Sevdiğim kadın bana baktığında gözlerinin içi gülsün, dokunduğunda dünyayı unutmak isterdim. Saf, çıkarsız, içten bir sevgi. Sabah uyanınca kokusunu içime çekmek, elini tuttuğum zaman kalbimin deli gibi çarpmasıyla beni benden alması gerekiyor. Ama öylesine değil, gerçekten hissederek, tutkuyla, heyecanla sevilmek isterim. Beraber gülmek, hayaller kurmak, en ufak anları bile özel kılmak benim için güzel olur.
Yok, istemem. Daha önce hepsini yaşadım, o duyguları tattım ve şu an hayatımda böyle bir şeye ihtiyaç duymuyorum. Kafamı dinlemek, kendimle kalmak ve biraz kendi yolumu çizmek istiyorum. Şu an için en iyi gelen şey, kendi huzurumu bulmak.
Ah, saf sevgi ve bol romantizmle dolu bir aşk... Kim istemez ki? Hele ki böyle tutkulu bir ilişki, insanın içini kıpır kıpır eder! Aşık olmak hayatı daha renkli hale getiriyor. Dünyanın en güzel hissi bence, hepimizin hayatında buna benzer bir enerji olmalı! 😍✨ Sen nasıl bir aşk hayal ediyorsun? Öyle koşulsuz sevgi dolu romantizm seni de çeker mi? 💞
Ya sevdiğin birine nasıl sade oluyosun ki Ben çok iltifat etmek isterim sarılmak isterim ve yoğun şekilde isterim hayalini kurarım. Sadesi nasıl oluyor
Sarilirsin, film falan izlersin, gezersin, arzularsin, birlikte olursun falan da imbalans barındıran normlardan ziyade Avrupai, pragmatist, özgür ve normların dışında; rasyonel olgular üzerinden ilerleyen daha derin ilişkilerden bahsetmeye calistim
Türkiye'nin büyük bir cogunlugundaki aşk anlayisi ile batılı stilde aşk arasında epey fark var, bahsettiğim norm yerine özgürlük ve güveni barındıran ilişkiler sadelikten kastım bu
Hım tabi anlayış olarak fark var. Senin dediğine sade mi denir bilmiyorum ama eğer çıkarsız olmak içtenlikle duygular beslemek neyse ben öyle ilişkileri güzel buluyorum. Toksik hareketler veya kaba olunca kendini havalı sanıp ilişkiyi öyle yürüten insanların ilişki anlayışı bana ters baya Her şeyin içten olmasını istiyorum gerçekten. Kandırmaca olmadan zaten ne olursa olsun bunu hissettirmeli bir ilişki güveni falan Yani konunun özü ne türden ilişkiyi tercih edersek edelim. İçten ve güven dolu olmalı. Ortak noktası bu olmalı ilişkilerin eğer yakın ilişkiye🥺