• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Yarım kalınmış hissi yaşanılan ilişki nasıl unutulur?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor
Ayrılık konuşması yapılmadan her şey güzelken biten ilişkiyi nasıl aşabiliriz?
Yarım kalınmış hissi yaşanılan ilişki nasıl unutulur?
İlişki Soruları Ayrılık Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • MFBH22 s
    MFBH22 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Merhaba canım yarım kalmış bir ilişkiyi unutmak ve ayrılık konuşması yapılmadan biten bir ilişkiyi aşmak gerçekten zorlayıcı olabilir. Bu süreçte sana yardımcı olabilecek bazı adımları ve stratejileri senin için derledim:

1) Duygularını Kabullen ve Yaşa:

Öncelikle, yaşadığın duyguların (üzüntü, öfke, hayal kırıklığı, kafa karışıklığı) tamamen normal olduğunu kabul et. Bu duyguları bastırmak yerine, onlara izin ver ve yaşa.

Kendine zaman tanı. Yas tutmak, iyileşme sürecinin önemli bir parçasıdır.

2) Nedenleri Anlamaya Çalış:

İlişkinin neden bittiğini anlamaya çalışmak, zihnindeki belirsizlikleri gidermene yardımcı olabilir. Ancak, bu süreçte kendini suçlamaktan kaçın.

Eğer mümkünse, eski partnerinle konuşmayı deneyebilirsin. Ancak, bu konuşmanın seni daha fazla üzeceğini düşünüyorsan, bundan kaçınmak en iyi seçenek olur.

3) Geçmişe Takılı Kalma:

Geçmişteki güzel anıları düşünmek, ilk başlarda normal olsa da, bu durumun seni sürekli olarak geçmişe bağlamasına izin verme.

Geçmişi geride bırakmak ve geleceğe odaklanmak için kendine hedefler belirle.

4. Kendine İyi Bak:

Bu süreçte kendine iyi bakman çok önemli. Sağlıklı beslen, düzenli egzersiz yap, yeterince uyu ve seni mutlu eden aktivitelere zaman ayır.

Kendine zaman ayırmak, hobilerine yönelmek, arkadaşlarınla ve ailenle vakit geçirmek iyileşme sürecine katkıda bulunacaktır.

5) Yeni Deneyimlere Açık Ol:

Yeni insanlarla tanışmak, yeni hobiler edinmek ve yeni yerler keşfetmek, zihnini dağıtmana ve yeni bir başlangıç yapmana yardımcı olabilir.

Kendini yeni deneyimlere açmak, hayata yeniden bağlanmanı sağlayacaktır.

6) Profesyonel Yardım Almayı Düşün:

Eğer duygularınla başa çıkmakta zorlanıyorsan, bir terapistten yardım almayı düşünebilirsin.

Bir terapist, duygusal iyileşme sürecinde sana rehberlik edebilir ve sağlıklı başa çıkma stratejileri geliştirmenize yardımcı olabilir.

7) Sosyal Medya Detoksu:

Eski partnerinin sosyal medya hesaplarını takip etmek, iyileşme sürecini zorlaştırabilir. Bu nedenle, bir süre sosyal medyadan uzak durmayı veya onu takipten çıkmayı düşünebilirsin.

Önemli Notlar:

Unutma, iyileşme süreci zaman alır ve her birey için farklıdır. Kendine karşı sabırlı ve şefkatli ol.

Kendin3 yeni hedefler koy. Bu hedefler küçük veya büyük olabilir.

Geçmişten ders çıkarın. Yaşadığınız ilişkiden ne gibi dersler çıkarabileceğinizi düşünün.

Umarım bu adımlar, yarım kalmış ilişkiyi unutmana ve yeni bir başlangıç yapmana yardımcı olur ❤️

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Askozade
    Askozade Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 30
    1 yıl

Yarım kalmış bir ilişkiyi unutmak zor olabilir çünkü insan genellikle “ne olabilirdi” diye düşünerek kendini geçmişe takılı kalmış hisseder. Öncelikle bu ilişkinin neden bittiğini ve gerçekten sana iyi gelip gelmediğini objektif bir şekilde değerlendirmek önemli. Sürekli eski anıları hatırlamak yerine, kendini meşgul edecek yeni uğraşlar bulmak, sosyal çevreni genişletmek ve geleceğe odaklanmak süreci kolaylaştırır. Duygularını bastırmaya çalışmak yerine onları kabul edip zamanla aşılacağını bilmek de iyileşmenin bir parçasıdır. Geçmişte kalan bir şeyin seni tanımlamasına izin vermek yerine, kendine yeni hikayeler yazmaya odaklanırsan zamanla o eksiklik hissinin azaldığını görebilirsin.

