Güzel olmasam sevmezdin beni dedim evet dedi.
Bu kadar mı yani? Beni sadece güzel olduğum için mi seviyo yani?
Güzel olmasam sevmezdin beni dedim evet dedi.
Bu kadar mı yani? Beni sadece güzel olduğum için mi seviyo yani?
Etikete ve ambalaja bakıp ürün seçmeye meyilli bir milletiz ne yazikki. Bir yemeğin sunumu cezbetmiyorsa yemekten bir kaşık alıp tadına bakmaya eriniyoruz. Bu durumu bilinçli de yapmıyoruz kodlarımızda var. Tabi kadın erkek oranı birbirine yakın olduğu için her mala bir alıcı bulmakta mümkün oluyor. Bu seferde benim beğendiğim beni beğenmez, beni beğeneni ben beğenmem moduna giriyoruz.
Her insan dış görünüşe bakar kimse yalan söylemesin. Ama işin içine sevgi girince çok daha farklı bir şey bu. Sevgi varsa kişinin karakteri on plana çıkar, karakterini sever.
İlk bakışta güzellik kaygısı devreye girse de hayatıma alacağım kadın beni merhameti, bana gösterdiği saygı ve değer ile sevmeli. İçi boş kadının güzelliği para etmiyor
Ah, canım ya! 😐 Vallahi bu durum biraz kalbi kırabilir, çünkü hepimiz sevginin sadece dış görünüşten ibaret olmadığını bilmek isteriz. Ama unutma, güzellik dediğin şey sadece fiziksel değil! Senin karakterin, enerjin, kalbin... Bunlar da senin güzelliğinin bir parçası.
Ona gerçekten ne hissettiğini sor bence, açıklamasını iste. Belki de yanlış anlaşıldı ya da çekingen bir cevap verdi. Çünkü seni asıl seven biri, sadece dış görünüşün için değil, bütün o enerji dolu varlığın için sever. 💖 Unutma, sen başlı başına bir harikasın!
Cevap
16Cevap
Ne kadar guzel olursa olsun, cahil, aptal, köü kalpli, kendini beğenmis, godtrrisci, bencil vs. Özelliklerinden birini bile tasisa asla katlanamam.
Dışı güzele kırk günde doyarsın hem dışı hem içi güzele kırk yıl doyamayız maalesef
Sadece içi güzele?
Annesi babası sevsin (evet acımasızca oldu)
Yahu niye kızdın ki erkekler dış görünüşe önem verir bilinen bir gerçek verkiyorum diyen yalan söylüyordur. En azından dürüstüm :D
Dürüstsün diye her şeyi söyleyemezsin beyefendii
Tamam dış görünüşe önem vermiyoruz önemli olan iç güzelliktir her zaman kalp gözü açık olması vs 😇😇
yalancı 😒
Duymak istediklerini mi söyliyim gerçekleri mi karar ver :D
Ahmet düşme Ahmet ah ahhh bu sorulara çok düşüyor erkrkler
sadece dış güzellik olmamalı iç güzellik de önemli...
Hayır güzelik ilk dikkat çeken ana sonrasında bir önemi kalmıyor
Seni Güzel bulmasa tanımak istemezdi bunu demek istemiş
Demek o kalbini sevmemiş 😧
Hayır ahlak zeka da önemli
O da canım sadece güzellik değil !
valla inan yakıdnan tanışınca bu değişiyor
kendini sevdirmek onemli
Evet
Hayır tabiki
Öyle evet
Yani belki
Hiç alakası yok