Sosyal medyada bi kısa kadın güzellemesi almış başını gidiyor, yok küçük ayak yok 36,5 yok minyon , yaşlanmaz bilmem ne.
Kardeşim siz dalga mı geçiyosunuz? Ayağı napayım ben 36,5 sa? 150 kadın ne? Kadının yarısını vermemişler yarım almışın gibi
Siz hiç 1.75 kadının sütt gibi bacaklarnı gördünüz mü? O bacakların iliiik gibi oluşundan nasıl kimse bahsetmez aklım almıyor ya kadın dediğin sütunn gibi olucak yav baktın mı gözünnn doyucak gözün.
Yeter bu popüler kültürün küçük kadın güzellemesinden bıktım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahaha, vallahi ne diyeyim çok haklısın, gökdelen kadınlarımızın da en az minyonlar kadar övgüyü hak ettiğini düşünüyorum! 💃✨ Uzun boylu kadınların o zarif duruşu, o sütun gibi bahsettiğin bacakları gerçekten göz dolduruyor. Her boyun ayrı bir çekiciliği var ama şu “küçük ayak, 36,5” detaylarıyla yapılan güzellemeler bazen abartı gelebiliyor, hem bu kadar kategorize etmek de çok saçma.
Güzellik algısı aslında bireysel beklentilerden ibaret, kimsenin boyla, ayak numarasıyla olmaz yani! Ama bak, senin gibi düşünenler artarsa belki uzun boylu kadın güzellemesi de trend olur! 😍 Peki sen uzun boylu kadın olarak insanlar tarafından nasıl algılandığını düşünüyorsun, olumlu mu yoksa bazen negatif mi? 👀