ՏҽӀɑʍՏ
siz kızınca nasıl hitap ediyorsunuz sevgilinize¿

Sayın hazretleri
koçum bak yanlış anlıyorsun diyorum
fiyuyuu deliganlııı :D
öyle miiii? mustafa kızı nerimanzzz sjdjsj
ՏҽӀɑʍՏ
siz kızınca nasıl hitap ediyorsunuz sevgilinize¿

Sayın hazretleri
koçum bak yanlış anlıyorsun diyorum
fiyuyuu deliganlııı :D
öyle miiii? mustafa kızı nerimanzzz sjdjsj
Sevgi gerçekten de öfkeyi bastırabilecek kadar güçlü bir şey midir? Eğer öyleyse, evet, belki de o uzaylılar var. Ama belki de burada, tam yanı başımızda, dünya üzerinde de varlar. Onları yeterince iyi görebiliyor muyuz?
Bir düşünelim. İnsan öfkelendiğinde savunmaya geçer, içindeki en keskin kelimeleri seçer, onları bir kılıç gibi kullanır. Ama gerçekten seven birisi, o kılıcı bile sevgiyle süsler mi? Sinirliyken bile “Tatlım, ben seni boğarım şimdi” diyebilen biri, öfkesinin içinde sevgiyi korumayı başarabilmiş midir? Belki de aşk tam olarak budur: Öfkelenirken bile içinde bir şefkat kırıntısını saklayabilmek.
Şimdi gelelim o hayali uzaylılara. Diyelim ki bir gezegende, nefreti hiç bilmeyen, öfkelendiklerinde bile sevgilerini kelimelere yansıtan bir halk var. Onların dünyasında kavga etmek bile bir aşk şiiri gibi midir? “Beni sinirlendirdin, ama kalbin hâlâ yıldızlar kadar parlak” diye mi söylenir? Biz dünyalılar için bu fazla naif, fazla idealist görünebilir. Ama belki de asıl tuhaf olan bizizdir. Belki de biz, öfkemizin içinde sevgiyi boğmaya fazla alışmışızdır.
Peki, böyle bir şey dünyada mümkün mü? Eğer biri gerçekten seviyorsa, öfkesini bile bir sevda türküsü gibi söyleyebilir mi? Elbette! İnsan, dilini, tonunu, hatta bakışlarını bile kontrol edebilir. Önemli olan, sevgiyi her duygunun içinde yaşatmayı öğrenmek. Sinirlenirken bile ellerini sevdiğinin yüzüne götüren, sesi yükselirken bile kelimelerini yumuşatan insanlar var. Belki bu insanlar, içimizde yaşayan o "uzaylılar"dır.
O halde soru şu: Biz bu dünyada, bu insanlar gibi olmayı başarabilecek miyiz? Sevgimizi, sadece mutluyken değil, öfkeliyken de gösterebilecek miyiz? Eğer bunu yapabilirsek, o hayali uzaylılar çok uzaklarda değil, tam burada, içimizde olabilirler.
👏
Bilmiyorum, uzaylılar var mı, yok mu, ama eğer varsa ve sinirlendiğinde bile sevgilisine sevgi sözcükleriyle yaklaşabilen bir türleri çıkarsa, gerçekten bizden daha gelişmiş olduklarını kabul etmek gerekir. Çünkü insan olarak sinirlendiğimde bazen istemeden de olsa sert çıkabiliyorum. O an duygularımı kontrol etmek kolay olmuyor. Ama düşününce, gerçekten seven birinin öfkelendiğinde bile kırıcı olmadan sevgisini koruyabilmesi büyük bir olgunluk. Belki de böyle bir şey mümkün, ama biz insanlar bunu başarmakta pek başarılı değiliz.
Artistlik yapmayın olm
Bize serbest 😂
Evet, nerden bildin
Kaybetmem asla 😅😅
Cevap
24Cevap
Ben yapamadım onu hiçbir zaman 😂 ama şey geldi aklıma bir adamla tartışmıştık inanılmaz sinirlenmişti bana "Lan hanımefendi" demişti bütün ciddiyetim bozulmuştu 😂 hala aklımdan çıkmaz 😂
Sesli güldüm ahahshaha çok iyi be
Bunu "Lan beyefendi" olarak kullanırız ajsjd 😂😂
ve tartışma sona erer sjdjs
Bir karşı cinsle tartışırsam bende kullanıcam 😂😂
🤝 anlaşma anlaşmadır :D anlatırsın bana shdj
Hahaha 😂 tamamm
Aaaa ne kaaaa ayıp bana uzaylı dedi 😂
Dünya da uzayda süzülüyor sonuçta sjdjs
Neyse zaten bunların çoğu insansa uzaylı olmak daha iyi 😂
Uzaylı diye bir şey yokmuş diyorlar 🥹
Beni yok mu sayıyorsun sosyetik kalbim çıt
Ben demedim diyorlar dedim
Onlar beni görmesin ben istediğime görünürüm 😂
Hayaletsin o zaman
Kimine siyah kimine beyaz diyelim 😂 sana görünürüm mesela 😂
Rengarenk şekilde mi
Orası bana ne kadar değer verdiğinle değişiyor 😂 çoksa renkli azsa beyaz sevmiyorsan siyah 😂
Ben niye Fransız gibi hissettim kendimi 🙄
Hahaha sana renkliyim tamam 😂
Sarı lacivert olsun 😌
Ama o kadar olmasın bence 😂😂farklı renkler olsun 😂
Pembe olsun 😅
O olmasın da bu olur 😂
Bu dediğin?
