• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Beni belirsizlik içinde bırakan birine hediye almalı mıyım?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
onu çok seviyorum doğum günü de yaklaşıyor sizce tekrardan iletişime geçeyim mi
Beni belirsizlik içinde bırakan birine hediye almalı mıyım?
Doğum Soruları Hediye Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • SeaHawkx
    SeaHawkx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Niçin sana değer vermeyen, seni belirsizlik içinde bırakan birine onu değerli kılmak adına bir şeyler yapma gereği duyuyorsunuz ki? Unutmayın siz varsanız dünya güzel ve anlamlı, siz yoksanız dünyayı anlamlı kılan bir şey de olmaz.

1
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evett şu an yaptığı şeyler tekradan gözümün önüne geldi. Neden onun için halen bir şeyler yapmak istiyorum bende bilmiyorum

Yorumla
    • SeaHawkx
      SeaHawkx
      1 yıl

İşte bu yüzden sana değer vermeyene asla değer verme, unutma bu dünyaya onunla birlikte gelmedin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Haklısınız teşekkür ederim. Doğum gününde mesaj atamıyorum o zaman. Umarım duygularıma engel olabilirim

Yorumla
    • SeaHawkx
      SeaHawkx
      1 yıl

Kesinlikle atma, hatasını anlayıp düzelirse seni seviyordur, yok anlamaz ise geçmiş olsun kurtulduğun için şükret. Ve kimsenin peşinden de koşma çünkü değmiyor..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evett değmiyor aslında bu ilk değildi kaç defa beni üzecek şeyler yaptı ve ben o an kızıp gittim sonra geri döndüm. 1 yıldan fazladır bir aradayız ama halen ne olduğumuz belli değil.

Yorumla
    • SeaHawkx
      SeaHawkx
      1 yıl

Dediğim gibi belirsizilik; sevgisizliktir. Güle su vereceksin ki güzel kokacak. Kadının suyu ilgi ve sevgidir..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evett zaten ben onu severken sevginin nasıl kuvvetli güçlü bir duygu olduğunu fark ettim. Bir insanı sevmenin nasıl buyuleciyi bir şey olduğunu gördüm. Aslında benim canımı acıtan şeylerden biri de acaba pişman olur mu yani belki şu an benim kıymetimin farkında değil belki anlar diye bekliyorum ama hata yapıyorum.

Yorumla
    • SeaHawkx
      SeaHawkx
      1 yıl

Bak geçmişle yaşanmaz, sürekli de geleceği düşünemezsin. Bırak her şeyi zamana eğer seninse zaten mutlaka gelecektir, fakat değilse zaten yapacak bişey yok..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bazen özlem duygum çok ağır basıyor o anlarda ne yapmalıyım bit tavsiyeniz var mı teşekkür ederim yorumlarınız için ayrıca

Yorumla
    • SeaHawkx
      SeaHawkx
      1 yıl

Bunun olması gayet normal çünkü insan duygusal bir varlık dolayısıyla hislerini atması biraz uzun sürebilir ama unutulmamalıdır ki; insan için en iyi ilaç meşguliyettir. Mutlaka hayatını doldurmalısın. Spor hobi, el işi, kitap okuma vs. Unutma meşguliyet iyileştirir, onu çok özlediğin zamanlarda azıcık sabırlı olmalısın ağlamaktan korkma çünkü ağladıkça insan açılır ve göz temizlerin insan rahatlar, zamanla bu duygunun geçtiğini hafiflediğini kendin de göreceksin. Unutma sen varsan bu dünya değerli..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Ağlatacaksiniz beni, yorumlarda biri daha çok anlamlı şeyler yazıyor. Birinin seni anlayabilmesi çok kıymetli gerçekten.

Yorumla
    • SeaHawkx
      SeaHawkx
      1 yıl

Hz Mevlana boşuna söylememiş; sustuklarımı duyabilen ile bir ömür geçiririm diye. Onun hocası Hz. Şems kapımıza değil kalbimize vuran buyursun demiş. Anlamak ve anlaşılmak günümüz dünyasında gerçekten çok önemli iki husus.

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ah bu belirsizlik işleri hep kalbimizi karıştırır değil mi? 💔 Eğer onunla hala bir şeyler hissettiğine eminsen ve doğum günü vesilesiyle iletişim kurmak sana iyi hissettirecekse, belki tatlı, küçük bir hediye ile durumu yumuşatabilirsin. Ama hediye vermekteki asıl motivasyonun netleşmesine dikkat et, karşılık beklemek değil de gerçekten sevginin bir ifadesi olmalı! 🥰

Belirsizliği çözmek ve karşındaki kişinin hislerini öğrenmek için iletişime geçmek iyidir ama kendini üzme. Sence, onun ne düşündüğünü öğrenmeye değer mi? ✨

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

0

Cevap

• VişneliBrowni_
    VişneliBrowni_ Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Asla iletişime geçme ve hediye alma. Arkandan ilgilenmediğim halde peşimde benden kopamıyor diye düşünecek ve seni cepte görecek.

