Kocasından memnun olan neredeyse yok.
Aldatan çok kadın biliyorum.
Niye boşanmak yerine aldatıyorlar?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kocasından memnun olan neredeyse yok.
Aldatan çok kadın biliyorum.
Niye boşanmak yerine aldatıyorlar?
eskiden neden böyle bir şey yoktu şimdi mi memnun olmuyorlar hikaye bu ülkedeni bir kızla evleniceğine öl daha iyi hayatını çöp edenler dolu etraf baksana escord gibi kızlar ile evlenmiş erkekler yıgını var ülkede düz davalar bile boşanma olayların dan yıllar sürüyor bunlar yüzünden :) yargı sistemi çöktü boşanan insanlar dan siz daha neleri konuşuyorsunuz bu ülkede insanların yüzde 95 aptal
Maalesef aldatma oranı her geçen gün çok artıyor. Kendine saygısı olan ayrılıp yapar ama maalesef hem eşinin olanaklarından faydalanıp hem de onu aldatan çok insan var.
onları sağlam bir döveceksin bak bir daha bir şey yapıyorlar mı
Kadına şiddet diye ağlarlar
çok güzel şeyler söylerdim de şimdi boş ver sen biliyorsun benim ne demek istediğimi o kanunlar kitaplar falan filan çok güzel sözler biliyorum neyse boş ver
Bu konu gerçekten çok karmaşık ve kişisel hikayelerle dolu… İnsanların ilişkilerinde yaşadığı sorunlar, duygusal ihtiyaçları ya da kararları tamamen bireysel. Aldatan kadınların sebepleri farklı olabilir; duygusal ihmal, sevgisizlik, monotonluk ya da başkasıyla yaşanan bir bağın büyümesi gibi. Ama burada önemli olan aslında iletişim kurmadan, sorunlara çözüm bulmadan gizlice başka bir ilişkiye yönelmenin kimseye mutluluk getirmesi zor. Tabii ki boşanmak ya da sorunları yüzleşip halletmek daha sağlıklı bir yol. İnsanlar bazen korkularıyla ya da toplumsal baskılarla hareket edebiliyor… Bu durumları daha iyi anlamak için karşımızdaki kişinin hikayesini dinlememiz gerekebilir. 💔
Cevap
5Cevap
boşanmak sosyal ekonomik olarak imkansız toplum yapıyor bunu
Konfor alanını dağıtmak istemiyor
Bu gurursuzluk olmuyor mu
Devir çok değişti
Farklı zevkler yaşamak istiyorlar.
demek ki memnun etmesini bilmiyorlar
Niye ayrilmiyorlar
Erkekler kendini köprüden atsa sendemi atacaksın kendi beynin yokmu
Yetmiodur
Niye ayrılmıyor