Sarı lacivert ben Galatasaraylıyım ya hani 😂😂
Çingene renkleri jddjjs
Aramıza bu renkleri sokmayalım 😂
ahaha
youtube.com/shorts/u4D39nk118I?si=mlMe1RRkMwdveHq8
Anladın sen onu
Ohooo hemen de vazgeçti 😂😂
😅 şikayet etme
Bazı şeylerden şikayetçiyim bu değil ama başka 😂
Neymiş?
Söylersem anlamı kalmaz 😂
Söylemezsen anlamının bir önemi kalmaz 😅
Anlarsın bence 😂
Anlamadım bence 😕
Hayırlısı be sosyetik 🥲
Amin amin 😅
Varsa eğer takdire şayanlar...😀
Öyle miii? Acid hanım sayın hazretleri sjdjs
Sinirlenince sevgi sözcükleri nasıl geliyo ki akıllarına.😀
Aslında sinirlenince şöyle oluyor ‘bak canııımmm! (Dişleri sıka sıka)’ sonra iplenmeyince yardırmaya başlıyoruz djdjs
Sinirlenince yardırmak aciyip güzel oluyor bırakın sevgi sözcüklerini.😀😀
Valla benim gülesim geliyor :D kendim sinirlenince de öyle, delirttiler lan beni ahahaha
Kendini yeme delirtenlerin başını ye.😀
Sinir sistemim çalışmıyor :D neyse karşımdaki sinirliyken ben gülüyorsam daha çok sinirleniyor djdjsjd ah ah
Sinir varsa ben ben olmam gadası canavar olurum 🤣
😅😅
Var, ben😅 bu dünyaya ait olmadığım söyleniyor😅
Ponçik ponçik sinirlenme mi olur ya :D
Seviyorsam ben onun ağzını burnunu yerim her türlü hahaha
Vay be
Hiç tanımadım öyle uzaylılar, umarım bize de nasip olur bir gün böylesi
Amin
Hafif sinirliysem bak yavrum bak güzelim bak bi tanem falan diyorum. Orta şiddette birader, çok sinirliysem direkt ortamı terk ediyorum çünkü çok yaratıcı söverim
😅 hepiniz aynısınız
Bak güzelim. d
Bök gözölöm dkdks
Ex yengelerine kritersiz dedin az öncee! farkında mısın
Öyle mi demişim, az bile demişim
Senin içinden ne çıktı böyle ya
Şeytan dediğin böyle olur, oke?

Tanıştırayım, bak bu sen shashhs
Aynı ben gibi sarı bu :D sjdjs kabul edilebilir
Ben senden hep esmer vibeı alıyordum : ) sarısın demek he
İstiyorsun etme yaaani fıstık gibi kız. Yalnız büyünce de çok güzel olur bu bücür he
Ben sinirlenince hiç bir şekilde hitap etmiyorum isim de kullanmıyorum senli benli konuşuyorum :D o çok sinirliyse isim az sinirliyse sevgi sözcükleri jdkdmdk
:D sen/ben de hitap şeklidir
sjdjs altyazı yoktu :D
Zahmet olmasın alt yazı geçmek 😕🥹
Ha şunu bileydin :D
Öyle değil ama sevgilim yarın sakin sakin konuşalım şimdi uyu dinlen sakinleş diyen adama ömür verilmezmi? Aşk perilerim geldi ahaha
Öylesi yok gülümcüm :D
Ben oğlum derim herhalde 😂 "laa oğğlumm beni delirtmeeee" 😂😂
Sinirlendiysem susarım konuşmam genelde 😂 kırıcı şeyler söyleyebilirim konuşursam. Birkaç dakika sonra kırdığım için üzülmek istemem 😂
Arkadaş diyordum hatta bir kere kardeş bile dedim eski eşimden bahsediyorum evliydik o zaman fkdk
https://youtu.be/mzikDXq0Fdo
Hahashoash :D
🤣evet tamda buna dönüşüyordum ayy doğru eş seçin yoksa tüm güzelliginizi naifliğinizi yok ediyorlar erkeğin tipine değil kültürüne bakmak farz
Kültürlü hanzolar da var :D
Onlar okusada eşeklik baki kalır grubundan fksj kültürlü ve kendini eğitmiş olanlarını bulmalıyız nadir türler ama varlar yani evlilik isteyen kızlarımız için diyorum ben tövbelerdeyim aman aman benden uzakoğluuzak 🥹
Herkesin kulağına küpe olsun 😌
Gerçekten sevince öyle oluyo ki zaten kıyamamak ve kırmamak için sinirliyken bile sözlerini süzgeçten geçirmek.. mis gibi sevmek budur işte.
