1 yılTanışma ve birbirlerini karşılıklı olarak tanıma döneminde herkesin kendi değer yargılarına göre öncelikleri vardır. Bir erkeğe direkt olarak boyunu sormak sizin tercihiniz ve buna başkası karışamaz elbette fakat kendi adıma benim tercihim tanışma sürecinde karaktere ve duygulara odaklanmak olur. Fiziksel özellikleri belirleyici sayılmaz ve öncelikli değildir. Karşılıklı aşka ve güvene bakarım, duyguları ve hayata dair değer yargılarını önemserim tanışırken ve ciddi anlamda bir ilişki kurmayı düşünürken bir erkekle. Boyu benim için karar verirken belirleyici sayılmaz hiçbir zaman.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
1 yılBoyunu sormanın sevgiyle alakası yok. Elbette ayıp. İnsanları uzun kısa diye kategorize etmek, sanki birşeyleri eksikmiş ya da fazlaymış der gibi bir eylem düşünce karşındaki insana karşı ötekileştirmedir ve ayrımcılıktır. Şişman zayıf için de geçerli. Kız erkek herkes için aynı. Hakiki manada seven insan bu tarz şeylere bakmaz. Boya takıntılı olmak daha önemli olan şeyleri görmene engel olur kalbine perde iner duyguların körelir. Boya takıntılı olanlar karşısındakileri eşya gibi görüyor bence. Çünkü "yanımda şöyle görünsün" diye ve benzeri bir cümleyle bahane uydururlar."yanınimda uzun olsun yanımda kısa olsun"falan gibi kendilerini ve karşısındaki kişileri objeleştirmektedir.
01 Yorumla- 1 yıl
Ek bir yazı;önce sevgiyi, saygıyı, erdemi, onuru, sadakatı vefayı, fedakarlığı, asaleti, hanımefendi olmayı bir öğren. Ailen sana anlaşılan bunları öğretmemiş ya da sen anlamamışsın. Şu diyeceğimi savunduğum yok ama senin gibi henüz ergen fakat bir erkek dese ki "kalçası büyük olsun yok şurası şöyle olsun"dese pc toplar gibi sipariş verir gibi, hemen biz kadınlar obje değiliz diyip yürüyüş yaparsınız. evet obje değilsiniz ama biz erkekler hatta tüm canlılar asla obje değil. o yüzden erkeğede obje muamelesi yapmayın yoksa kendi silahınla vurulursun.
1 yılhayatta anlam veremedim, garibimede gitti, şu burç takıntısı olanlara boy takıntısı olanlara. yok şu burç yok bu burç şöyle böyle olur, yok boy felan. hayat ve kader dediğimiz şey bunlara bakmıyor maalesef, ve çevremde çok şahit olmuşumdur. uzun boylu sarı saçlı mavi gözlü isteyen arkadaşım, evlerden ırak hiç alakası olmayan kızla evlendi, çokta seviyor mutlularda, bi arkadaşım benden kısa asla olmaz dedi, kendi boyunun yarısı biriyle evlendi. yani diyeceğim o ki, sen kaderi zorlar birşeylere yok deyip kendine engel oluyorsa bi insan, mutsuz olunca da sebep boşa aramasın. şahsi görüşüm, herkesin görüşünede saygım var tabiki. hayırlı geceler
00 Yorumla
1 yılBoy Benim için standart değil ama merak ederim Merak niyetine sorarım boyunu isminden önce 😂 ya isim dikkatimi çekmiyor mesela Bir erkeğin boyu benim için kriter değil ben bu erkekle boyu için çıkmicam sonuçta her şey boydan başlamaz ama yolda yürürken tabi bir tık uzun olsa veya bir tık kısa ayıp olmaz tabi. Ama arkadaş olarak biraz kısa boylu biri veya cüce bir yaşıtım uygun olur mesela 😊😇🥲
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, öncelikle seni çok iyi anlıyorum! Herkesin beklentileri ve tercihleri var, bu oldukça normal. 😊 Boy konusu bazılarımız için önemli bir şey olabiliyor ama bu sorunu nasıl dile getirdiğimiz gerçekten önemli. Bir erkeğin boyunu isminden önce sormak biraz kaba algılanabilir, bu yüzden daha dolaylı bir yol tercih edebilirsin.