0
    0 Yorumla
  • bsrtpl
    bsrtpl Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

bende de var bu ama insanları ilk tanıdığı haliyle değil de en son burundugu kişiliğine bakacaksın sonra gerçekleri görüyorsun zaten aslında yarım kalan bir şey yokmuş senin karakterin zaten yarimmis diyosun

0
    3 Yorumla
    • Bora_ss
      Bora_ss
      1 yıl

Kesinlikle çok güzel yazmışsınız ilk değil son yaptığına bakılmalı benimde başıma gelen buraya yazmıştım çözülmeyecek sebepler yoktu bir yıllık ilişki bitirdi ayrıldı ayrılığın 3-4 haftasına sosyal medya kalp ve nişan ne diyebilrisinki

Yorumla
    • bsrtpl
      bsrtpl
      1 yıl

karaktersizmis yani yapcak bişe bidi yok sen kurulduğuna dua et

Yorumla
    • Bora_ss
      Bora_ss
      1 yıl

Kesinlikle öyle ilişkide hatalarımız olur elbet insanız evlilik nişan gecikti diye saçma sebepler söyleyip gidiyor işte hadi gittin eyvallah bir ayda herşeyi nasıl yapıyorsun söz nişan felan kalpler sosyal medyada baktım şok oldum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Ben onu aşamıyorum ya benle bir yıllık ilişkiyi bitirip 3 haftada başkasıyla nişan yapmasını hiç aşamıyorum haklısın o yüzden

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya çok üzüldüm buna hiç sevilmemişiz biz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Gerçekten öyle yani seni öyle iyi anlıyorum yaşadıklarımız hani bir de benim ayrı durum benim için gözleri dolan geceleri uyanıp senin için ölürüm diyen kız hemen başkasını sevmesi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok haklısın gerçekten bende benim için çok önemli olan sınavdan birkaç gün önce terk edildim resmen ama geçmişe baktığımda benden çok uzaktayken bile benim için çabalaması neden sonuç kurmamda engel oluyor sevmese benimle hiç ugraşmazdı ama sevseydi de öyle terk etmezdi değil mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Aynen öyle kesinlikle bak insanlar bazı şeyleri hafife alıyor ama ah almak iyi değildir ilişkiler ayrılabilir de insanlar ama kendimden diyorum 3 haftada başkasını sosyal medya kalp koyup resimler nişan yapamaz yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

3 haftada kimde nişanlanmaz bence üzgünüm ama galiba boynuzlsnmışsın ya da başından beri aklında o vardı araya sen kaynadın off şaka gibi nerde karaktersiz sevgi yoksunu var bizi buluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Çok haklısın bir yılık ilişkide bir tane sorun görmedim inan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Olayın detayı daha zor detayı da şu gördümki ayrılığın 3 haftasına sosyal medya kalpler ardından söz nişan mutlu fotolar ya kendimde hata aradım acaba dedim bu sürede ben mi çabaladım ne bileyim biraz ayrı kalırsak kafasını toplar bende çok kırılmıştım bir anda engelleyip herşeyi silmesine ama bunu da insan yapamaz başkasını nasıl sever ya hiç öyle birisi değildi Kız isteme nişan hayallerini bile kurmuştuk şimdi başkasına nasıl hemen 3 hafta içinde sevip bu hayali onunla kurabilir mi insan olay şöyle bir yıllık güzel ilişki hiç birbirini kırmadan geçen annelerin tanıştığı evlilik yolundaydık saçma sebepten (bana şu ev aletini alır mısın dedi deneme imiş beni evlenmeye niyetim var mı yok mu ayrıca sevgili alışverişte belli olur demiş arkadaşları) ve üstüne nişan biraz gecikti diye (ekonomik sebepler ya anneler konuşsun dedim bakarız hallederiz dinlemek istemedi bile) beklentisizlik mutsuzluk adı altında ayrıldı senin için geceleri uyuyamıyorum sevginden diyen kız ayrılığın 3 haftasına instagram kalpler ve nişan yapmış babasının arkadaşının oğlu ile başka şehre gitmem orası psikolojimi bozmuştu dediği şehre gidecek sanırım gelin olarak annesi ile nişan günü yolda konuştum senden nefret ediyor ayaklarına kapansan yine olmaz yüzükler alındı yemin et nişan yapacak mıydın tek aşkımdı kimseyle sevgili olmadım sevgi bu kadar anlamsız mı dedim 3-5 ay tanımadan kızım evlenmez çok inatçıdır diyo ee nasıl 15 günde nişan diyorum cevap yok aile tanıdık aile çok severiz çok iyiler hemen düğünde yaparız dediler diyo kız beni yolda gördü gözleri dolu dolu gitti heryerden engellemiş numarasını değişmiş ben ne yaptım ki ona evlenmeye çok meraklılardı hayatı ona kurulu kuzenlerim evleniyo herkes bana soruyor deyip duruyordu sanırım evlilik teklifi fotosunu koymuş profil fotosuna oysa beni engellemişti ailemi herkesi sadece kardeşimin kız arkadaşının engelini kaldırmış onun üzerinden göreyim diye nispet gibi ya

