ben hiç evlenmedim eğitimli güzel namuslu bir kızım görüştüğüm kişi evlenmiş boşanmış ancak çocuğu yok kendisi doktor beyin cerrahı bana diyor ki ben sana güzel bir hayat yaşatırım eski eşi de doktormuş bunlar anlaşamıyormuş bu biraz sinirli ve kavgacı bir tip birbirlerine vakit ayıramıyorlarmış kadın bunu aldatmış sonra buda kadını bir sürü kızla aldatmış ayrılmışlar en sonunda benden çocuk istiyor aile kurmak istiyor çalışmıycam da ne yapsam?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Merhaba bu durumda dikkatli ve temkinli olmanızı öneririm. Doktor beyin size sunduğu hayat cazip görünse de, geçmiş ilişkisi ve kişiliği hakkında bazı önemli soruları ele almanız gerekiyor. İşte göz önünde bulundurmanız gerekenler:
Geçmiş İlişkisi ve Kişiliği:
Aldatma ve Kavga: Eski eşiyle yaşadığı aldatma ve kavga olayları, onun ilişkilerdeki davranış kalıpları hakkında önemli ipuçları veriyor. Sinirli ve kavgacı bir yapısı olduğunu kabul etmesi, bu konuda bir farkındalığı olduğunu gösterse de, değişip değişmediğini anlamak önemli.
Eski Eşle İlişki: Eski eşiyle ilişkisinin detaylarını öğrenmeye çalışın. Ayrılık nedenleri, iletişimleri ve varsa ortak sorunları hakkında bilgi sahibi olmak, onun ilişki dinamikleri hakkında size fikir verebilir.
Çocuk İsteği: Çocuk sahibi olma isteği önemli bir konu. Onun bu konudaki motivasyonunu, beklentilerini ve sizinle uyumunu anlamaya çalışın.
Çalışmama Teklifi: Çalışmama teklifi ilk başta cazip gelse de, ekonomik bağımsızlığınızı kaybetmenin risklerini göz önünde bulundurun. Kendinizi güvende hissetmek için bir B planınızın olması önemlidir.
Sizin İçin Önemli Olanlar:
Değerleriniz ve Beklentileriniz: İlişkiden beklentileriniz, değerleriniz ve hayattan ne istediğiniz konusunda net olun. Onunla bu konularda ne kadar uyumlu olduğunuzu değerlendirin.
Duygusal Güvenlik: Kendinizi onun yanında güvende ve huzurlu hissediyor musunuz? Onun davranışları ve sözleri size güven veriyor mu?
İletişim: Onunla açık ve dürüst bir iletişim kurabiliyor musunuz? Duygularınızı ve düşüncelerinizi rahatça ifade edebiliyor musunuz?
Aile ve Çevre: Ailenizin ve arkadaşlarınızın onun hakkındaki düşünceleri önemli. Onların gözlemlerini ve endişelerini dikkate alın.
Ne Yapmalısınız?
Zaman Tanıyın: İlişkinizi aceleye getirmeyin. Onu daha iyi tanımak için zaman ayırın.
Gözlemleyin: Onun davranışlarını, tepkilerini ve insanlarla ilişkilerini gözlemleyin.
Soru Sorun: Geçmiş ilişkisi, çocuk isteği, beklentileri ve değerleri hakkında açık ve net sorular sorun.
Kendinize Odaklanın: Kendi duygusal ihtiyaçlarınızı ve sınırlarınızı belirleyin.
Unutmayın, bu karar sizin hayatınızı etkileyecek önemli bir karar. Acele etmeden, dikkatli ve bilinçli bir şekilde karar vermeniz en doğrusu olacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılDoktorlar şaşırtmıyo. İyileri muhakkak vardır da benim gördüklerim hep böyle. Sen de aklı başında biri olarak doktorluğuna mı tavlandın. Kızım vazgeç bu adamla bir gün bile geçmez
03 Yorumla
Soran1 yılcocuk ıstıyoruz ıkımızde hemde cok neden bu adamla vakıt gecmez
- 1 yıl
Sinirli öfkeli kavgacı hayatını zindan eder be
Soran1 yılişinden dolayı öyle cok yoruluyor
birincisi yas farki ikincisi egitim ve kultur farki 3. su ortak alanlar ve yonler.. ortak hedefler bir ve en onemlisi sen onun hayatina ne katacaksin.. cinsellik guzellik bir yere kadar.. ne verebilirsin adama.. adam seni niye seviyor kara kasin guzel yuzun ve diri vucudun ise uhuuww yandin sen.. en fazla 6 ay bilemedin bir yil sonra baska diri vucutlar kaygan ve islak kor noktalar doktorcumu bekliyor..
