Kocanın annesine nasıl davranılmalı?

Bir aylık evliyiz kocamın annesi ailesi bize şimdiye kadar hiç kötülük yapmadı benim şahsıma kendime bi kötülükleri olmadı.

geçen hafta bize gelmek istediler ben müsait değilim dedim gelmelerini istemedim annesi bugün de gelecekti kahve içmeye ben tamam dedim ama eşim işteyken ona çok laf söyledim geleceği için o da annesini aramış anne bize gitme demiş eşim de polis o an bi olayda olaydaki adamı baya dövmüş benim annesi geliyor diye ağır laflarımdan annesi de tamam oğlum işiniz vardır sonra siz gelirsiniz demiş telefonu kapatmış

eşim de olayı anlattı içim çok kötü oldu annesini aradım kusura bakma özür dilerim anne dedim hüngür hüngür ağladı çok ağladı eşime söylemedim ben sana naptım ne dedim de böyle düşman oldun dedi eşim 3 kardeşler öbür ikisi başka şehirde sadece biz annesi babasıyla aynı şehirdeyiz tayini buraya çıktığı için bir kaç sene o da annesi buradasınız diye ben çok mutlu olmuştum bi kızım daha oldu diye çok seviniyodum sen benim mutlu olmama izin vermedin oğlumun evini bile hiç ziyaret etmeme izin vermedin dedi çok ağladı baya konuştu sen beni çok üzdün çok üzüyorsun dedi ben seni ailemize içimize sokmak istiyorum yalnız kalma diye dedi sen kendini dışlıyorsun dışlanmak kadar hayatta kötü bişey yok dedi gökten düşenin parçası bulunur gözden düşenin bulunmaz dedi baya konuştuk böyle olmaz ben sizin mutluluğunuz için çırpınıyorum dedi çok aşırı üzülmüş bende çok üzüldüm tekrar kusura bakma dedim sonra da o da kırdıysam bende özür dilerim dedi anne kız arasında olur böyle şeyler dedi unutalım dedi ama bi daha yaşanmasın nolursun dedi

ben neden böyle yapıyorum bilmiyorum eşimi paylaşamıyorum galiba ne yapmam lazım bana bi akıl verin nolur..

Güncellemeler
1 yıl
Kimse bana yardım etmiyo çok çaresizim :((
Kocanın annesine nasıl davranılmalı?