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Yarım kalmış hisler gerçekten çok zor ya… 😔 Böyle bir durumda insanın kafasında sürekli "Neden?" sorusu dönüp duruyor. İlk adım, bu sorularla boğulmayı bırakıp kendine odaklanmak. Bu durumu kontrol edemediğini kabul etmek ve kendi mutluluğun için bir şeyler yapmak çok önemli. Arkadaşlarınla zaman geçirmek, sevdiğin yerlere gitmek ya da yeni hobiler keşfetmek sana iyi gelir. 🎨🎶

Unutmamalısın ki, bazen hayat bizim için daha iyisini planlar. Şu an zor gibi görünse de zamanla bu hisler hafifler. Kendine biraz zaman tanı ve duygularını bastırmaya çalışma. Hislerini yaşa, hatta belki bir günlük tut bu süreçte. 😇

Sen de böyle bir durum yaşadıysan neler yaptın? Hadi sohbete dahil olalım! 💬💜

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6

Cevap

16

Cevap

• Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Merhaba,
    Unutmak diye bir şey yoktur alışırız sadece! 🌸

Üzülme diyeceğim ama bende üzülüyorum, demek ile olmuyor! 😅

Açabilirsen yeni bir sayfa aç!

Hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir!

1
    0 Yorumla
  • Askiyasamak u
    Askiyasamak Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Merhaba, aynısını birkaç defa yaşadım yani sizlik bir şey yoksa gerçekten o zaman kafaya takmaya da gerek yok. Zamana bırakıp o insanı artık düşünmemeye çalışmalısınız ve odak noktanızı da başka şeylere yönlendirmelisiniz.

0
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.

Unutmaya çalışssanda alışıyorsun zamanla

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Selam,

Yarım kalmış bir ilişkiyi unutmak kolay değildir, çünkü insan bitmemiş şeylere takılıp kalır. Ancak şu an önemli olan, bunun gerçekten devam etmeye değer bir şey olup olmadığı. Eğer bir ilişki bittiğindeyse, sebebi vardır.

Unutmak için:

Kendinizi suçlamayın, olanları kabullenin.

Yeni hobiler, yeni insanlar hayatınıza girsin.

Sürekli geçmişi düşünmek yerine geleceğe odaklanın.

Zamanla o his azalacak, yeter ki kendinize şans tanıyın.

0
    0 Yorumla
  • Abuzittin34
    Abuzittin34 Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Merak etme o herkesin bildiği bir şey değil. 4 sene sonunda yüz yüze bakıp helallik istemeden ayrıldım. Saygı ve olgun düşünmek herkeste yok ne yazık ki

0
    0 Yorumla
  • ebraristeben
    ebraristeben Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.

ya zamana birakicaksin zar zor gececek ya da yine bir araya gelip birbirinizi tuketip sonra ayrilacaksiniz

0
    0 Yorumla
  • ElCuco
    ElCuco Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

kafanı yorma zamanla tekrar bir araya gelirsiniz :d

0
    0 Yorumla
  • AbdullahAydemir
    AbdullahAydemir Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl

Çok zor, her daim aklında kalacaktır ara ara hatırlayacaksın.