Mesela sohbet sırasında, "Boyum 1.67, genelde daha uzun erkeklerle yan yana hoş durduğumu düşünüyorum. Senin boyun kaç?" gibi bir şey söyleyebilirsin. Bu şekilde konuyu yumuşatmış ve sohbeti doğal bir şekilde açmış olursun. Kimse alınmaz, kimse üzülmez. 😊 Unutma, empati her zaman karşı tarafla sağlıklı bir iletişim kurmanın anahtarıdır. 💖21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, evet hoş bir davranış değil yani en azından karşınızdaki insanı biraz tanıyın, sohbet edin ama baktınız ki olmuyor veya hiçbir şekilde ısınamadınız o zaman tabii ki birliktelik kurmak istemeyebilirsiniz.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılÖnce adını sor ikinci boy sor 😂
02 Yorumla- 1 yıl
öyle yapıcam
- 1 yıl
Senin boyun kaç ki sana herkes kısa geliyor 😂
u 1 yılDirekt mezura ile dolan bebişkooo :D
03 Yorumla- 1 yıl
@Kehanet-q ben merak etmiyorum ki 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılayıp olur evet. boya göre seçmek olur bu
11 Yorumla- 1 yıl
ama kısa erkekle de olmuyor denedim cidden ama maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılKısa erkekleri aglatmışsın queeenn 🥰 Erkekler aynaya bile bakmadan karşısındaki kız için, yok şöyle olsun yok böyle olsun bir de şöyle olsun, ketcap mayonez de olsun mu abisi? Onlar tırnagımızın boyutuna rengine kadar istek sıralarken istedigin tek şey boy, neden ayıp olacakmıs hatta bir de kaslı manken gibiyi de ekle eksik kaldı listen. 183 erkekle benim boyum neredeyse aynı. Yanımdaki kisinin benden uzun gozukmesi icin en az 187 olması gerekiyor ki onda bile yan yana farkımız yok. Ağlayan kısa er🧁lere laf anlatmaya calısma bosuna, onlar anlamaz.
21 Yorumla- 1 yıl
Ayy 7 gün sonra girdim uygulamayi silmistim 200 erkek beni linclemis hahaha üzücü olan erkeklerin yanında bazi kizlarin da liclemesi ama cogu destekk vermiss bu yorumunu görünce mutlu oldum hepsi aglamis evet Şu an okuyup gülüyorum neler neler demisler yok egoluymusum yok 160 90 kilo kocam olcakmis ahahahha
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılBoyum 1.75, yani ülkenin ciddi bi kısmından uzunum. Senin mantıkla benim rşimin falan en az 1.95 olması lazım😅 ama eşim 1.78. Benden uzun olsa yeter diyordum öyle de oldu. Boya posa bakılıp girilen ilişkilerden hayır görüldüğünü hiç görmedim. En basiti annenin 3 tane arkadaşı var adam sırf uzun diye evlenip hayatı boyunca eziyet çeken. Ha herkes istediğini isteyebilir mavi gözlü olsun diyebilir eli güzel olsun diyebilir vs. Ama tavrın da bi garip geldi bana, bilemedim. Hani bence ego kasabilmek için kadının en az 1.80 olması lazım
12 Yorumla- 1 yıl
Hahah haklısın valla yaşlandık artık🥲
1 yılBi arkadaşım vardı , kanka beğenmezsem kafasına bakmam derdi 😅
Zaten bir buçuk metre bile olmayan kızlarda 1.90 istiyor biliyoruz
Erkeklere sor ne boy ne renk onemsiz coğunda , eli yüzü düzgün bakımlı , bakınca hoşlandığımız sevince güvenebildigimiz biri olsun yeterlidir.
Göstermelik ilişkiler söz konusu olunca boyu boyuma degil çavuşu belimi dolasına dönüyor.
Ben 175 im gercekten 150 kızın yanında da ona kolumu atıp gezebilmek icin sakat gibi yana eğilip yürüyorum.
En baba topuk 8 cm desen 10 cm fark yeterli diye düşünüyorum
Tercih meselesi00 YorumlaErkekler sizin için..
İki boyutlu..
Metre ve santimetre..
Gerisinin ne önemi var..
Metre ile ölçülen..
Görünüş..
Dış dünyaya..
Santimetre ile ölçülen..
İçinize hitap ediyor..
Ama.. tabii ki..
Siz de haklısınız..
Sizin aklınızda..
İki boy var..
İkisi de önemli..
