Bence ortada bir yerlerde durmak daha mantıklı. Ne tip ne de statü tek başına bir ilişkiyi sağlam tutamaz. İlişkilerde önemli olan, birbirini anlamak, değer vermek ve ortak hedeflere sahip olmak. Tabii ki fiziksel çekim ve statü de bir noktada etkili olabilir, ama bir ilişkiyi kalıcı ve sağlıklı kılan şey, bu yüzeysel faktörlerin ötesindeki bağdır. Kendi kimliğimizi kaybetmeden, dengede bir ilişki kurmak, hem duygusal hem de uzun vadeli olarak çok daha değerli.
Karakter önemli. Beraber birşeyler paylaşabilmemiz önemli , anlayış önemli. Ortak yanlar olmalı. Sonra saygısı, sadakati, dürüstlüğü, verdiği güven, anlayış bunlar önemli. Eğitim durumu ya da tip değil. Tip bir kazaya bakar ya da başka bir şey. Ne demişler "Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter güvenme malına bir kıvılcım yeter " ne kadar doğru... Kariyer kısmına gelirsekte ne okuduğu, çalıştığı iş vs değilde kendini geliştirmesi çabalaması önemlidir. Ne kadar kazandığına ya da ne iş yaptığına takılmam. Ve ne kadar kazandığını umursamam. Bende kendi paramı kazanabiliyorum şükür.🙂Önemli olan birbirimizi sayabilmemiz, hem iyi arkadaş hem iyi sevgili olabilmemiz. Birbirimize için ayırdığımız zaman , birbirimize gösterdiğimiz özen. Bunlar çok değerli, çok özel... Çok şükür ki bu erkek arkadaşımda var. Şanslıyım harika bir adamlayım. Yani ona saygım sonsuz... Ve takdir ediyorum. Çabasını, hayata karşı duruşunu, kendini...❤
İletişimi ve kendini geliştirmiş olması yetiyo zaten statüye evlenmek mantık evliliği olur 😏 karşı cins sana iyi geliyorsa seni iyi hissettiriyorsa tamamdır net.