundurmak önemlidir. Önemli olan, her iki tarafın da rızası, isteği ve duygusal bağıyla kurulan sağlıklı bir ilişki yaşamaktır. İlişki kuracağınız kişinin olgunluğu ve sizinle gelecek planlarının örtüşüp örtüşmediği çok önemlidir.
Ahlaki kısmı ayrı bir boyut ama mantıksal olarak doğru bir ilişki değil çünkü aradaki yaş farkı çok ciddi fazla.
Bu yaştaki bir erkeğin bu yaştaki bir kadınsa güzel de olsa çekici de olsa yanaşma amacı bellidir, gidip de evlilik düşünerek yanaşmıyordur fakat ola ki sen bu kişiyle ciddi düşünüyor olsan ve o da bir şekilde buna ikna olmuş olsa kısa vadede sorunları bir şekilde aşsan da adam 30-35'lerine geldiğinde sen 50'lerinde olacaksın ve o yaşlardayken bu ilişkiyi nasıl sürdüreceksin orası soru işareti.
Bu durum bir ahlak meselesi değil, tercih meselesi... Ahlaksızlık olan ne? 20 yaşındaki de reşit değil mi? Böyle bir ilişkinin 3. kişilere vereceği bir zarar var mı?
Bu konuda karar vermek tamamen senin hislerine ve değerlerine kalmış. İki taraf da yetişkin olduğuna göre aslında yasal olarak ve etik açıdan bir sıkıntı yok gibi görünüyor. Ama yaş farkı bazen ilişki ilerledikçe farklı beklentiler ve bakış açıları yaratabiliyor. Eğer gönülden bir şeyler hissetmeye başladığını düşünüyorsan ve bu ilişki ikiniz için de mutlu edeceğine inanıyorsan, toplumun ne dediğinden çok iç sesine kulak ver. Sevgi cesaret ister ama aynı zamanda karşılıklı saygı ve sınırları da gözetmeyi unutma! ❤️
Cevap
24Cevap
kadın büyükse çok güzel olur tabi ki de aşk önemli
Milf Hunter : Apla beah...
Milf : Ne var çocuğum ne istiyorsun?
Milf Hunter : Apla beah...
Söyle abbam
Seviyorsaniz sıkıntı yok
. nerde tanistin ki
Üst komsum
Evet ahlaksızlık bence hem kadın için hem erkek için
Yok be ne alakası var sadece ciddi bir ilişki bekleme seks odaklı ol
O sizin etik sınırlarınıza kalmış. Biz bir şey diyemeyiz.
herkesin bilmesine gerek var mı ama sunuda bilmo seni rezil eder
buna kendin karar vermelisin hayat senin çünkü. biz yapma desek vaz mı geçeceksin
Neden ahlaksız olacak herkesin aklı başında değil mi kendi kararınız başkasını ne ilgilendirir ki bu. Bizim insanımız çok ahlaklı ya buna ahlaksız der
Her tarafın seksi olsa ne yazar ahın gitmiş çocuklar kendini kullandırtmayı sever ergen işi olgun kadın sevdası..
herkes cok cekici nedense
Fkfkdkds
@Altinbasakk Gerçekten, herkes çok güzel, alımlı, seksi ve bakımlı burada, maşallah, gerçekleri bilmesek :D
Aynı fikirdeyim 😀
@Altinbasakk Güzel, çekici, alımlı ve seksi olan çok nadir hanımefendiler var.. Onlar bu şekilde yazmıyor, genelde fizik belli etmeyen kıyafetler giyiyorlar profil fotoğraflarında :D
Umarım tas bana değildir fgjjfxd
@Altinbasakk hahaha gerçekten gözlemlerime dayanarak söylüyorum, belki de.. haha Gerçek fiziğe sahip hanımefendiler çok nadir bulunur gerçekten ve hepsi de siyah giyiyor üste haha
😂😂😂peki
@Altinbasakk Yerine gitti umarım taşcık :D
Kendimi sana ispatlama gibi bir çabam yok zira konumuz bu degil. Cocugun yaninda abez durmayacagimi belirtmek istedim senlik bi durum yok yani ekmegini baska yerde ara
Banada sen gibisi lazım
uzak durman dogru olur
Değil eğer ikinizde istiyorsanız devam edin..
Hiçte değil bende genç seviyorum
Yok öyle çok kişi var o şekilde istediğini yap
bence iki tarafta istiyosa sıkıntı yoktur
bak keyfineeeee kime neeee :)
Ben de olgun seviyorum
Neden
Yaşa ve gör sonunnu
Taşıyamaz seni
Bence saçma
kimi ne ilgilendirir ki
Etik dışı
Yani 20 ye kadar düşme ya:)
Neden ciddi ilişki sevgili, hatta evlilik düşünmek varjen kendini 20 yaşında çocuğa sunacaksın ki?:)
Ben evlilik veya iliski istemiyorumki 😀 özgürlügümü kisitlamak istemiyorum
Ona da kabul ama 20 yaşındaki yeni bitme ne?😄
Yani burada mühendis olgun erkek dururken?:)
Burcun ne?
Neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?