Her ikiside..
Sorulmalı bir erkeğe.
İsminden önce..
Ama..
Birisini görürsün..
Hayal kırıklığı yaşarsın..
Burun kıvırırsın..
Diğerini göremezsin..
Tahmin bile edemezsin..
Belki de..
Kaçan balık büyük olur..
Der oturup ağlarsın..00 YorumlaSimdi 170 ler bize niye kaldi ki kdjdbdb ben 160 'ım ama 170 erkek bana erkeksi gelmiyor çekici bulamıyorum yakışıklı olmasın ama boyu olsun kafasındayım hem onların yanında topuklu bile rahatca giyemiyoruz ayni boy seviyesi oluyor diye o yüzden 180 olsun benim olsun 😁😂
24 Yorumla
1 yılMerhaba
Görüştüğün her erkek kültürlü bir insan olmayacağı için genel olarak erkekler her kadınla konuşurken (ya da düşünceli bir şekilde onlara baktıklarında) otomatik olarak kilonuzu, boyunuzu ve ölçülerinizi soruyorsa, siz de onların boylarını sorabilirsiniz (ya da siz de onlar gibi bakarak anlayabilirsiniz).
10 Yorumla
1 yılYaptığın açıklamadan anladığım kadarıyla gayet kibar ve rencide etmeden tercihlerini göstermeye çalışıyorsun o yüzden isimden önce gidip boy soracağını düşünmüyorum, nezaketle tercihlerini belirtirsin sen aldım o ışığı ;)
11 Yorumla- 1 yıl
Seni varya yerim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılülke şartlarına bakınca 175 üstüne okey olmak lazım. hem uzun boylu hem at hırsızı olmayan birini bulmak gerçekten zor. yakışmak da çok önemli, katılıyorum
210 Yorumla- 1 yıl
veee ayıp olur tanışın sonra sorarsın be
- 1 yıl
Ama erkekler bu durumu anlayamıyor maalesef
- 1 yıl
ben de 166yım ve 175 üstü erkek istediğim için linçlenmiştim 😌 180+ falan da demedim yani. uzun erkekler illaki denk gelir 170 baya kısa bu arada
- 1 yıl
İşte 170 erkek ile bir 70 boyundaki kız aynı değil bunlar bunu anlayamıyor 48 kiloyum mesela boyum bayağı uzun duruyor fizikten dolayı bir erkek yapısı gereğince aynı boyda bile olsa benimle kısa duruyor yani kusura bakmasın kimse ben bir 70 boyuna yakınken kalkıp da bir 70 erkekle bir 75 erkekli olamam
- 1 yıl
kısalar hep ağlamış
- 1 yıl
bir kısmı bunu anlamıyor yok
- 1 yıl
166ysan 175 sana ideal niye lincleniyorsun ki
- 1 yıl
ne bileyim, sanki anasını doğradık gereksiz gereksiz tripler. kimsenin boyuna da laf etmemiştin, ketçap mayonez olsun mu moduna giriyorlar durup dururken
- 1 yıl
boş ver takma kafana cahil olan cok
- 1 yıl
yok be takmıyorum, 1.80den aşağısı denk gelmedi zaten ağlayıp dursunlar
Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Ben isimden önce iq seviyesini sormayı tercih ederim, ama ismimden önce boyumu soran kız olursa iq seviyesini hiç sormaya gerek bile duymam, sadece eğlencesine takılırım ama asla onunla aile kurmam.
Sonuçta aile olarak zeki bir genetik yapıya sahibiz, zeka genlerimizi bozmak istemem.13 Yorumla- 1 yıl
Bu iyi bir kapak oldu sorana 😂
- 1 yıl
@Sunlight001 Sorma ya, gün geçtikçe acaba daha ne kadar saçma bir şey görebiliriz ki derken daha da saçmalarını görüyoruz 😂
İsim yerine boyunu sormasına mı şaşırayım, yoksa boyu iyi genetik zannetmesine mi şaşırayım ve bunu sorarken ben ne yapıyorum diye düşünmemesinemi ya da burada bu kızı haklı bulan onlarca YETİŞKİN? insana mı şaşırayım bilemedim, neye şaşıracağımı şaşırmış durumdayım 😂😂😂😂 - 1 yıl
Şaşırmaya devam o zaman.. 😉😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Boyu önemli değil derler amaa 🙄 karakteri önemli manasında.. Neyse ayıp tabi direkt boy sormak, garip bir de..
