Nasil birsey yazmaliyim?

Geçen seneden beri tanıdığım biri var (netten Tanıdıgm biri) baya zamandan sonra tekrar takipelsmeye başladık 4 ay önce falan. Bana yazdı ama mesajı uzatmadım konuşup herkes gibi kısa süreli birseyler olsun istemediğim için uzatmadim mesajlaşmayı sadece aklımda olsun istedim onu çok istediğim için basit herkes gibi olmayalım istedim. Baktım geçenlerde kız ekledi bi tane arada girip bakıyorum takip listesine ve kıskandım ben onu böyle güzel beklemek isterken onun kız ekemesi ve bi platformdan yayın açıp yabancılarla İngilizce konuştuğunu gördüm hani kendini geliştirmek olduğu için düşündüm ama kız ekledini görünce takipten çıktım. 1 saat sonra istek atmış tekrar 5 saat falan durdu isteği kabul etmedim silmedimde kendi silmiş isteği. Sabah oldu bktm yine yayında ama cidden yanlışla girdim yayına hemen bisi demeden çıktım Türk bi kızla konuşuyordu muhabbetleri kötü değildi ama yinede yakıştıramadım ona bunu. Az önce de bana mesaj attı instadan mesajı size atsam nasil yanıt vermemle ilgili bana tavsiyede bulunur musunuz?

Nasil birsey yazmaliyim?