Bu da geldi başıma ayy. Direkt engelledim. Halbuki haftada bir yıkanan bir adama da benzemiyordu. Ne yapmak lazım? "Boy, kilo kaç" dedikten sonra haftada kaç kez duş alırsın diye mi soralım yani.. 🌸

Bu da geldi başıma ayy. Direkt engelledim. Halbuki haftada bir yıkanan bir adama da benzemiyordu. Ne yapmak lazım? "Boy, kilo kaç" dedikten sonra haftada kaç kez duş alırsın diye mi soralım yani.. 🌸

Ben duşa girince çok kalıyorum. Buna engel olamıyorum. O yüzden suyu israf etmek istemiyorum. Bu konu cidden önemli. Çok banyo yapanlar çabuk alıp çıkabiliyorsa bu çok süper bişey. Ama ben onu beceremiyorum. O yüzden kışın iki üç günde bire çıkartıyırum. Haa yazın böyle olmuyor. Çünkü kışın çok çabuk üşütüyorum. Su gelecekte büyük sorunlara neden olacak.
😅😅 dağ ayısına benziyormuş zaten
Yıkanması için uğraşırımm shehsh
Cevap
9Cevap
İnsan olan hergun almalı gadası oda işi abartmış biraz
Haha 🤣 banyoya sokar araba fırçası ile yıkarım başka türlü sonuca ulaşmak zor olur 😂 🙈 ne pis insanlar var ya bak şimdi sinirlendim
Ben yaz kış farketmez günde iki defa duş alıyorum 1 hafta duş almasam ölürüm her halde ben olsam iki günden fazla duşsuz bıraktırmam 😄
O ne bee hiç yıkanmasa denizden denize yazdan yaza 40lansın bari hakikatan pislikte nirvana diyorum başka da bişey diyemiyorum 🙈🤭🤣
her mevsim günde bir kere yıkanılır. kışın soğuk olmasını bahane eden yazin da bir şeyleri bahane eder
Her gün duş almazsam fenalık geçiriyorum ben. Böyleleri benden uzak olsun
Gusam mı nereye gusam ama illa ki gusam bu ne beeeee
Gider yıkarım
😂😂
Çok güzel ya
Neymiş güzel olan?
Haftada bir duş... Ayda bir yapandan on kat iyi
Ayda bir yapanda mı var ayol 😱
O da var
Aman tanrım.. 😱😱😱
Amaniiiinnn deyip kafanı yastığın altına sokarsın. 😁😁😁
Yooo evden kovarım tabii öyle bir adamı eve alırsam..😌