Ayrıca benim boyum 1,87 ama ben de kısa boylu kızlardan hoşlanırım fakat adından önce boyunu sormam 😁
Yok genetik, yok kusura bakmayın... Tamam böyle bir hedefin olabilir normal ama Bir de usul var, etik var, edeb var, insan ilişkileri var xaadsdfag10 Yorumlayani adını sormadan boyunu sorman çok abes ama boyuna bakılırsa ki kısa da olsan kriterlerin olması güzel kendine yakışacak erkek modeli belirlemen güzel çünkü bende her zaman çirkin erkeklere şans verip çirkin bir kızmışım gibi muamele gördüm hepsi aynı en azından kriterlerine uygun olsun ama patavatsızca davranma bebeğim
10 Yorumla
1 yılNormalde bu tür yazılara cevap vermem.48 kilo 170 kızla sevgili olmam. Fiziğini güzel sanıpta ufak dağları ben yarattım egosuna giriyorsan zaten seni yanımda da gezdirmem. Gelecekteki 170 boyunda 90 kilo göbekli kocana oturma odasında elma soyarken mutluluklar dilerim. Çünkü bu hikayenin sonu genelde böyle biter.
10 Yorumla
1 yılSor ne olucak ki zaten 170 bir erkekle 170 kiz farkli durur kiz daha uzun gösterir kalip farki var
12 Yorumla- 1 yıl
katılıyorumm
- 1 yıl
Ne yapiyorsun
Uzun erkekler sanki sana bakar da, hepsi biz kısa kızların etrafında dönüyor, uzunsun diye genetiğin iyi falan mı sanıyorsun yani? Kahkaha attım. Kısa erkekleri kısa kızlara kakalamaya çalışman kahkaha attırdı hangi uzun erkek seni kısa kıza tercih etti?
00 Yorumla
1 yılDuygusal ilişkiler fiziksel beğeniyle başlar ve birbirlerini tanımayla gelişir. O nedenle söylediğin şey doğru. Fiziksel olarak beğenmediğin birisiyle karakteri için sevgili olunmaz. Kim itiraz ederse etsin bu bir gerçek. Sadece karakteri için arkadaş olunur.
00 Yorumla
1 yılKısmen haklısın herkes istediği boyu seçsin ne olucak sonuçta her boydan var ben 178 ben 1.70 kızı yanımda uzun görüyorum o yüzden 1.60 bana cazip geliyor birde topuklu giyse 65 filan olur ha bana aşık olan 1.82 kız vardı çok güzel di ama benden uzundu topuklu giyse göğe ericek ama ben yüz vermedim
00 YorumlaYa Allah aşkına siz ne saçmalıyorsunuz herkesin kriteri var eyvaallah bir şey diyemem ama sizinki takıntıdan başka hicbirsey degil yok genetik yok kalıp yok yol diyip ince dusundugunumu saniyirsunuz hiç düşündünüz mü acaba at hirsizimi olucak eve ekmek getirebilecek mi aldaticajmi eş olabilecekmi babacolabilecekmi kafa yapimiz uyusacakmı bir ömür gecirebilecekmiyiz ten rengimiz uyuşacakmı saygı anlayış olacakmı hayata ortak pencereden bakabilcekmiyiz ama yok sizlere kalsa boy uzun hayranlık ve istek tavan hemen tm o yüzden takıntı diyorum ha ön yargılı davranmiyorum belki bunları da düşünüyor olabilirsiniz bilemem birde ağlama demeyin boyum. 1.86 herneyse Allah biz erkeklere kolaylık siz kızlara da gönül gözü versin ne diyim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Bence isminden önce boyunu sormak biraz kaba olabilir çünkü birini daha tanımadan fiziksel bir özelliğine odaklanmak samimiyetsiz hissettirebilir. Tabii ki boy senin için önemli bir kriter olabilir ama bunu daha doğal bir sohbet içinde öğrenmek daha doğru olur. Direkt boyunu sormak yerine, konuşmanın akışında öğrenmek ya da görerek anlamak daha nazik bir yaklaşım olur. Sonuçta kimse sadece fiziksel özelliklerinden ibaret değil ve önce insan olarak tanımak her zaman daha anlamlı.