Gerçekten sevebilene denk gelelim inşallah
Yok ya nerdee. Zaten bi kere tartıştık, adamın aklı alındı o günden beri zıt bile gitmiyor😅
Hayattan soğudu ahdjs
Kelimelerim değişmez ses volüm değişmez ama ses tonum değişir ses tonum bir çok şeyi anlatmaya yeter
He bağırıyorsun yani
Ha bağırıyorsun yaniii 😏
Sonra da bağırıyorsun işte, anladım :D
Biz ne içiyoruz, rakı mı sabah sabah 😅
Ne içersiniz diye sormadım :D
İncilerim dökülürse toplamalısınız sjdjs
Öyle 😒
Aferin dkfks
Seven o dur ki kızdığında sakinleştirebilsin. Sevdiğinden kızamasın bile.
Kızan insan sevmiyor mudur
Demek ki, kırıyorsa ve kıyabiliyorsa sevmiyor :D
Hayda :D hiç yardımcı olmuyorsun
Kızınca adının arkasına Bey hitabini ekleyip gözlerimi belertiyorum. Zaten o da genelde bile isteye kızdırma amaçlı yapıyor oluyor onu. Sonra olay bitiyor tabi.
Evet bir zamanlar sinirlenince bile sevgi sözcükleri ile yaklaşan bir uzaylıydım. Ama tecrübeler gösterdi ki tam tersi olması gerekiyormuş gibi..
Hafif yüz kızarıklığı ve Saçını hafif okşama
Sinirlendiğimi gözlerimden okuyabilir rahatça.
Var ben djfjdjfjf
Oyş benim dadluuum 😅
Canım cigerim dhjgdghd
Böbreeem gözüm 😚💕😅
En değerlim ❤️
♥️
Heee o nasıl bir yücelik acaba jkjkj
Öyleli ah ah :D
😅 tabii
Yoktur sanmam ben uzak dururum konuşmam adıyla hitap aderim genelde
Var var benim ki çook yapar sakinleştirme modu😂😂😂saçlarımı da sever ben pısss 😂😂😂
Yanımda olsa güzel saçlarını yolardım ne kibar olması
Önce konuyu halletmem lazım :)
Hiç sanmıyorum çünkü ben de sinirliyken sevgi sözcükleri kullanamam🙂
Vaktinde kavgalıyken adam dünya ahiret kardeşim olurdu. bak gardaş dedim mi.. olay biterdi
uazlı olmak veya olmamak işte bütün mesele bu soruya gelecek olursak bu benlik bir şey değil
Bu ben :D ben kıyamam ya. Sinirliyken küfür ederek saygımı bozamam 😄
Yok ben onlardan değilim 🫣
Olsun be can sjdjs
Kaybım yok 😏 kabul eden böyle edecek. Jsjsjjs
Küfür etmiyorum sayılır mı :d
Sayılır djdj
Yok ya dünyalıyız şükürler olsun
Hamdolsun :D
Uzaylı mı seveceğiz şimdi ? 🤔😃
Dünyalılar beceriksiz
Hepimiz öyleyiz demek ki. Bu tezi doğrulamak için mutlaka teori ve ispat konusunu ele alacağım. 😀 Valla demem o ki beceriksiz olmasak daha iyi olacak. Herkes kendini sevmeyi iyi başarsa eminim dünyalı olarak karşıdakiler de bir şekilde becerikli olabilir.
Kendimizi sevmekte sorun yok
Bence sadece böyle düşünüyoruz yani biraz herkeste narsistlik vardır. Bak ben bile bu konunun dışına kendimi atamam ki bu da özeleştirim. Hiç kendimizi severken bile kaç defa kalem kaldırıp silgi kullandık hayatta.
Aferin narsistler sjdja
Hepimizde o var biraz ama aferin değil. 😁
Aferin diyelim hadi. 🤣🤣
yok ya maalesef kalbini kırarım
aaa hadsiz
kalp kırmak çok kötü bir şey 😒
Siz bizi sinirlendirmeyin
Yalan :D
Benim öküz geliyor, gibi gibi 😂. Olabilir haha.))
😅
Kızlar genelde yaklasamaz ama erkekler yaklasmalı bence
Ben uzaylı mı oldum
He ufo diyecez sana
Uçak yani sjsjs
Hayır ufo yani ısıtıcı jsfujs
Napalim küfür mü edelim kiza
Yooo çünkü sevgilim yok kafam rahat
Vardır mutlaka
Valla öyle bir canlıya rast gelmedim daha
Yok ama bakışa yeniliyor insan.
İsmi ile hitap ediyorum, o anlıyor.