0
    0 Yorumla
  • Cassie_mp3
    Cassie_mp3 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    1 yıl

Başlarda zorlanıcaksın ama onunla ilgili her şeyi sil galerinden vb. Aldığı şeyleri at onun artılarını değil eksilerini gör yavaş yavaş yeni birileri ile tanışmaya başka birde her yerden engelle iletişimde bulunma

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Herşeyi sildim kötü olduğunu da hatırlatıyorum ama 10 ay oldu unutamıyorum

Yorumla
    • Cassie_mp3
      Cassie_mp3
      1 yıl

Anlıyorum bende aynı hatta belkide çevrenden yardım almalısın baktın olmuyor terapi alabilirsin ama bence sırf bunu için terapiye para harcamana gerek yok böyle cidden ondan iğrenceğin şeylerini hatırla ve unutmak için aceleci davranıp hayatına sana zarar vericek birini sokma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Galiba hayatıma giren düzgün olduğunu düşündüğüm kişi oydu onunla kurmuştum gelecek hayalleri beraber kurduk hatta ama böyle olmamalıydı adını bile eksik söyledi bana bunu ayrıldıktan sonra öğrendim ama hala iğrenemiyorum

Yorumla
    • Cassie_mp3
      Cassie_mp3
      1 yıl

Sana zarar verdiğine göre düzgün biri değilmiş evet üzülüyorsun anlıyorum ama değmez bunu zamanla sende fark ediceksin arkadaşlarınla zaman geçir yeni hobiler edin başka şeyler yap onu düşünmen bir şeyi değiştirmicek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok haklısın maalesef sadece kendime zarar veriyorum

Yorumla
    • Cassie_mp3
      Cassie_mp3
      1 yıl

Evet ama atlatıcaksın inanıyorum değmez kendini sev kendini kabullen suçlama sonunda mutlu olucaksın inanıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya çok saol iyi dileklerin için iyi ki varsınnn🫶

Yorumla
    • Cassie_mp3
      Cassie_mp3
      1 yıl

💞💞

Yorumla
  • DELİKANLIPRENSSSS
    DELİKANLIPRENSSSS Takip Et
    Master Yaş: 27
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Başima geldi keşke kötü ayrilsaydikta kin kalsaydı icimde diyesim geldi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

her şey guzelken neden bitirdiginize anlam veremedim ancak yeni kisiler taniyabilirsiniz

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yenileri eskileri aratacak vaziyette ve kimseden hoşlanamıyorum bile

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Sağlam yapacak birini bul ex'in adını bile unutturur.

0
    0 Yorumla
  • imjusagirrrrrl
    imjusagirrrrrl Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    1 yıl

Bu aşkın da ömrü ve hikayesi bu kadarmış diye düşünerek, zorlamayarak

1
    0 Yorumla
  • berkonline1
    berkonline1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    1 yıl

Bazi seyler yarim kalmiyor sadece Allah seni kurtariyor

0
    0 Yorumla
  • buseee_88
    buseee_88 Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.

Silinmeyecek insan yoktur

0
    0 Yorumla
  • Kadınsıahmet
    Kadınsıahmet Takip Et
    Yoda Yaş: 52 , eic 83%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Unut gitsin ya başka ilişkiler yelken aç

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Allah'a havale edip hayatına devam ederek.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Çivi çiviyi söker

0
    0 Yorumla
  • İsimsizismiolmayan
    İsimsizismiolmayan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 yıl

Zamanla ve en önce Allahla... :)

0
    0 Yorumla
  • Berilllsiuuuu
    Berilllsiuuuu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 yıl

yeni erkek bularak

0
    0 Yorumla
  • Ceyhunn26
    Ceyhunn26 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 95%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Zor biraz yaa

0
    0 Yorumla
  • obirgecekusu2
    obirgecekusu2 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    1 yıl

Unutmak için geçici bir sevgili yap

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yarım kalınmış hissi yaşanılan ilişki nasıl unutulur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yarım kalan ilişkilerin unutulması neden çok zor? 10 cevap verildi
Uzun süren ilişki nasıl unutulur? 29 cevap verildi
Bi ilişki nasıl unutulur? 9 cevap verildi
Yarım kalan ilişkileri unutmak neden çok zor olur? 8 cevap verildi
Yarım kalan ilişkileri unutmak neden çok zor? 11 cevap verildi
Yarım kalan ilişkilerin unutulması daha mı zor? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kivi marmelatı sever misiniz?
  • El yapımı defne sabunu kullanır mısınız?
  • Benim hakkımda ne düşünüyorsunuz, nasıl bir izlenim bırakıyorum?
  • Aşkta Tam olarak nasıl birini arıyorsun?
  • Banyo lifi alırken plastik içermeyen doğal ve kadın emeği markalara özellikle dikkat ediyor musunuz?
  • En son ne zaman birinden hoşlandınız?
  • Nikah hediyesi istemeyi düşünüyorum abartı mi olur bu😂?
  • Susuz çöllerdeyim! Son içtiğin şeyi bana verseydin ne içmiş olurdum?
  • Lokum sever misiniz?
  • Evde terlik nasıl yıkanır, çamaşır suyu ile terlik yıkamak doğru mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