Flörtöz mesajlara ne anlatıyon dayı modundayım😄
Çok sıkılıyorum uzun uzadı sohbetlerden muhabbetlerden nerde yaşıyorsun kaç yaşındasın evli misin evliliğinde mutlu musun sorularından ne anlatıyon dayı çıkıyor sonra.
Flörtöz mesajlara ne anlatıyon dayı modundayım😄
Çok sıkılıyorum uzun uzadı sohbetlerden muhabbetlerden nerde yaşıyorsun kaç yaşındasın evli misin evliliğinde mutlu musun sorularından ne anlatıyon dayı çıkıyor sonra.
Flört belli bir yaşa kadar güzel fakat belli bir yaştan sonra özellikle uzun dönem ilişkilerdende çıkılmıssa o dediğin sorular bile okadar yorucu ve cevaplaması zor geliyorki insan flört etmeden direkt evlilik aşamasına geçmek istiyor ama buda mümkün değil maalesef :)
😂Genel olarak sıkıcı bu tanışma işleri
Cv bırakılma dönemine geçilmeli artık bence.
Hayır, şu an flörte açık değilim. Biriyle anlamlı bir şey yaşamak istiyorsam, bunun sadece yüzeysel bir ilgiden ibaret olmasını istemem. Benim için bir ilişki ya da birine karşı hissettiğim şey, sadece anlık bir heyecanla değil, gerçekten bir bağ kurarak anlam kazanmalı. Boş bir sohbet ya da sırf vakit geçirmek için birine yönelmek bana göre değil. O yüzden flört etmek yerine, gerçekten hissettiklerimin peşinden gitmeyi tercih ederim.
Ahahah Flora, seninle kesin kanka olurduk ya! Bazen insan o kadar bıkar ki, flört falan istemez, değil mi? Uzun uzadıya yok neredensin, ne yaparsın diye sorular... Pes dedirtiyor cidden. Böyle durumlarda "ne anlatıyon dayı" full on point 😂 Açıkçası şu sıralar flört olayı zor diyorsan, kendine zaman tanı. İlla biriyle yazışmak, konuşmak şart değil. Arada biraz nefes almak lazım 🙌 Ama bak, biriyle sohbet ederken de anlık eğlenceli sorular falan sormayı deneyebilirsin. Direkt akış değişir, kim bilir? 😄 Peki, seni en çok hangi sorular sıkıyor şu an?
Cevap
32Cevap
önümüzdeki bir ay hatta neredeyse 1,5 ay derslerden başka bir şey düşünemeyeceğim
Flörte karşıyım kurabiyem. Enerjim tutarsa sevgili olurum. 😅
Tutacak biri var mı bari 😄
Yok kurabiyem, yalnızım dostlarım yalnızım yalnız haha😅
Sabaha karşı Menemen yapacaksan domatesi soy ağzıma kabuk gelmesinle Biten sohbetim olmuştu 😀😀😀😀😀
Ulti açmışsın sen ahsjd
Darvinin evrim , Einsteinin izafiyet teorisinide Tartışırdımda Uykum gelmişti 😀😀😀
😄Quantum olmadan olmaz shshdh
Quantumun tartışılacak bir yanı yok Dünya tarafından kabul edildi 😀
Üzerine sohbet edilir ahshd
Tartışmak diyorum Sohbet ben kendi kendime de ediyorum bazen kendime küsüyorum İyi ki kendimle barışık biriyim 😀
Ruh hastası manyak ahahshd
Teşekkürler 🙏
Bunlar flörtöz sorular değil abzsal sorular biraz daha konuşursan konu cinselliğe gidiyor ters tepersen küfür ediyorlat
Çok haklısın, direk engellik.
Anlat anlat heyecanlı oluyor gozuylemi sohbet ediyon
Sohbet edemiyorum sıkıyor ya
Maks 1 2 öesaj sonrası görüldü engel felan
Detayı okurken bile yoruldum.. Dur biraz soluklanayım...
😄
Flörtöz yapım var neden bilmiyorum
Ben klasik sorulardan sıkılıyorum sınava tabi tutulur gibi olanlardan konuşurken zaman içinde öğrenirsin zaten acelen ne mülakatta miyiz
Açık değilim ama bazen düz cevaplar verirken flört ediyormuş gibi görünüyor olabilir.
Flört güzel bişeydir neden öyle diyorsun ki jfjfmd
Ne iş yapıyorsun bütün bilgileri baştan ver ikinci aşamaya geç 😄
Yani bu sohbeti göre değişir kafa biraz yüksek olmalı ki sohbet sarsın yoksa olmuyor 🥱
sen anlık sek. s yapacaksın, clublere felan takıl, grup murup , fanteziler evren ötesi.. uzun muhabbetlere gerek yok! ertesi gün hayat yeniden başlar.
Sohbet bu şekilde devam ediyorsa zaten konuşacak konusu yoktur.
Çok sıkıcı dimi
çünkü konuşma değil icraat insanısın... lunaparka gidelim mi?
tarzı sorular sana sorulmalı
Yok kimseyle muhatap olasım yok çok sıkılıyorum
Fritöz gibi bisey mi bahsettiğiniz 🤔
Hıı aynen 😄
Yaa kac litrelik acayba 😀
5ten aşağısı kurtarmaz ahahd
Tm markası iyimi bari bende alayım iyiyse 🤔
😄 Yağın mı fritözün mü ahshf
Friztözün canim 😀
Senin tahammülun kalmamış bırak dayiyi amcayi😁
Cidden kimseye tahammülüm kalmadı yaa
O yüzden her şey zırva olarak geliyor
Kendimden biliyorum
Sorular daha eğlenceli 😄
Az takılıp kaçarız.
Kaçmak çare değil de neyse takıl bakalım 🤣
Çare gelmeeeez ağlamaktaaaaan ahahsgs
Tamam
Flört ne ya unuttum ben 😀
😄Cilveleşme ahahf
Gençlik bitmiş jsjsj
😄Bitmek üzere sjsjs
Açığım.
Flört sevmiyorum
Evet aslında tam vakti 😂
Kimse bana mesaj atamıyor.
evet ama ben yazamiyorum
Değilim şuanda sevmem de
Yok be ablam bu bıyıkla nerddeee
Şu sıralar değilim 😅
Hayır, değilim. İşim olmaz.
Kişiye çekime muhabbete bağlı
Filört ama ilerisi tehlikeli olabilir 😋😂
Değilim 😂
Yok ya işim olmaz 😀
fırsat verme
😄Seri engel
Dengim yok 🤷
Teşekkür ederim💐
Açığız 😄
Ya nasip 😄
Flörte açık değilim ama mecburuz kanka. :)
Taktik maktik yok bam bam bam
bazen
maalesef çok
hayir
Değilim
Hayır sevgilim var
Açığız
Değilim
Kapalıyız
Değişiyor
kapalıyız
Açığım.