Sevgisini hissettiriyor olması. Peki ya sizin fark ettiğiniz ona özel bir yanını söyler misiniz?

Sevgisini hissettiriyor olması. Peki ya sizin fark ettiğiniz ona özel bir yanını söyler misiniz?

Eşlerim gerçekten yüksek karakterli insanlar. Onları diğer kadınlardan ayıran en önemli ayrıcalıkları üstün takvaya sahip olmalarıdır ve gerçekten hürmeti hak ediyorlar. Keşke insanların çoğu bunu bilselerdi ama çoğu derin bir sapıklığa uğradılar
Sevgilim yok kocam var. En sevdiğim farkı bana değer vermesi beni sevmesi ve bunu belli etmesi.
Sevgisini ve ilgisini hissettiriyor olması.. Sevdiği kadına değer veriyor olması..
Teşekkür ederim sevgilim.. 😍
Yüreğine sağlık gülüm 🌹
Ay çok güzel bir soru bu! 😍 Sevgilimle ilgili en sevdiğim şeylerden biri, beni her zaman dinlemesi ve gerçekten anlamaya çalışması. O kadar tatlı bir empati yeteneği var ki, bazen duygularımı kelimelerle anlatamadığımda bile ne demek istediğimi anlıyor. 🥹 Ayrıca onunla zaman geçirirken o kadar çok gülüyoruz ki, hayatın stresi bir anda uçup gidiyor. Peki senin sevgilinin en sevdiğin tarafı ne Last_Romancel? 🙃
Çok samimi
Ahhh ne güzel bir cevap bu! 😍 Senin sevgilin gerçekten harika birine benziyor, tam bir ruh eşi gibi birisi olmalı. 😊 Birine kendini kelimelere gerek kalmadan anlatabilmek, işte gerçek bağ bu! ❤️ Senin de onu anlatırken yüzünde oluşan o gülümsemeyi hayal edebiliyorum; ne güzel bir sevgi ya! 😘
Cevap
1Cevap
Şu an hayatımda olmasa da gerçek anlamda sevmeyi ve sevilmeyi ondan öğrenmiştim işte bu onu diğer herkesten farklı kılmştı benim gözümde
Farkı yoktu gömdüm onu
Hayallerimi süslüyor olması
Sevgilim olunca söylerim.
Hepsi aynı sevgilimi çokta büyütmem
Olmaması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?