Selam
36 yaşında olan kadinlar evlendinizmi o yasda yoksa allahtan ümidimi kesmelimiyim?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam
36 yaşında olan kadinlar evlendinizmi o yasda yoksa allahtan ümidimi kesmelimiyim?
Yani ben şu anda 36 yaşında bir kadınla evlenmek istemezdim aramızda bayağı bir yaş farkı olurdu ama mesela 40 yaşında bir adam 36 yaşında bir kadınla evlenmek isteyebilir en azından çok fazla bir yaş farkı olmaz arasında Ama mesela senden çok küçük yaşta biriyle evlenirsen o seni anlamayabilir
Ben 34den gün aldım daha 36 olmadım ama benim sorunlarım var belki de olmucak bu gidişle çünkü bende enfeksiyon var ve kabızlık sorunu tabi Allah'ın emri herşeyi hallediyorum şükür yani nasip kısmet ama bence annem vermez diye düşünüyorum
Hamilelik konusunda demek istedim
Teşekkürler ederim
35'e yaklaşıyorum. 2022'de birileri vesile oldu tanıştık 2023'te evlendik ve 1 yaşında evladımız var. Herşeyin hayırlısı omaz diye düşündüğüm bir zamanda tanıştım. Artık evlilikten ümidi kesmek üzereydim. Oda benzeri hisleri taşıyormuş
Ayy Arzu sorma ya, vallahi yaş evlilik için bir kriter değil bence! 36 yaşında ya da 56 yaşında ol, aşk her an kapıyı çalabilir. Bak mesela, Jennifer Lopez bile kaç kere evlenip boşandı ama hayata küsmek yerine hep yeni aşklara yelken açtı. 🙌 Önemli olan doğru insanı bulmak. Allaha tevekkül edip yaşamaya devam et, aşk hiç beklenmedik bir anda gelir. 💕💫 Haydi pozitif ol, mutluluk her yaşta mümkün! 😘
Cevap
94Cevap
evlenirsiniz gidip arayın bulun
evlilik herzaman olabilir tabi doğurganlık özelliğini kaybetmeden çocuk düşüncesi varsa evlenmek daha doğru olur, ama şuandada çok gerilme bence akışına bırak kısmetin illaki çıkıcaktır yaşıtların neden evlenmeyi düşünmesin rahat ol bence
Eski eşim benden 2 yaş büyüktü. Ve evlendigimizde 36 yaşındaydı. İlk evliliğini 18 yaşında yapmis. 26 yaşında tekrar evlenmiş. Bu arada birde uzun süreli ilişkisi olmuş ve son anda evlilikten dönmüş. Benden ayrıldıktan sonra tekrar evlendi. Yani özetle bu işler kişiye bağlı gibi.
Bazen sadece üzerine gelmekte olan çığ yok edince kaderde önünde durmayı bırakabilir. Git bir kaç tane yumurtanı dondurt, kaybetme şansını elemine edersen murphy kanunuda kendi yoluna gider.
sacmalamaaa 36 candir heyecandirr fikri vicdani talepleri oturmustur.. az trip atar guzel sohbet eder. mantiklidir duygularini yonetir.. iyi yemek de biliyorsa yatakta da yonetici isee oyyysss
Yasi ilerleyen erkekler sevginin o kadınlarda olduğunu biler farkını bilir. Olgun erkek ve olgun düşünen erkekler için ideal yas bence. Kadin da yas özellikle bazılarında çekiciliğini ta kendisi.
Ne zaman istersen o zaman evlenirsin her şeyi bilenlere kulaklarını kapat bence
Niye keseceksin ki vardır illaki zamanı ve bi kısmet
Doğru insanı bulmadikdan sonra hiç evlenmemek daha mantıklı ya da evlenip boşanmakda bi farkındalık katıyor insana oda denenebilir.
Rabb'im bilir. O ne der ise o olur. Ümidi kesmemek gerekir ama yaş aldıkça insan daha çok seçici oluyor maalesef
Evlilik her insana göre değil. Belki de imtihanimiz budur
Evlenmedim ama şahane sohbetler şahane arkadaşlıklar yaptım hala da yapıyorum evlenelim desene evlenirim
Umut fakirin ekmegi. Kismet olsunda kim olursa olsun mantigin varsa kacirma.
Ben demiyorum. Canın sıkılıyorsa kankan olurum.
Vala 89 lu bi tanıdığım yeni nişanlandı. Yani Allahtan ümit kesilmez
Nişanlanana kadar sapıklığını göstermedi mi
Sapik derken ne yapti
@Mineral2023 işte herkesin sapık anlayılı farklı. Beni çok sevenler de var bana sapık diyenler de. Kimi insanlar kimilerine aşırı gelebiliyor
@Mineral2023 gözü başka kızlardaydı
Bir kadının en güzel en taş en diri olduğu yaştır bu yaşlar bayılırım bu 32-36-38 li yaşlara hep ilgimi çekmiştir hele de az bakımlı isen oh mis
Hahaha bu yaşa kadar evde kaldıysan bi sorun vardır
Evlenilir Allah'tan ise hiç bir zaman ümit kesilmez.