05 Yorumla
Soran1 yılNe vermemi istersin
- 1 yıl
valla orasi beni irgalamaz apla.. adam bosanmis bir suru de kadinla olmus.. aradigi seyin vagina olmadigi kesin.. adami ne kadar taniyorsun hedefleri neler beklentileri neler seninkiler neler.. iyi bi hayati ne karsiliginda alacaksin.. alinma aplaoo alinmaa bu is boyle artik.. ne kadar ekmek o kadar kofte. yoksa sen de bosanmislar kervanina katilirsin..
Soran1 yılÇocuk için iste çocuk yapıcam
- 1 yıl
benle kafa bulmuyorsun demi.. yahuu ben diyorum ki hedefler amaclar ne verbilirsin sen diyorsun ki cocuk yapacam.. kimse kalmamis mi neden sen.. ve nasil seni daha cok sevdigini anlamis.. hangi huyun hangi davranisin.. evlilik bir kurum aplaoo sirket birlesmesi gibi dusun.. hemde iki ayri sektorde olan sirket..-- egitimliyim diyon egitimden kastin ne namus derken ne yonlu dedikodu yapmaz harama bakmaz sadik erkegini onceliklendiren tip mi yoksa sadece iki bacak arasi namusu mu
Soran1 yılBakıreyım o bakıre olmayan kızı almam ancak gönül eğlendiririm diyor ayrıca çok guzelım sarışın uzun boylu aılemın durumu iyi özel okullardan mezunum felan ee artık yaşımızda geldi ıkımızde çocuk istiyoruz saygılı efendi biri bende öyleyim ama şu var kendisi Sakarya’da doğmuş büyümüş ben İstanbul’da biraz kültür farkı var
Sana güzel bir hayat yaşatırım diyen daima o dediğini yapmaz. Ve açıkça söylüyorsun. Aldatılmış ve aldatmış. Böyle kişiden ne bekliyorsun? Çok mu safsınız yoksa. Neyse ne diyeyim ki.
03 Yorumla
Soran1 yılkarısı aldattı diye oda aldatmış hem seni sevdıgım kadar onu sevmedıgımı anladım dıyor
Soran1 yılyani isteyerek mi aldatmış
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Hımm, anladığım kadarıyla kafanda bir sürü soru işareti var... Öncelikle şöyle bir oturup iyi düşünmen lazım, sadece maddi imkanlara veya mesleğine bakarak değil. Geçmişte yaşanan olayların sizin ilişkinize nasıl yansıyacağını, o sinirli ve kavgacı yanının sizi nasıl etkileyebileceğini değerlendirmelisin. Ayrıca, karşılıklı güven ve sevgi olmadan bir ilişkiyi sürdürmek oldukça zor olur.
En önemlisi de, kendi mutluluğun ve geleceğin! Çalışmak istememen konusu senin tercihin tabii ama bağımsız karar alabilmeni sağlayacak hayat seçeneklerini göz önünde bulundurmayı unutma. Sevgiyi hissediyor musun ve bu adamla bir ömür geçirebilir misin? Bu soruları kendine sormadan karar verme derim 🌸.
