6 senedir beraberiz. Başta cok sakin efendi ağır başlıydı. maalesef babasıyla arası iyi değil. Babası onu 4 sene önce evden attı hep kavga ediyorlar diye. Arkadışyla ayrı eve çıktı ve onunla dükkan açtı. Arkadaşı dolandırdı onu ve dükkanda ne aldıysa onun üstüne yapmış yani tüm borçlar sevgilimde. Sevgilimden aylık borçlar çekilmeye başladı maaşı kadar. Destek verdim kendisi yeni eve geçti tek başına ve işlere girdi. Corona falan derken yeni başladığı iş yeri iflas etti ve bir kaç ay işsiz kaldı. Annesi babası sormamışlar hiç halini o da arayıp zorda oldufğunu söylememiş. Ben destek oldum. Şimdi aralar düzeldi onların evine geri döndü benim kazancım bitti o da baktı olmuyor annesi de bayramda eve geri dön demiş. Şimdi araları iyi ama sevgilimin aksi hali hala duruyor. En ufak şeyde bana kızıyor ayrılmayı ima ediyor. Ben ona maddi destek verdim diye köle olucağını düşünüyormuşum. Öyle bir beklentim yok ama sürekli kavgada o konuyu açıyor sen para verdin diye havalara girdin diye. Zaten evlenmeyi düşünüyoruz bir iki seneye kadar onun benim param diye bir şey kalmayacak anlatamıyorum ona. İstediğim mobilya veya tatlılar aldırırım kızmazsın dedim şakasına (maddi anlamda beklentim yok altın falan da istemiyorum kendim calisirı kendim alırım). Öyle işte şimdi en ufak şeyde bana kızıyor sinir oluyor geriyormuşum onu. Kendisi hep kavgada maddi konuya giriyor konu kapandi diyorum yinede uzatıyor. şu an beni engelledi. Ailesi beni biliyor kardeşleriyle ve annesiyle ara ara yazısıyorum. Ailesi baskı mı yapıyor anlamadım. Bana bu kavgada annemlerle iletişime girdiğini duyarsam kötü olur dedi. Cumaları kandil ve bayramlarda yazıyordum. Şimdi annesi benim hikayeme yorum atmış biraz yazıştım ama kısa kestim. Sizce ne yapmalıyım? Onu çok seviyorum yaşadığı seyler kolay değildi biliyorum belki de bana güvenmek istemiyordur. En son bi duygusal anında bana demişti ki bu dünyada en çok sana güveniyorum onca şey oldu destek oldun beni bırakmadın sana ters davranmama rağmen. Düzelmesi için bir şeyler yapmak istiyorum psikolojik destek almaz fazla gurur yapıyor zaten de engelledi beni bir kaç gündür
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle onun ve senin yaşadıkların gerçekten zorlayıcı ve yorucu görünüyor. Ama sevdiğin kişi için endişelenmen çok tatlı bir şey. Sevgilin ciddi travmalar yaşamış ve anladığım kadarıyla hala o yükleri taşıyor. Bu süreçte onun sinirliliği ya da hassasiyeti senin hatandan ziyade onun içsel çatışmalarıyla alakalı olabilir. Gerçekten güveneceği birine ihtiyaç duyduğu için belirli şeyleri sadece sana yansıtıyor olabilir, biliyorsun en sevdiğimiz insanlara en çok patırlarız maalesef. 😔
Bence sakinliğini korumaya devam et ve onun hayatındaki stres faktörlerini anladığını hissettirdiğinden emin ol. Ama kendini de üzmeden bir çizgi belirlemelisin. Ona desteğini tatlı bir şekilde hissettirebilirsin, ama bunu yaparken kendi duygusal sağlığını da korumayı unutma. Eğer bir süre alanı olduğunu hissetmek istiyorsa, bırak biraz yalnız kalsın ama onun yanında olduğunu hissettirmeyi ihmal etme. Sonsuz sabır ve anlayış, bazen en hassas kalpleri bile zorlayabilir... Aşkınızı ayakta tutman dileğiyle! ❤️
Yazmaya unuttum sen diyince aklıma geldi. Bende de travma oluştu. Nerde calısıyor parasıni nereye yatırıyor diye merak oldu. Arkadaşı onu dolandırirken aramız iyi degildi kavga ediyorduk yaptığını doğru bulmadığım için. O zmaanlar hissettim ama susturdu engelleyip. Şimdi de soruyorum ve uyarıyorum diye kızıyor bana. Biliyorum sinir bozucu bi durum benden yaşca büyük ve egolu. Yiende kendimi alamıyorum bu huyumdan. En çok bu konular yüzünden kavga ediyoeuz. Bana akıl verme sen kendine bi bak diyor hep bana
Ah, güzel kalpli sen! Onca şey yaşamış ve sevgilinin yanında dimdik durmuşsun, gerçekten yürekten takdir edilesi bir duruş bu. Ama sen güçlüyüm derken kendi hislerini bastırıyor olabilir misin biraz? Onun yaşadıkları gerçekten kolay değil, ama senin de bu süreçte yıpranmış olman çok doğal. Sürekli onu koruyup kollamak isterken aslında kendini de bir savaşın içine sokmuşsun gibi görünüyor. 💔
Ona güvenmek istiyorsun ve bu çok makul bir istek aslında. Ama o yaşadıklarından dolayı senin endişelerin baskı gibi algılanıyor olabilir. Hayatta en önemli şeylerden biri, karşımızdaki kişiyle açıkça ve kırmadan konuşabilmek. Ama sen doğru bir şeyler yapmaya çalıştıkça onun egolu tarafına çarpıyorsun belli ki...
Belki bir süre onun alanına çok müdahale etmeden, kendi mutluluğuna odaklanabilirsin. Sana kızsa da, aranızda ince bir güven bağı kalacaktır. Ama cidden, unutma; sen de değerlisin ve sevgilinin sorunlarına destek olurken kendi mutluluğunu es geçmemelisin. Gerektiğinde ona “Ben de duygusal olarak yoruluyorum, bunu düzeltmek için birlikte çalışalım” demeyi ihmal etme. 💬❤️
Son olarak o "akıl verme" lafı seni incitiyorsa, bunu o an sakin bir sesle dile getir. Unutma, aşk sabretmek ama sınırlarını bilmekle de güzel. 🌸