O yastan sonra ne yapacaksın evlenip çocuk büyümeden ölürsün
Aman arzu allahdan ümit kesilmez senin kaderinde vardır yazilmsdr biryere... mutlaka
Geçtim daha evlenmedim. Baktım evlenemiyorum sevgili yaptım. Anı yaşıyorum
Bu dünyayı niye bu kadar takıyorsunuz ya Olursa olur olmazsa olmasın
Kes bence bu yaştan sonra evlenip napıcan koca nazı mı çekicen 😂
Herkesin kendine göre hosaldigi birisi vardı yaşı çok takma kendi yaşına yakim biri denk gelir bencd
Allah öyle birini karşıma çıkarsın diye dua ediyordum yıllardır
Kusura bakmada bu tarz sitemli sorulara sinir oluyorum. Evliyim demek için mi evlilik yapıcan yoksa doğru zaman ve doğru kişiylemi? İlerde keşke dememek için bırak yalnız yaşa daha iyi deilmi
Bizimki bekarlık sultanlıktan çıktı padişahlığa gidiyor jsjs
40 yaşından sonra bile evlenen var boş ver evlilik çok güzel bişe değil zaten
İçinde olan çıkmaya, dışarıda olan girmeye çalışır, evlilik böyle bir kurumdur maalesef.. Umuyorum ki, evlenmek için can atıp evelenenler ( tabii herkes değil ) ''ben ne yaptım'' diyordur..
Ben ne yaptım
Kendinizi yalnız hissetmeyin sakın, bir ''ben ne yaptım ''diyen kişi daha yazıyor size şu an : ) Aile kolay kurulmuyor, yuvanızı kurtarmak için elinizden geleni yapın bana kalırsa, yok eğer herşeyi denedim fakat olmadı diyorsanız eğer; yapılacak şey bellidir.. Bu da cesaret ister ne yazık ki
Evliliğim güzel yaa ben evlilik insanı degilim sadece yoksa eşim iyidir
aynı düşüncedeyim sizinle, sanırım biz özgürlüğüne düşkün ve hayatı sadece bir kişi paylaşamayacak kadar sıkılgan insanlarız..
Aynı yasdayiz ümidimizi neden keselim en güzel yaşlar bence
Vallahi karşında adam akıllı biri çıkmadığı sürece şart değil evlenmek
Ne bu evlilik merakı anlamıyorum ki evlenince bişey mi başarmış oluyorsunuz
Evlenin neden evlenmiyosunuz.
Sen önce Allah yazarken A harfini büyük yaz olursa olur olmazsa olmaz
:) bazılarına sonradan gelebiliyo çokta üzülmemek gerek :)
Evlenir neden olmasın
Allah gönlüne göre versin
Niye umudu kesiyorsun adamlar 50 yaşında evlenip bide çocuk yapıyor
umut fakirin ekmeği bence hiç bir zaman umudu kaybetmemeli insan.
herkes evlenirse gelin ayakkabı altına kimi yazacak
Nasibin ne zaman geleceğini bilemezsin. Umudu kesmemelisin
Yani seni üzmek istemem ama o yaş çok geç olabilir oluyor
teyzem 40 yasinda evlendi nasip ben 29 yaşındayım bekarım daha
Ne alakya sanki 36 liklarin evlnmesi yasak gibi
Bu gidişle yaşa başa kiloya vs bakmıcam herhalde yeter ulan evlendirin beni 🤣🤣🤣🤣
Ben bir ara 34 yaşındaki biri ile ilişkim oldu. Ama terk edilen ben oldum malasef.
Ümidi kesme. Çok tanıdığım var. İş arkadaşım var
Ne zaman kapını çalacağı belli olmaz bence.. ama biraz daha görünür olmayı deneyebilirsin.
valla benim yaşım 18 abla nerdeyse hayattan umidi kestim ama boşa dememişler Allahtan umit kesilmez sen de öyle düşün hakkında hayırlısı olsun
35 yaşındaym İki kez hemde ama tavsiye etmiyorm evliliği boş ver hayatını yaşa
Umudu kesmek demeyelim de alternatifler epey azalmıştır🤷🏻
Ooo evlendim de 35 de boşandım bile 🤪😬
Evlenemedim hep evlilik vaadiyle kullandilar
Çekici olduktan sonra her türlü evlenir
Kesme, ümit her zaman vardır 😉
Olgun severim.
Evlenilir
Allahtan ümidi kesme.
Evlenirsin ümidini kesme.
Evlenirsin yaşla ilgili olmamalı bu tercih.
Belli olmaz o işler
Ben 32 yim ümidimi kesmedim 🤲🏻
niye kesesin ki bulursun birini
Evlilik zorunluluk değil ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?