ՏҽӀɑʍՏ
Çirkinsem şansım nerde? Güzelsem neden yalnızım¿
Babam buna hayran diye ne uyuz olurdum gacıya be :D hsjds

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ՏҽӀɑʍՏ
Çirkinsem şansım nerde? Güzelsem neden yalnızım¿
Babam buna hayran diye ne uyuz olurdum gacıya be :D hsjds

@Sosyetic_SheqiiL Valla o kadar teklif ettim kabul etmedin. Güzelsen eğer, burnun yukarıda olduğu içindir ayrıca çirkinler şanslı değil güzel huyludur.
Ayrıca şansını sordun ya kapına geldi. Buna da evde yokuz dersen,, neyi bekliyorsunuz ki? Gökten kimse zembille inmiyor. Demi yani?
Ne?
Yaw he he 🙄
Çünkü asosyalim ve çok güzel de değilim, ama benim gibi olan diğer kızlar seviliyor ne hikmetse. Hani aramıyorum yanlış anlaşılmasın ama etrafımda mutlu olan insanları gördükçe kendimi çok sorguluyorum acaba neden diye. Ben sevilecek biri değil miyim diye. 24 yaşına geldim hayatımda kimse olmadı, onu geçtim ilgi gösteren, yazan ya da konuşmaya çalışan da yok. Bugün iş yerinde bir arkadaş yanıma geldi, evlenmiş sordum biz 3 yıldır beraberdik dedi, kullandığım sistemden doğum tarihine baktım benimle yaşıtmış kız. İçim bir tuhaf oldu. Kısacası bende sebebini bilmiyorum bebiş.
Seçici misin
Seçici olduğum konu var ama benimle konuşmaya çalışan da olmadı ki hangi konuda seçici olduğumu anlasın.
Evet öyleyim ama kriterlerimden kimseye de bahsetmedim ki.
Çünkü ömrü hayatım boyunca böyle bir şeye gerek yok Duymadım duygusal iğcikleri her zaman için ve bu karşıyım birine sevecen Ondan sonra seni yarı yolda mı bırakacak sonra sen depresyondan geleceksin sonra gelsin Psikologlar bilmem neler ya böyle şeylere gerek yok arkadaşlar Biliyorum bana belki kızacaksınız Saçmalama hala güzel ilişkiler var diyeceksiniz ama artık o güzel işler Maalesef ki koskoca okyanustan bir kova su almaya benzer O yüzden ben her zaman söylüyorum çekinmeden de söylüyorum gecelik ilişkiler mis gibi
Çünkü sorun bende her teklifi geri çevirmem ve hayatımda kimseyi istememem sadece ve sadece benim kendimden kaynaklı.
Şöyle sevgilim olsa ona kaliteli bir zaman ayıramayacağımı biliyorum
Bile bile birini mutsuz etmeye hakkım yok bu sadece bir tanesi daha çokta sayabilirim 😂
Mahvetme kimsenin hayatını :D aferin sjdjs
Evet buna hakkım yok 😂
Hahaha, tam bir efsane görsel ya bu! 😂 Zirvede olmak zor iş tabii, yalnızlık bazen kader gibi geliyor. Ama şaka bir yana, güzellik ya da çirkinlikten bağımsız olarak, doğru bir eşleşme bazen zaman alır. Hem unutma, doğru kişi gelene kadar yalnız olmak, yanlış biriyle beraber olmaktan çok daha iyidir! 💕 Bu arada Fenerbahçe atkısına yapılan bu haksızlığı da kınıyorum, yazık ya! 😅
Fenerli misin kız jddj
Hahaha evet ya, tam bir Fenerliyim ama taraftar olayım çok spiritüel, kalbimle destekliyorum resmen 😄 Sen de mi Fenerlisın yoksa? 💛💙
Aşko’lar fenerbahçelidir bebiş :D
Cevap
55Cevap
Kim demiş sevgilim yok? Sevdiğim var o da beni seviyor * beni daha çok seviyor🧿
Maşallah 🧿
Ben kendime tahammül edemiyorken kimse de bana tahammül edemiyor doğal olarak 😂
Aa nedenkine
birtakım fevri çıkışlar ani parlamalar yakıp yıkmalar efendime söyleyeyim güven problemleri falanlar filanlar sjajs
Ufff en sevilen kız tipi :D
Allah Allahhh.. 🧘🏻♀️
Tabii :D ilişki hiç sıkıcı hale gelmez, kendimden biliyorum sjdjs
Allah aşkına bazen ilişki çok sakin olunca insanın kavga edesi gelmiyor mu ajsjs bende mi problem var 😂
Yok bebişim öyle :D hiç yoktan kavga çıkarabilirim, çıkarabilmeliyiz djdjs o kafa benimle meşgul olacak
İyi bari biz normalmişiz ajsjz
Yalnızlığa bağımlı oldum sanırım.😃
Test etmen lazım :D
Sevgili yapıp test edeceksin :D
Merhaba,
Kafama göre talip yok! 😅
Sahtelik bu kadar bariz şekilde kol gezerken,
Çoğu insanın dini imanı para olmuşken,
Her cümlenin sonuna dört nala koşmak isterken bir kadının benim hayatıma girme ihtimali bir hayli zor.
