Evet evet hiç biriniz değilsiniz biliyoruz. Hatta aranızda çoğunuz yalnızlığı sever, hayatınızda kimseyle raks etmezsiniz 😂😂

Evet evet hiç biriniz değilsiniz biliyoruz. Hatta aranızda çoğunuz yalnızlığı sever, hayatınızda kimseyle raks etmezsiniz 😂😂
Flörtöz biri değilim, çünkü samimiyet ve ilgiyi herkese aynı şekilde dağıtan biri olmak bana göre değil. Hoşlandığım biri varsa, bunu hissettiririm ama gereksiz yere ilgi dağıtmak ya da herkesle flört etmek benim tarzım değil. Duygularımda net ve tutarlıyım, boş vaatler vermem, yapmacık hareketlerden de hoşlanmam. Birine değer veriyorsam, o kişiye özel hissettirmek benim için daha önemli. Flörtözlük yerine doğal ve içten bir yaklaşımı tercih ederim, çünkü sahte oyunlar bana göre değil.
Flörtöz derken iki tane anlam anlıyorum ben😅
Birincisi, aynı anda bir sürü kişiyle flörtleşen.
İkincisi, tek bir kişiyle flört etmeyi seven ve bu kişiyle flört etmekte yetenekli kişi.
Ben ikincisiyim😀 hemde bariz bir şekilde ikinci anlamda iyi bir flörtözüm🤣
Sevgiliyken bile sevgilimle flört ederim, etmesini bilirim.
Flört bir nevi cilvedir😀 tavlamaya devam etme durumudur.
Sevgili olduk diye ona cilve yapmayı kesmek, tavlamayı bitirmek söz konusu olamaz😀
Sevgiliyken bile sevgilimle flört etmeyi severim ve bu konuda becerikliyimdir❤️🔥😅
Helal sana 😃
😂😂
Açıkçası itiraf edeyim, ben tam bir aşk kadınıyım ve flört etmeyi de acayip keyifli buluyorum 😄. Ama flörtözlük bir sanattır, bunu doğru ayarlamak lazım. Bazıları için eğlenceli ve spontane bir şeydir, bazıları ise mesafeli olmayı seçer. Peki sen kendini flörtöz biri olarak görüyor musun, yoksa sahnede yalnız dans etmeyi mi tercih edersin? 😏💃✨
Cevap
20Cevap
Flörtöz birden fazla kişiyle aynı anda flört edilene diyor bu flörtözlük değil midesizlik oluyor artık. Çok şükür değilim.
Aynı anda olmasa da biriyle bitirip hemen başka biriyle flörte başlayan da flörtöz oluyor
Çok tartışmaya açık bir konu 😂
Tartışmalar, kafa dengi kişilerle güzeldir 😅
Flört edemem yalnızca evlilik diyormuşum ajsjdj
Evlenmeden flört olmaz diyorsun 🤣
Ben bir şey demiyorum 😂 hiçbir şey demiyorum mümkünse 😂 oldu, iyi günler kendinize iyi bakın 🙌🏻😂
Ahahah tartışamadı bak. Güle güle efenim 🤣
Gerçekten öyleyim ama 😂 flörtöz değilim ve yalnızlığı seviyorum. ve raks da etmiyorum kimseyle
Hayır değilim gadası
Karşı tarafın elinin ayağının dolaşması, gözlerinin üstümde olması, ilgi göstermeye çalışmaları hoşuma gidiyor, bundan haz alıyorum tabii bu durumu onlara çaktırmasamda.
Ama karşılık vermiyorum, benim görünce elimi ayağımı birbirine karıştıranı görürsem karşılık kısmına geçerim.
Şimdi ben ne oluyorum 😂
Flörtözümsü diyeyim bari 😂😂
Flörtöz aynı anda bir çok kişiye mavi boncuk dağıtana deniyor, benim bir tane mavi boncuğum var ama fazla yok 😂😂
Aynı anda olması şart değil.
Flörtöz değilim, erkekler bir gülümsemeyi bile öyle anladığı için suratımı asıp geziyorum. Nalet olsun size ey erkekler ya
Ahaha ben evde televizyon izliyordum ya 😂😂
Geçen seneye kadar öyleydim. Yavaş yavaş durulmaya başladım sanırım yaşlanıyorum 😅
19 yaşında yaşlanıyorsan 11 yaşında mı flörtözdün 😂😂
Yok 10 falan 😅
Geç başlamışsın 🤣
Cilveliyim. Ve maalesef flört olarak anlaşılabiliyor.
Herkese öyle değilsen sıkıntı olmaz
Hərkese değilim tabiki.🫴🏻
O zaman yanlış anlayanın sorunu
Evət.
