Etrafa bakan kıyaslama yapan sevgili?

er geleni geçeni süzüyor bunaldım artık yaptın diyorum yapmadım diyor. yok sen yalancısın iftira atıyorsun demeye başlıyor. Kendimi o kadar iğrenç ve değersiz hissediyorum ki. Sanki ben çirkinim de o yüzden bakıyor. Dün kafedeyiz yan masamızda bir grup vardı kadın geldi kafası yana döndü sonra iki kere daha aynı yere baktı. Daha sonra sohbet ederken etraftan geçen herkese de illa bi kafasını kaldırıp bakıyor. Kendimi çok değersiz hissettiriyor. Bunu söyledim bana diyor sen çok güzelsin öyle değil bilmem ne. Kendimi baktığı insanlarla felan kıyaslamaya başladım. Ve onu defalarca da bu konu da uyardım. Ben yanlışıkla birine baksam laf eder. sonra bana bakmadım diyor sonra baktıysam da öylesine bakıyorum süzmüyorum diyor. Bugünde kalktı beni başkalarıyla kıyasladı.. Ben bu bana yakışmıyor gibisinden bir şey dedim o da kalktı bana aynen başkalarına çok yakışıyor dedi. Ben mi abartıyorum normal mi bu durum kafayı yicem. Patlamak üzereyim. Ayrılalım diyorum ayrılmıyor yok düzelticem diyor ne yapmam lazım. Ama defalarca konuşmam rağmen düzelmedi. Bugün ki kıyas olayı da bardağı çok taşırdı

Etrafa bakan kıyaslama yapan sevgili?