Herkesin evlenmesi bir zorunluluk olmadığı gibi,
Sevgilisininde olması şart değildir.
Bazı şeyleri kabul edip ona göre yaşamak gerek.
Kimse hiç bir şeyi tek başına var edemez.
Hayat böyle de güzel.
✌️😌
👍😁
🤌😎
Emoji ile konuşmak ne güzel
👏🏻☺️
Heee biz de şaşırdık kaldık. Tonrem çirkin şansı versin. Hep zaten sinsilerin oluyor 🙄benim değil 🤣öhöm öhöm sevgili tercih etmiyorum.
Tercih değil ihtiyaç :D yalnızlık tonremmlere mahsustur sjdjs
Dinden çıktınız haberiniz olsun, Tonreleriniz sizi affetsin :)
Latife ettim sadece, hayatı bu kadar ciddiye almayın derim :)
Ben bir şey demeyecem yoksam kavga çıkar sjfjdaj
Görüşünüzü rahatlıkla paylaşabilirsiniz, insanlar benden farklı düşünüyorlar diye onları yadırgayıp, yargılayacak kadar tecrübesiz değiliz çok şükür :)
@Beyazkin_34 yok görüşümü paylaşırken sıkıntı çekmem zaten fakat şu an o modda değilim :D kimseyle takışasım yok
Sizi düşüncelerinizden dolayı yargılayan kimseler ile takışıp vaktinizi ziyan etmenize gerek yok Pek muhterem Master Hanım
@Beyazkin_34 ay Mersi.
Alt tarafı bir çiçek koklayıp, bir hayvan sahiplenip, birkaç insan tanıyıp, sevip gidecektik bu dünyadan. Nasıl kötü bir zamana denk geldi ömrümüz... Vicdansızların, sapıkların, katillerin, nefretin, cehaletin ortasına düştükte ondan kimse kimseye kolay kolay gönül sarayının kapılarını açmıyor. Eskiden kötülükler gizlice yapılırdı. Şimdi her şey ayan beyan ortada. Açıkcası kime güveneceğimi bilmiyorum.
Ben sadece Allah'a güveniyorum.
Açık ve net bir şey sormak istiyorum.
İki medeni insan olarak sohbet edebilir miyiz?
Rahatsızlık için özür dilerim. Sormadım say.
Çünkü şu an yalnızlığım ile gayet mutluyum, kimseye güvenmiyorum. Zaten zamanında hep bu güven sorunu yüzünden mutsuz oldum, hayal kırıklığı yaşadım. Daha ilişki yapmak, hayatımı mahfetmek istemiyorum. Çünkü hep üzülen taraf ben oluyorum, ama artık kendime en çok değer veriyorum. Karşı taraf kaybeden taraftır, benden fazla seveni nah bulurlar. Ben sevdiğim zaman herşeyi feda ederek severim, ama yok bana yanlış yapar ise kıçına tekmeyi koyarım.🙌🏻👊🏻
Şu an biraz kafa dinliyorum çünkü yeni bir ilişkiden çıktım ve kendime zaman ayırmak istiyorum. Bir şeyleri aceleye getirmek ya da sırf yalnız kalmamak için bir ilişkiye başlamak bana göre değil. Önce kendi dengemi bulmam, kafamı toparlamam önemli. Her şeyin bir zamanı var, doğru hissettiğimde ve gerçekten hazır olduğumda zaten biri hayatıma girer. Şimdilik sakinlik bana iyi geliyor.
Param yoktu alamadım, kandırıp da çalamadım 🥴 Sevmezler ki has uşağı, ararlar hep yawuşağı 🥴
Ahahah :D
Ruhumun ruhuyla karışacağı biri olmadığından
Tarzımı, tipimi falan beğenmiyorlar. Oysaki kendi halimden memnunum. Bu arada fotoğraftaki Fenerbahçe atkısı benim de gözümden kaçmadı değil. 😃
:D onu ordan çekip alasım geldi
Al benden de o kadar. 💛💙
Kalbim ara verelim dedi.. kafam karışık dedi.. biz senle ayrı dünyalardayız dedi bana 😅 ben de peki dedim.