1
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Doğum gününu kutluyayim mi peki, aslında onu çok sevdiğimi biliyor ama en son bulacaktik birden eski sevgilisini takip ettiğini gördüm ona sordum arkadaşım dedi sonra o sinirle kızı çıkarmasını söyledim bana tepki gösterdi. Kızın ona duygusu var.

Yorumla
    • VişneliBrowni_
      VişneliBrowni_
      1 yıl

Yani bir de bunlara rağmen hala yazmayı doğum gününü kutlamayı düşünüyorsan sen zaten ceptesin. Azıcık kendine değer veriyor ve kendini seviyorsan asla hiçbir şekilde iletişime geçme bak ciddiyim geçme bak gör nasıl kapına geliyor tıpış tıpış. Erkeğe sevdiğini göstermek yaramaz aksini yapacaksın ki değerli olacaksın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bu dediğin şeyi uygulamıştım başkasında evett çok değer vermişti ama bunu o kadar çok seviyorum ki taktik yapamıyorum. O zaman bırakayım onu gelmek isterse gelir. Aslında beni üzen korkutan şey bir daha onu asla göremeyecek olmak. Çok seviyorum onu akışa bırakamıyorum

Yorumla
    • VişneliBrowni_
      VişneliBrowni_
      1 yıl

İlişkide bazı şeyleri hep akışa bırakmadığımız için yapamayız. Sen istediğin kadar ona sevgilini ilgini göster sonuç inan bak elde var sıfır olacak. En sonunda zaten kendi kendine neden bunu yapıyorum neden kendimi böyle küçük düşürdüm diyeceksin. Bunları dememek için kendi değerinin farkına var ve ilgi odağını başka şeylere doğru yönelt o da ne yapıyorsa yapsın. Bir kadın olarak söylüyorum sana bunları inan bana aynı yollardan geçtim belki senden daha çok tecrübem var. Tanımadığın bir hem cinsin olarak sana canı gönülden söylüyorum, erkek ilgiden sevgiden anlamaz. Onların değeri fark etme dank etme anı sadece o kadın onı umursamadığında ve değer göstermediğinde, iletişimi olmadığında olur. Lütfen aklını başına topla ve sadece mantığını devreye sok çünkü duygularınla hareket ettiğin sürece çok üzüleceksin ve değersiz hissedeceksin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şu an tuhaf bir şekilde ağlamak istedim zaten yazdığın şeylerden bunu yaşadığını çok iyi anlayabiliyorum. Teşekkür ederim yorumun için. Ama şöyle bit sorun var ben onu çok sevdiğim için bir süre geçince bana yaptığı şeyleri unutuyorum ve özlem duygum ağır basıyor ve geri dönüyorum buna çözümun var mı, bu durumu yaşamak istemiyorum. Çünkü ben bu kadar gurursuz bir kız değilim ona da söyledim özünde guruulu biriyim beni sevmeyen birinin peşinden koşmam bu ilk oluyor. Şu an zaten kendi eğitimime verdim kendimi, kendimi geliştirmek için uğraşıyorum. Ama onu merak etme duygumu yok edemiyorum

Yorumla
    • VişneliBrowni_
      VişneliBrowni_
      1 yıl

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki şu an eski halimle konuluyor gibi hissettim ve bende duygulandım. Özlem duygusu çok geçici ve belki sana ilginç gelecek çok ilginç bir şey söyleyeceğim. Onu özlemiyorsun. Sen onun sana yaşatmak istediklerine ve kafanda yarattığın o kişinin ihtimalini özlüyorsun. Yani o kafanda yarattığın kişi sana böyle kötü davranan ve değer vermeyen kişi kısacası özlenecek zerre bir tarafı yok. Realist bir şekilde olayı gözlemle eminim ki benimle aynı şekilde düşüneceksin isterse aylar geçsin yinede o duygunun özlem olmadığını ve kafandaki o kişinin, sana değersiz hissettiren o kişiyle aynı olmadığını anlayacaksın. Erkekler kadınların zayıf noktalarını çok iyi bilirler. Sen şu an onun gözünde gel diyince gidecek git diyince gidecek hatta kovsa da yinede aşkın ağır bastığı için onunla olacak birisin. Eskilerin dediği basit bir söz vardır kaçan kovalanır bu işin matematiği bu. Şu an kaçan o ve kovalayan sensin bu senin dişil enerjini diplere indirir ve o kişiyi bulunmaz hint kumaşı hissettirir. Kovalanan daima sen olmalısın, değerini bilmeyenler de sana karşıdan öylece bakmalı ve sana ulaşamamalı. Yatırımını ve enerjini sadece kendin için harca, sana kötü davranan ve kötü hissettiren saçma sapan karakteri oturmamış bir erkek için değil. Hatta ona hediye alacağım dediğin parayla lütfen kendine çok istediğin bir şeyi al ve kendini şımart. İnan bana o tür erkekler değil hediyeyi senin yazdığın tek bir mesajı bile hak etmiyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Belki de gerçekten özlediğim şey, onun bana hissettirdiği veya hissettirmesini beklediğim duygulardı, yani kafamda yarattığım ihtimaldi. Bu açıdan hiç düşünmemiştim. Haklısın, değersiz hissettiren birinin peşinden gitmek bana hiçbir şey kazandırmaz, aksine beni daha da yıpratır.
      Kaçan-kovalayan meselesine de katılıyorum. Kendimi bu kadar geri plana atmak ve sürekli onun peşinden gitmek aslında beni olduğum kişiden uzaklaştırmış olabilir. Belki de gerçekten yapmam gereken tek şey, enerjimi ve ilgimi kendime yönlendirmek. Kendimi şımartmak, değerimi bilmeyen biri için çabalamaktan çok daha mantıklı. bana farklı bir bakış açısı kazandırdığın için gerçekten teşekkür ederim. Bazen insan, içinde olduğu duygusal döngüden çıkamıyor ve yanlış şeylere tutunuyor. bana böyle açık ve net bir şekilde anlatman gerçekten kıymetli. İyi ki varsın.💕😊

