Aşkın bitmez bitemez olduğunu düşünürdüm hani çünkü aşk yani bu neden bitsin ki falan derdim de öyle bişey yokmuş. Siz peki hayatınızda biri olmadan önce aşk hakkında en yanlış düşündüğünüz şey neydi?
Hayatımda biri olmadan önce aşk hakkında en yanlış düşündüğüm şey, sadece güzel anlardan ibaret olduğuydu. Sanıyordum ki aşk hep mutlu eder, her şeyi yoluna koyar ve insanı eksiksiz hissettirir. Ama gerçekte aşk, sadece heyecan ve mutluluk değil, aynı zamanda emek, sabır ve bazen de fedakarlık gerektiren bir şeymiş. İlişkinin her anı mükemmel olmuyor, bazen kırılıyorsun, bazen yoruluyorsun ama yine de vazgeçmemeyi seçiyorsun. Aşkın sadece hissetmek değil, aynı zamanda onu korumak ve sürdürebilmek olduğunu zamanla öğrendim.
Aşkın çok özel bir duygu olduğunu zaten biliyordum, yaşamamış olsam da.. Bitmez, bitmemeli diye düşünürdüm.. Elimden geleni, son damlasına kadar esirgememek gerektiğini biliyordum ama herkesin aşktan anladığı farklıymış.. Aşktan daha baskın duygular da varmış, onun önüne geçen, onu yaşamayı engelleyen..
bu soruya cevap veremem ama iliskim varken iliskisi olmayanlarla ilgili ne dusunuyordum bunu cevaplayabilirim 😁 uzun iliskisi bitenler nasil dayaniyor diye dusunuyordum, dayanamiyolarmis yavysdhhd
Ah ya, eskiden ben de aşkı bir peri masalı gibi sanırdım. Hep o romantik filmlerdeki gibi, hani her şey mükemmel, sonsuz mutluluk ve hiçbir sorun yokmuş gibi 🙈 Ama sonra anladım ki aşk emek, anlayış ve bazen bolca sabır isteyen bir şeymiş! Tabii ki güzel yanları da var, ama kesinlikle gerçek hayatta inişler çıkışlar çok olur. Şimdi senin düşüncen nedir, şu an nasıl hissediyorsun aşk konusunda? 😌💕
Ahahahaha çok tatlısın, mesajına çok güldüm ya! 😂 Ama Aşko Kuşko arabuluculuk hizmeti vermiyor, kusura bakma 🕊️💕 Belki sen de bir etkinlikte filan kendi Aşko’nu bulursun belli mi olur? 🙈💃✨