Kalbin çok karışıyor sana :D
Bu işler sana göre değil.. bırak yakamı diyor 😊 aslında ben onu azdırıp dürtüyormuşum.. yalannn
Ona boyun eğme jddj
Çok fevri şu sıralar.. 😅 yanına yaklaşamıyorum.
😅 sabırla sakinleşmesini beklemeli
Ya sabır çekiyorum sorma.. nereye kadar 😅
Sen onu dize getirirsin, kalp bu canım aaa. Onun işi kan pompalamak shdja
😅 bozuk benim ki.. görevini icra etmiyor ki
Ben erkek kahrı cekemem ya, tribini ritmini ben kafa rahat olmam lazım.
Haklısın cano
Ona bakarsan kimse bizim de kahrımı çekmek zorunda değil erkeklerde aynı şeyi diyo kadın kaprisi çekemem diye 😂😂 Ben AVM sektöründe çalışıyorum ve günde en az 1000'den 2000'den fazla insanlarla muhatap oluyoruz o yüzden insanların ne mal olduğunu lafım Tabii sizden dışarı sizi tenzih ederim arkadaşlar ama gerçekten burada bir kez daha anladım yani söylediğine Sonuna kadar katılıyorum
@visneliturta34 Valla her işimi kendim yapabiliyorum erkek olmuş olmamış çokta etkilemiyor beni. Benim dünya görüşüm farklı. Yeri geliyor kendime tahammülum kalmiyor
Ya Öyle zaten sana ben hak veriyorum ben de öyleyim zaten insanlardan kendimi bir çektim Hatta sana açık ve net söyleyeyim mi iş yerinde bile iş arkadaşlarımla beraber oturmuyorum dinlenme saatlerinde bile herkes muhabbet ediyor ben ayrı bir yerde takılıyorum çünkü oğlu çekiştiriyor bu bunu çekiştiriyor o onu eleştiriyor sanki kendileri çok temiz insanlar çok iyi insanlar da Kendi hatalarını görmüyor millete eleştiriyor örnek veriyorum bu çok basit gördüğüm bir örnek bunun gibi daha niceleri var Onun için vallahi tek takılmak daha şerefli daha hayırlı
Denk geldiklerim denk değildi. Bazıları yakındı ama bana uzaktı.
Bazıları uzaktaydı ama kimsenin olmadığı kadar yakındı. Hangimiz yanlış yerdeydi ya da hangimiz farklı şeyler bekledi bilmiyorum.
Bu yüzden işte yalnızım.
Bu hayata yalnızlarda lazım benim misyonum bu galiba 😃
sfjs bu misyonu neden üstlendin
ahaha hakkını ver
Fenerbahçe atkısı hak ettiği yerde 😂😂😂
Ramazan geliyor o yüzden kapalıyız
Sus ordan
Yav şimdi cevap yazacam gene birileri gelip canımı sıkacak o yüzden susayım senin sorulardan uzak duruyorum zaten
ahahaha :D Cimbomlu duruşu
Yok yav o açıdan değil mavili biri sana gundi dememr icerlenmisti. O yüzden 🤭
😏😌
Bir yandan geçmişe takılı kalmak (eski arkadaşla yaşananlar ve ona mesafe koyup, onun peşimi bırakmaması şüphesi) diğer yandan utangaç ve çekingen yapım yüzünden karşı cinse ilk adımı atamamak.
Hazır değilim yeni bir ilişkiye kimseciklere o gözle bakamıyorummm
Hangi gözle bakıyorsun
Tamam tamam uğraşmayacağım seninle 😃
Biraz içime kapalı olduğum için genellikle soğukluk yüzüme vuruyor ama tabi karşı taraf da erkeklerin genelinden dolayı ve bazı sebeplerden dolayı mesafeli duruyor bir de ortamımız yok haliyle sevgilim de yok
Çünkü gerçekten çok sevdim ve çok kırıldım. Kalbim ve ruhum çok yorgun.. İlerde zihnime kalbime ruhuma denk, bütün içtenliği ile seven, sağlam karakterli bir yoldaş çıkarsa karşıma o zaman kapalı olan kalbimin kapısı açılabilir..
Her zaman birileri vardır, biz boşta kalacak adam değiliz :d
Ya bıraaak!