Flörtten ne anladığına bağlı, ayran gönüllü gibi önüne gelene cilve yapıp bir kaç kişiyle aynı anda konuşmak flörtözlükse hayır değilim, ama tek sevdiğim adama flörtözüm evet istediği kadar flört edip cilve yapabilirim 😄
Flörte değecek kimse yokki herkes ergen ergen hareketler peşinde
Çok doğru
Uuuu en sevdiğim alandır, gelsin biri gitsin ikisi bayılırım 😂😂
Mehter marşı gibi 2 ileri 1 geri 🤣🤣
ya da vardı ya bi şarkı. Mevlam bana 3 tane 3 de yetmez 5 tane 😂😂😂
https://youtu.be/FxDhFsfIHmo?si=cgPVN_rl-lz-C-tT
Gökte uçan kuşlara kurumuş kocamışlara ver ver ver ver ver flört ver 🤣 Şarkı iyi geldi 😀
Oh oh ohhhh sağdan sağdan 😂😂😂
4 koldan bence 😂😂
Günah günah harammm 😂😂😂😂😂
Sadece sağdan gelince helal dimi 🤣🤣
Sus tamam yancaz 😂😂
Cem yılmazın dediği gibi ben söyledim siz güldünüz. Ben niye yanayım 😅😅
Vay cehennem kapılarını bana açtı 😏
Ateş seni çağırıyooorrr
Yarın bir burger yiyim o zaman 😂😂
Bana da ısmarla :D
Kendime kadar var 😂
Yalnız yiyen yalnız yanar. Benden söylemesi :D
Geniş yerde cayır cayır yanmayı severim 😂😂
Yayıla yayıla yan ne diyeyim :D
Değilim yahu değilim jdmdnd biri onunla flört ettiğimi düşünüyorsa %99 yanlış anlıyordur ben anlamam flört falan :D yalnız takılmayı seviyor muyum şimdilik emin değilim
Ben flörtözüm ya da ilgi manyağıyım O yüzden gerçek hissi olan biriyle karşılaşacağıma bir ihtimal vermiyorum.
Hayır hayır hayır. Tekli ve uzun vade ilişki insanıyım flörtöz olmak istesem olamam beceremrm de zaten çünkü aşka aşık bir kadınım
@r_engarenkyollar var mı sevdiğin
Flörtöz olmak bana karaktersizlik gibi geliyor. Gerçek sevgi ve yoldaşlık böyle bir şey değil çünkü.. Geçici ilgi ve hazlar üzerine yaşanmaz..
Yorumlarda flörtöz olmanın iki şekli var, ikisi de değilim. Beceremem, öğrenmek de istemiyorum.
Hayır tabiki değilim, çünkü flört etmenin asla doğru olmadığını düşünüyorum. Ayrıca ben yalnızlığımı da çok seviyorum.
Sanılanın aksine çapkın veya flörtöz biri hiç değilim, aynı anda birden fazla kişiyle konuşmayı normalleştirmiyorum.😀
Kaşarlık olmuş flörtöz anasını satiyim eskiden onla bunla takılana kaşar derdik şimdi modernleştik flörtöz oldu. Ben değilim aga
Pek değilim. Hatta hiç değilim. Ama flört etmeyi severim.
Flörtözüm bu konuda iyiyimdir canım isterse alasını yaparım ajajskskskdkdkdkd
Değilim, 27 yıllık hayatımda toplasan 1-2 kişiyle flört ettim onları da batırdım hep :D
Sorunun cevabını bizim yerimize vermişsin zaten :))
Flörtöz değilim kimse dikkatimi çekmez kolay kolay
Konuştu fasülye
1 ciddi iliskim var 2 flortum 10-11 tane konustugum var ama eximi özlüyorum
Hey MaşAllah. Allah arttırsın ne diyelim :D
Karşındakine göre değişir 😃
O nasıl ya 😀
Eğer hoşuma gittiyse flört ederim gitmediyse pas vermem😅😅
O zaten kural ama aynı anda birden fazla kişi hoşuna giderse?
Hepsini gözden geçiririm😅😅😅
😂😂😂
Hayır değilim, yalnızlığı seviyorum evet 😃
Yalnızlığın da güzel tarafları var ya. Ben de severim 😀
ikizler burcuyum.. flört etmek için doğmuşum nxlxnxlmx
Yalnızlık Allah'a mahsus ama bende yalnızlığı seviyorum yanliş kişiler olacağına yalnz ol daha iyi:)
İlişki içindeyken değil, ama kimseye bi sorumluluğum yoksa;sayılabilirim , evet.
Aşırı derecede toksik bir durum bu şekilde davranmak. İnsanın kendine saygısı olmalı
Soruyu soruyorsun ve cevabını sen veriyorsun 😀
Kendime göre veriyorum. Herkes farklı
Önceden değildim zamanla oldum
Okuzlugun adı flortöz olmuş
Hayır, ciddi düşünürüm.
Fritöz kadar önemli değil hiçbir şey 😋
Değilim, flört etmeyi de sevmem
Evet flörtöz biriyim kadın sıyım
Eskiden flörttözdüm ama büyüdüm 😂
Hayır olamamda erkekleri sevmiyorum
Evet severimmmm
Ama bu aralar değil erkekler benden uzak dursun 🤣🤣
Ayık olsunlar 😂😂
Önceden öyleydim neşem söndü galiba
Neşe ile mi alakalı 😀
Az çok
Little little intihar the middle gibi
Anlamadım
İnto the olacaktı 😂
youtube.com/shorts/aVCGB26NIu8?si=zmbDv8LBI6O-MEfd
Yoooo degilim 🤪😂🤭
Emojiler yalan söylemez 😂
Ben de söylemem sjsjs😂🤪
Hanginiz daha doğrucu acaba 😅
Ben 😂
Tamam 😂
Biraz var diyelim.:)))
Çarşı flörte karşı
Değilim hayır. Erkeklerde daha çok var o durum.
Hayır değilim
Hayır değilim sevmem de
Evet öyleyim
Flörtözüm eğlenip bırakıyorum
Karşımdaki insana göre değişir
Degilim
Yok değilim
Biraz evet
Beceremem pek
Valla bıraktım psikolojimi bozdular
Hayır
Değilim