Unutma, mutluluk bir lüksten öte bir zorunluluktur! 🫶 Seni ne mutlu eder, hislerin ne diyor?00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
15Cevap
Yav yaşı gelmiş cocuk istiyo senden işte eski eşine zaman ayıramayan biris sana da ayıramaz gibime geliyor zaten sinirli ve lavgavı olan biriyle omur geçmez
130 Yorumla
Soran1 yılbende cocuk ıstıyorum ıkımızın ortak kararı o hamıle kal evlenelım hemen dıyor
Soran1 yılama cok seviyorum cok saygılı iyi biri sinirli birine katlanmak zormudur işinden dolayı öyle
Soran1 yılbelkıde aldatacak ama boşamayacak biliyorum ıkıncı kez asla bosanmaz
Soran1 yılcocuk olursa nasıl boşanayım boşamaz ama sürekli aldatır bu ihtimalde var
Soran1 yılher erkek aldatır ama durumu çok iyi
Soran1 yılsen olsan
Soran1 yıldoktorda olsa ıstemezsin yani
Soran1 yılvar mı cevrende hıc doktor cokmu calısyorlar
Soran1 yılcerrah bu dahamı yogundur
Soran1 yılaldatırmı benide
Soran1 yılkadın aldatmış diye aldatmış
Soran1 yılkadın bunu aldatmış buda kadını bir sürü kızla işte sonra barısmılar cocuk ıstemısler oda olmamıs tamamen bitmiş
Soran1 yılbirde sinirli biri huysuz ve kavgacı
- 1 yıl
Aşkımmm bak kendinde olumsuz özelliklerini sayıyorusum biliyorsun işte adamın ne halt oldugunu niye hala yediremiyorsun ki o kafanda kurdugun biris değil at hırsızı bak sabah çayına çok dem koydugun için seni çocuk gibi azarlar kızım sevmek bazen yetmiyot saygı merhamet de gerekli
Soran1 yılama doktor bulmak zor bende rahat bır hayat ıstıtorum
Soran1 yılAma ben onu seviyorum
Seninle de kavga ediyor mu hem aranızda kaç yaş var
01 Yorumla
Soran1 yıl3 yaş pek etmıyor Şu an
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSaçmalama ya evlenmiş dol biriylemi evleneceksin
Haaaa doktor diye evleniyorsun anladııım.02 Yorumla
Soran1 yılne alaka sevıyorum diye doktor olmasa gene evlenirdim
- 1 yıl
İyi git evlen
- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
s 1 yılBunu defalarca sordun bence senin niyetin evlenmek zaten boşuna aklını bulandırma
01 Yorumla
Soran1 yılevlen miyim mi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılİyice tanımadan karar verme güven iyice ve evlenmeden yaklasma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOnu tanımak için kritik bazı noktalar var. Onlar çok önemli. Onlar dikkatlice iyi analiz edersen sonuca varırsın.
02 Yorumla
Soran1 yılonalrı bırbırını aldatmış boşanmışlar
Cevap sahibi1 yılBen ne diyorum sen ne diyorsun
1 yıloff olmaz dedim ya sana. ikidebir aynı soruyu soruyorsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılSana da zaman ayıramayacak bence evlenme
01 Yorumla
Soran1 yılevvet cok yogun calısıyor ama cok sevıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. Bu hikayede yanan 1 kişi olacak o da sen 🙂
027 Yorumla
Soran1 yılneden
Soran1 yılEşi aldatmış Buda ona inat bir sürü kişiyle aldatmış onu
Soran1 yılSonuçta gene evlilik kurumu ıcınde aldatmış oluyor sence
- 1 yıl
Ya bahaneleri bi köşeye bırakmak lazım. Aldatmanın hiçbir şekilde açıklaması olamaz. Evliliği kötüye gitti diyelim ayrılsın sonra ne yaparsa yapsın. Ayrılmadan o onu aldattı diye aldatıyorsa. İleride sen şunu yaptın o yüzden aldattım diye karşına çıktığı zaman ne yapacaksın. Düşük zekâ ve karakter belirtileri bunlar. Uzak durun şunlardan.
Soran1 yılBen doktorum benim pesımde kız çok begenmıyorsan diyor
- 1 yıl
Jahsjsj geçen günde birisi ben öğretmenim diye kızın birisine aynı cümleleri kuruyordu. Para ve statü meraklası kız çok. Sen sırf para ve statü için hayatını zehir etmek istiyorsan devam etmelisin. Ama sana tavsiyem aldattım ve şuna şuna sahibim diye konuşan birisiyle selam sabahı kesmen.