Yok ben toplu seviyorum 😅
Bence benim kısmetimi çaldılar ya da büyü falan yaptılar… Bu kadar bahtsız bedevi olmam normal değil…
Az olan doğru düzgün insandan bir tanesinin beni bulması düşük olasılık matematikte yanlış olmaz ama belki saçma bır yerde işlem hatası yapmış olabilirim
Bebişlik benden geçti artık bebiş büyütme vakti geldi
Sevgilim var. 😂
İnsanlar birbirlerini kullanmaya devam ettiği sürece aşkı bulmalari zor.
Lan sen bir karar ver
Genel olarak söyledim diğerini yahu😅
Kardeşim doğru dürüst açıklama yapmıyorsun :D
Ben sevgili aramıyorum evlilik adamıyım kaç defa görücü gittim olmadı yurtdışındam biriyle anlaştım oda olmadi kismet
Beni beğenenleri ben beğenmiyorum benim beğendiklerim de beni
İsmail ile akrabalık durumu? 😂
Yalnızlığı seviyorum, ayrıca acelem yok gönül işlerinde. Önemli olan doğru kişi olması benim için.
Yüksek cazibemi kaldıracak kimse yok sevgiye layık değer vermeye önemsemeye değecek kimse yok
Biraz kendi içime dönüktüm, sonradan açıldığımda da saçma sapan insanlar denk geldi, kafam rahat şu an
Bu pahalılıkta asosyal olup yanlış insanla bile karşılaşamıyorsun.
Uzun zamandır kimseye bulaşmıyorum yaşanılanlar ve acabalar
Kafama göre talip yok! 😃 taliplerime açığım 🥳🤩🥳
Beceriksizim Ufaklar bile evlendi ben bulamıyorum
Belediye sınırları dışında kalan ben işte. 😀
Kızlar kendimle ödüllendirecek kadar değerli görmediğim için.
Son kalan aşk kırıntılarından da kurtulmam gerek. Ondan sonra bakacaz artık.
Sevgilisi olmayanlar sevgilisi olmayanlarla bir araya gelmedikleri icin
Hayran olunan kadını da eski kocası dolandırıp paralarla kaçmış ne istiyor bu erkekler 😂😂
Boşuna sevgili yapma vaden azaldı, ölüm seni bekliyor...
Tamam :D
Benim kafam kaldırmıyor aşk meşk işlerini
Narsist olmayan aldatmayan saygılı düzgün erkek yok çünkü
sevgili gençlikte iyide belli bi yaştan sonra bi anlamı kalmıyo
Belki bir gün oluuurrr
Fazla iyiyim bu dünyaya 😂😂
Çirkin şansım benimle 😂
Şanslı hatun 😅
Çünküü istemiyorum kdkdkd
💆♀️ kafa raad tabii
Tabi🙆🏻♀️
Bizi kim beğenir emmoğ
Ömmmöğğğclcp dersen öyle kaba kaba
Neymiş komik olan
olmuyor ne yapsam olmuyor
Ne yaptın da olmadı :D
İsyankar mı oldun sjdja
Tamam çemkirme bana 😒
Ne bileyim yok işte bulamıyorum
Saklanmışlar mı
Sanırım öyle
Güven vermiyormuşum haha😅 ön yargı
Bak hele bak :D niye verecekmişiz bir de onu soraydın
Yok bebişim insanlar kendilerine kukla arıyor, anladım ben 😅
Neden tahammül edilsin ki, derdi sevmek sevilmek olmayana koymaz
Onlarda yürek yok 😅🤭
Ne varmış onun yerine 😅
Kocaman boşluk.. 😅🥹
Vay tenekeler vay shdja
Hemi de zeytinyağı tenekesi.. 😂🤭🩷
Sjdjs 😚💕
Çirkinim sanırım ondan 😏
Sana çirkin diyen çarpılır 😏
🌼🥰
Elini sallasan ellisi olur
İki elimi sallasam?
sevgilisi olmayan kız/kadın yok ki
Nasıl yok
Peki :D
Sinir bozmayı severim :D söylemelerine gerek yok
Ben ne yaptım ya 😂
Ben mi engel oldum
Bu aralar ona değecek bir kadın olmadığından olabilir.
Bilmem senin gibisine denk gelemedim
Ben de denk gelmedim
Keşke denk gelse
Benim gibisi önce bana denk gelsin 😕
İnşallah ben denk gelirim. Şansa bırakmak istemem
İnşallah gelirsin
İnşallah asil kadın
Doğru insana denk gelememek
İyi olan kimsenin sevgilisi yok bence
Buna %100 katılıyorum 🫣
Kendi tercihim 💁♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?