Türk olduğumu bilmiyor ve sürekli Türklerle ilgili hakaretler Hitler'e benzetiyor alck diyor ama birbirimizi seviyoruz görünüş olarak biz rusyadayiz rusca konusuyoz bana anadilin ne eskiden nerde yasiyodun diyor bende konuyu degistiriyorum 2 hafta oldu ne yapicam ya daha önce ilişkilerimde türk olduğum için aramiza soğukluk girdi ve ayrıldık hepsiyle ondan cekiniyorum
Güncellemeler
1 yıl
Anladi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Cahil bir ermeniyle aşk yaşanmaz kanks. Bu kadar süre onla olman bile hata...
Cahil değil keşke olsaydi da tarihi bilmeyip düşman olmasaydi bize
Kanka acaip cahiller. Moskova da bende pek çok ermeniyle tnaıştım. Gürcistanda da pek çok ermeniyle tanıstım. Moskova da ki ermeniler arkadaş çekip Türkçe konusmaya çalışıp votka viski ısmarlayıp aldığım kebaplara para dahi istemediler. Gürcistan da kine ev tutup kefil olmama rağmen Türk olduğumu duyunca 5 kişilik grup bizimle çalışmayı bile red ettiler. Ayrıca 1915 olaylarını soykırım zanneden herkes zır cahildir. Geçen ay başkanları da açıklama ypatı 1915 olaylarını neden olur olmaz önümüze koyuyor dıjjj güçler? 1915 te ne olduğu konusunda kandırılıyoruz dedikten sonra ermenistanın nasıl karıştığına bir bak derim. Burada ben ermeniyim diyeni kimse dışlamaz ermenistan da ben Türküm diyenin yüzüne bakmak istemezler. Azınlık gerçekten kültürlü beyni yıkanmamış ve cahil değil...
Doğru soykırım diye bahaneleri çok
Bu arada dediğin doğru buda Türkçe biliyor ve bana ezik muamelesi yapiyo ciddiye alincak biri degilmisim gibi davraniyor
Yani ne söylediğini söylerdim ama Türkçe'ye tam karşılığı yok
Rusçam var kanks Rusça yazabilirsin anlarım.
Kiril alfabesi yokki klavyemde
mojej napisat ya budu ponyal :D latince okunusunu yaz anlarım ya :D
Yaklaşık 1 ay girmedim buraya istersen herşeyi anlatırım msjda neler dediğini de yazcam sana
Ayrıldık ya çok ozluyorum
Geçmiş olsun yaz tabii ne zaman istersen
Hala onunla cıkdıgın ıcın sevgılı oldugun ıcın sana yazıklar olsun. Türksun ve türklere atalarımza hakaret eden bır ınsanla yuva kurma pesındesın. Yazıkkar olsun sanaa
Ne biliyim bu kadar düşman olduklarını birsuru ülkeyle dusmaniz gürcülerle de ama kendilerini seviyor bizi
Seninde ne isin var onlarla
Yakiskli ama
Heralde
Kendimi kötü hissediyorum düşünsene sen güzel bir kızla birliktesin ama direkt kişisel olmayan nedenlerle ayriliyorsun :(
Sen ayrıl
Sen ayrıl ondan