Soran1 yılSeviyorum ama onu çok o doktor olmasa sıradan akamdemısyen mımarda olsa ben onu isterdim çok düzgün biri saygılı felan
Soran1 yılDoktor evet pesınndr parası ıcın koşan kız cok
Soran1 yılYalanmı doktorların pesınde kız çok parası ıcın oda bunu biliyor her istediği kızı elde eder
Soran1 yılYalanmı abi doktor işte 300 mılyar kazanıyor ayda cerrah kendisi
Soran1 yılPara önemsiz mi diyorsun peki? Evet oda biliyor o kızlarla çıksa o kızlar onu aldatacak bende bakıre olmayanı almazmış o kızlar doktordan zengınını bulsa ona gidecek Buda istemiyor
- 1 yıl
Para önemli en azından karakterli ve parası olan birisiyle birlikte olman gerekir. Sırf parası var diye bu tiplemelerle beraber olup hayatını karartmaktan başka ne elde edeceksin? Bakire kız arıyormuş 😂 Senin eleman güzel bir manipülasyon ustası ve kurbanı da yakalanmaya müsait durumda. Oturup sağlıklı bir şekilde düşün derim. Yanlış yolda ilerliyorsun ve farkında değilsin.
Soran1 yılEvet bakıre alıcakmıs kendi diyor her erkegın altına yattığı kızı napacakmıs ama kendısı beni aldatabılır sorun yok nasılsa boşanmaz
Soran1 yılOnlarla gonul eglendırıcek evlenecek halı yok beni çocukla bosayıp
Soran1 yılO onu aldatmış dıye ben kımseyı aldatmam
Soran1 yılNe yapalım evde mi kalalım
1 yılEvelenmeden verme ona
04 Yorumla
Soran1 yılneden
- 1 yıl
Aldatır kullanır adam cerrah napsın seni öylr düşün
Soran1 yılne napsın bende okumuş egitimli calısan bırıyım unıversıte mezunuyum bende hayır cocuk ıstıyor dırek evlenecek cocuk olursa
- 1 yıl
Tm evlenmeden verme sen yinede beni dinle
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılenin meslegin ne
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılHergun ayni soruyu soruyor mlessk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılZor bir tipe benziyor.
05 Yorumla
Soran1 yılneden
Cevap sahibi1 yılSinirli ve agresif insanları hiç çekemem.
Soran1 yıldoktor olsa bilemi
Cevap sahibi1 yılAstronot bile olsa.
Soran1 yılhımm
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılzaten evleneceksin ne diye yer kaplıyon bacım
01 Yorumla
Soran1 yılNıye evlenecem
Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı. Seni de aldatır
03 Yorumla
Soran1 yılama eşi aldatı diye aldatmış
Soran1 yılyok öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılSeni de aldatmasın
013 Yorumla
Soran1 yılaldatsada bosamam cok sevıyorum o gunubırlık olur
- 1 yıl
Bunları kaldırabilirim dersen evlen
Soran1 yılkaldırırım benı cok sevdıgını bılıyorum
Soran1 yılevet söylerdim seviyorum çünkü
Soran1 yıl@Jübitter cok modernim dimi hhahhhhh
Soran1 yıl@Jübitter thanks
- 1 yıl
Bu para her şeyin üzerine sünger çeker demek 😉
Soran1 yılAynen öyle sende çekmez mi
- 1 yıl
Hayır 🙂↔️
Sonunda mutsuz olursun
Soran1 yılYok
Evlenme
04 Yorumla
Soran1 yılneden
Soran1 yılailem olmaz diyor ama ben istiyorum cok sevıyorum onu
Kesinlikle aldatır
04 Yorumla
Soran1 yılneden
Soran1 yıltamamda acıklayın neden olmaz
1 yılevlen
00 YorumlaNe bilellim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılEvlen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKarakterine bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayir
01 Yorumla
Soran1 yılNeden
Bence olmazz
04 Yorumla
Soran1 yılneden
- 1 yıl
Çünkü o bidefa evlenmis ilerde hep seni eski eşiyle kiyaslayacak belkide senin yuzune vuracak
Soran1 yılevet ne konuda mesela
- 1 yıl
Her konuda bak mesela temizlik giyim kusam yemek alışveriş özel seylerde çünkü her insan bir değildir
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler