Kahvaltıya gidiyo millet mesela boşverin evimizde yapalım kahvaltı şfğfkfn benlik değil
Siz sever misiniz? 🍃🍃🌄
Siz sever misiniz? 🍃🍃🌄

Sabah erken saatlerde yapılan buluşmaları pek sevdiğimi söyleyemem. Sabahları biraz daha sakin başlamak, kendime gelmek ve günü yavaş yavaş karşılamak hoşuma gider. Erken bir buluşma için hazırlanmak, hızlıca toparlanmak bazen zor gelebilir. Ama özel bir durum varsa ya da gerçekten değer verdiğim biriyle buluşacaksam, uykusuz da olsam kalkar giderim. Yine de tercihim, biraz daha geç saatlerde rahat bir şekilde bir araya gelmekten yana.
Cevap
13Cevap
severim tabi ki de evet
Benlik de değil 😄
Sabahları genelde hayatı sorguluyorum. Huysuz ve aksi oluyorum sjj
Kalkıp uykulu halde hazırlanmak tam bir eziyet ama sabahın huzuru bambaşka oluyor. Severim.😍
En sevdiğim, tabi kıştayken söve sövee çıkıyorum dışarı ama o tatlı buluşma, soğuk eller, sıcak kahve falan bana çok hoş geliyor 🙂)
Maalesef ki bir arkadaşım olmadığı için sabah buluşmalarım yok
Çok severim bazen samimi arkadaşlarıma sabah kahvaltıya giderim öğlene kadar sohbet muhabbet ederiz güzel vakit geçiririz
Aslında sabaha bağlı kalınmadan farklı gün ve saatlerde süpriz buluşmalar güzel olur diye düşünüyorum
Sabahın köründe sevmiyorum
😂😂😂
Ne o sabahın köründe lazım değil o kahvaalti
Sabah erken yapılan hiçbir etkinliği sevmiyorum.. En güzeli akşam üstü buluşmaları..
Sabah evde kahce içelim bence 😂
Olmaz öyle ama 😂
Sabah kahvaltısı her öğünü dışarda yapabilirim
Gun doğumunu izlemek fena olmazdı bence
sevdiğim bir insan ise fark etmez
Müsaitliğe göre değişir
Sevdiğinle emin ol her şeyi sevesin
Hava güzel ise severim
Sevmem
Sabah erken saatteki hiç bir şeyi sevmem
Severim.
Severim