Kimi zaman yaşıtlarımla kurduğum iletişim, doğal bir bağ yakalamayı kolaylaştırıyor. Aynı jenerasyondan olmak, benzer dönemlerde büyümek, ortak ilgi alanları ve anlayış geliştirmek açısından avantaj sağlıyor. Diğer yandan, olgun insanlarla kurulan diyaloglar, daha derin ve düşünceli bir boyut taşıyabiliyor. Onların hayata dair birikimleri, benim bakış açımı genişletmeme yardımcı olabiliyor. Bu yüzden net bir çizgi çekmek pek mümkün değil. Her iki tarafta da beni etkileyebilecek, ortak değerler ve paylaşımlar sunabilecek kişilerle daha çok ilgileniyorum. Dolayısıyla, yaş yerine uyum ve anlayış benim için öncelikli hale geliyor.
Ben çok yaşı önemsemem ama benden küçüklerle daha iyi anlaşıyorum. olgun olanlar dışardan ne kadar karizmatik bile olsa aynı dilden konuşmuyoruz. Ya da benim karşıma hep öylesi çıkıyo bilemedim 🤷♂️
Ben amca yaşlarında biriylen aşk yaşamazdim sonucta onunlan görsel anlamında yakışmam ve Luna Parka gittiğimi düşün amca yaşıyla herkes güler benden çook küçük yaşlardada biriylen birlikte olmam yani bir kaç büyük yaşlarda olur
Benim sevgilim benden 3 yaş büyük ve olgunluğu olsun olgun düşüncesi olsun karakteri duruşu beni çok cezbediyor yaşıtlarla olmaz bence fazla çocuksular
Olgun erkeklerden kesinlikle yaşıtlarım çok çocuksu hareketler yapıyor gibi geliyo oysaki olgun ağırlığını bilen esmer uzun boylu bi beyefendi daha çok seksi değil mi ya