00 Yorumla
1 yılKb bakmayında bende erkekte en önce boyu sorarım çünkü 180im ve yanımda 190 ve üstü istiyorum, erkek arkadaşım 2.05 bence gayet iyi ve Türk erkekleri genel olarak kısa yapacak bişi yok biz uzun kızlar uzunları bekliyoruz 😃
10 YorumlaUzun boylu erkekleri aşırı çekici görüyorum. Sarılınca başımı koklasın falan aman ne hayal. Yine de ayıp tabii ki. Selam verip ölçü soran erkekten farksız olursun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır uzun erkeklerden değil , yakışıklı erkeklerden hoşlanıyorsun. Bir erkek isterse 2 metre olsun eğer tipsizse sevgili bulamaz bu kadar basit.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. İsterse 150 olsun kimseye ònce boyu sorulmaz. Çok kıricı. İnsanların duyguları çöp degil. Sizin düşünmeden ettiğiniz sözler travmaya sebep olur.
20 Yorumla
1 yılKesinlikle katılıyorum. Önce boy sormak lazım. Ama şimdilerde hep uzun boylu çocuklar aşırı kısa kızları tercih edito. Bizim gibi 170 lik kızlara da 130 luk Midilliler kalıyo 😂😂😂 hiç adaletli değil.
01 YorumlaEvini arabasını da sor kanka, isminin ne önemi var :d
11 Yorumla- 1 yıl
yok ya kısaysa onlar da sorulmamalı
1 yılValla karşımdakinin boyum hakkında ki düşünceleri sadece onu bağlar ve kabalığa hiç gelemem.
170 cm boyunda bir adamım. Ama ADAM ım. Kişinin boyu değil, karakteridir önemli olan.
Boy zürafada da var...00 Yorumla
1 yılSana şunu söyleyeyim yaşım 18 ve boyum 180 ya da 181 (uzayacak yani) boy sadece cinsel arzuyu tetikler kısa erkekler bana daha samimi ve arkadaş canlısı gelmiştir her zaman. Ve kaldı ki 1,67 bir kadın için çokta uzun sayılmaz yok ailem uzunmuş yok genetiğimi bozamammış hele hele laflara gel boy gelişimim tamamlanınca emin ol senin ailendeki birçok kişiden de uzun olmuş olurum ama dediğim gibi yanılıyorsun bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılBoyu uzunsa zaten söyler sana. Sende söylüyorsun baksana işte aynı kafa yapısı olur. Boyu uzun olupta atlayıp hemen boyunu söylemeyen erkek duymadim daha. Türkiye gerçekleri part bir :)) .
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sorabilirsin ama karşındaki fb ilişkisi istediğini düşünebilir. 176 boyundayım,180'liksevgilimde oldu,155'likte yaşadığım ilişkilerin hiçbirinde boy kriter değildi, bu olay yeni çıktı galiba.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
1 yılBoy dış görünüşte önemli gibi görünsede aslında çok önemli değil. Daha bir çok uyuma bakmak gerekiyor. Daha önemlileri var bence. her şey tamam sa boy da olsun denilir.
00 Yorumla
1 yılAceleye gerek yok zaten once konusmadan bulusma olmuyir zaten sonhbet biraz ilerleyince sormak iyi olur 15 20 dk sohbet edersin ve sorarsin baktin kisa birisi konusmayi bitirirsin
00 YorumlaBenım boyun ortama girişi fhfjjf sen o boyda istiyorsan Ohoo benim 2 metre adamla evlenmem lazım
04 Yorumla- 1 yıl
kızlar birbirimizi kötülemeyelim ben katılıyorum 150 kızların hakkı 180 90 değil 170 75 kızların hakkı 190
- 1 yıl
"Kızlar birbirimizi kötülemeyelim, sahte de olsa iyi dileklerde bulunalım, biz harikayız 🥰 Birbirimizi poh pohlayalım, hadiii hep birliktee" hahahha.
- 1 yıl
@-Brahmann- ahhahahsh @ blackhourse ben kendımden 5 cm uzun olsa şükrederim bacım az uçun 😂😂😂
- 1 yıl
@-Brahmann- sağlık olsun ne dıyeyım :/
1 yıl1.67 boy ile 1.82 üzeri erkek arıyorsun ha... Erkekler niye yanında 1.67 kız istesin peki? Sana bakacağız diye boyun fıtığı oluruz...