Yorumla
    • VişneliBrowni_
      VişneliBrowni_
      1 yıl

Tutunduğun şey değmeyecek saçma birine karşı olan hak edilmeyen sevgi ve özlem değilde, kendine verdiğin ilgin, öz saygın ve sevgin olsun, sen karakteri oturmuş birisin o ise henüz karakteri bile olmayan biri kısacası seni asla hak etmeyen biri. Seni tanımıyorum ama seviyorum lütfen sende kendini sev ve kendine bu iyiliği yaparak değmeyecek biri için hayatını psikolojini işgal etme, hayat bu tür dramalar için çok kısa :). Bu arada defalarca izlediğim ve bana çok faydalı gelen aydınlanma sağlayan bir video var, lütfen zamanın olduğu bir gün bu videoyu dikkatlice dinle. Eminim çok faydalı olacaktır ❤️
      https://youtu.be/q120cZ8PJ5o?si=wb2F2uvFSW7gE4C2

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bende seni tanımıyorum ama yüreğini çok derinden hissediyorum. Yazdığın her cümle benim için çok kıymetli bunları notlarima kaydedecem. Çok teşekkür ederim, güzel kalpli birini görmek beni çok mutlu etti. Umarım güzel yüreğin gibi bir hayatın olur. Her şeyin en güzeli seni bulsun.💞😊💕

Yorumla
    • VişneliBrowni_
      VişneliBrowni_
      1 yıl

Teşekkür ederim canım, kendine iyi bak. Güzel günler senin olsun, olacağına eminim ❤️

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

hayır tabii ki de alma hatta kutlama bile

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Öyle yaparım biliyor aslında onun doğum gününü saatine kadar biliyorum. Kutlamam umarım engel olurum o an duygularıma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

oll ben de 2 senedir ayrıyız 3 kez dogum gününü kutlamadım hshzgshs umarım onumuzdekinde de kutlamamayi basaririm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sjsjsjjsjs umarım başarırsın. Umarım hayatına seni sevecek çok güzel yürekli biri nasip olur. Sevilelim en güzel şekilde, her şeyin en iyisini hak ediyoruz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

evett umarım ayni seyler senin icinde gecerli olur ya o mikrop erkekler kendileri gibilerini bulsunlar

Yorumla
  • BiliyormBununAdı_AŞK
    BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et
    Master Yaş: 34
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Uzak durmalisin

1
    0 Yorumla

Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.

Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Beni belirsizlik içinde bırakan birine hediye almalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Samimi olmadığım birine hediye alsam saçma mı olur? 5 cevap verildi
Beni istemeyen birine hediye almayı düşünüyorum normal mi? 13 cevap verildi
Küs olduğum kişiden verdiğim hediyeleri istemeli miyim? 27 cevap verildi
Hediye alacam ama çok kararsız kaldım? 7 cevap verildi
Hayatında hiç çicek, hediye almamış biri olarak nerede hata yapıyor olabilirim? 29 cevap verildi
Tanımadığım birinden hediye aldım, kullanmalı mıyım? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaş aldıkça üzülüyor musunuz?
  • Gerçekler biz kabullenemediğimiz için mi acıdır?
  • Acı bir gerçek mı sahte bir mutluluk mu tercih edersin?
  • Eldorina Gizem Çağları seviyor musunuz sizce nasıl birisidir?
  • Hayatınızda kaç defa araç kazasına rast geldiniz?
  • Sevince çılgınlaşır mısın?
  • Sevgilinizin bir bakışı, sizi etkilemeye yeter mi?
  • İki insan birbirini sevdikten sonra sizce yaşın önemi var mı?
  • Eşyalarımızı atarken neden zorlanıyoruz, geçmişe bağlılık mı sizce?
  • Bu evimizin yeni üyesi 6. Kedim 😹 adı ne olsun sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