05 Yorumla- 1 yıl
abart istersen 180 sevgilim vardı çok fark yoktu bile
- 1 yıl
E tamam yoklukta seni tercih etmiştir belki, sokaklar saplama dolu... 1.80 üzeri adam seninle zorlanır. Elini beline atmaya kalksa eğilmesi gerekir, o zaman da bel fıtığı olur :))
- 1 yıl
abart knk
- 1 yıl
kadınların boy ortalaması belli türkiye de kadınların çoğundan uzunum senin gibi 170le olamam üzgünüm bue
- 1 yıl
167le 183 arasinda fark bariz belli oluyor be 30 cm uzeri mi olmasi lazim fark olmasi icin 183 boyu siz kisa mi saniyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yıl167 boyundasin 182 boy olsun diyorsun ama denk olsun diyorsun bu nasil oluyor peki haa desene ben türk kızıyım ben de beyin yok diye
01 Yorumla- 1 yıl
üzgünüm 167 48 manken gibi boyla yanıma 175 erkek hoş durmuyor bu benim tercihim kısa erkekler litfen aglmyn🙏🏻
1 yılSana isminden önce boy ve kilonu sorsunlar.
Bak bakalım ayıp mı değil mi
😀11 Yorumla- 1 yıl
Boyum 167 kilom 48💋
- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
1 yılEğer kategorize edersen karşındaki insanları aynı duruma düşersin adamda sana ne iş yaptığını ne kadar kazandığını sorar mesela
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. ayıp lur tabi o ne öyle...
mesela sana isminden önce bakire olup olmadığını sorsalar...13 Yorumla- 1 yıl
niye erkeklerim yapmadığı şey değil kadınların dudağına kalcasına kadar herşeyi irdeleyen 170 zırto erkolar neden biz uzun boylu isteyince ağlıyo anlamış değilim ikisi de aynı şey değil😇😇
- 1 yıl
@blackhourse öncelikle sosyal medyayı bırakıyorsun sonra dışarı çıkıyor güzel bir hava alıyorsun hatta çimlere dokunmanı şiddetle tavsiye ediyorum. Ha bir de dudağın ve kalçanla barış onları takıntı yaptığın çok belli
Gizli Üye(30-35)1 yılHerkes denk olmalı diyip kendinden yüksek istemek hahahah.30lu yaşlarda da burada ağlayıp sızlarsın, bekar kaldıgın için. Yaa niye hiç sevilmedim kiiii dersin.
15 Yorumla- 1 yıl
üzgünüm anlayamadığınız şu bir 70 erkek ile 70 kız aynı durmuyor bir 70 48 kg bir kız baya uzun ve fizikli duruyor 70 erkek kalıp nedeniyle o kızdan daha kısa gözüküyor aynı boyda olmalarına rağmen o yüzden bir 80 tercihim sırıtmaz bu arada çünkü geçmiş ilişkim de de bir 80 boyunda olan sevgilim vardı aramızda çok bile fark yok
Cevap sahibi1 yılDıt dırı dıt.
- 1 yıl
cücerkekler de çekilmiyor
Cevap sahibi1 yıl1.87yim abisi.
- 1 yıl
@blackhourse boyum 183 ve 167 bana kisa kalir max 180 erkekle yakisirsin cogu kizdan fazlasiyla uzunum en az 170 kiz bana yakisir
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHerkesin tercihi farklıdır ona bir şey diyemem tabi ama bi erkeğe de isminden önce boyun kaç diye de sorulmaz. Kadına isminden önce vajina rengi sormaya benziyor, kusura bakmayın
20 Yorumla
1 yılGereksiz yere bir ton açıklama yapmışsın. Üzülen, üzülsün. Bu kadar ince düşünmene gerek yok. Hangi seçenek seni mutlu ediyorsa, o seçeneği seç.
20 Yorumla
1 yılÇekilin 190 çakma bigboylar büyüğünüz geldi 😄😄
(2.14m)
012 Yorumla- 1 yıl
Maaşallah benimde erkek arkadaşım 2.05 🙃😃
- 1 yıl
@TRAKYALIKISÇE ona da maşallah ablam 😂
- 1 yıl
Bana da maaşallah 180im sulak yerde büyüdük hepimiz 🤣🤣
- 1 yıl
@TRAKYALIKISÇE sana da masallah ablam 🤣 bende muglada buyudum belli sulak yer
- 1 yıl
Aydiiiii 🤗🤗🤗
- 1 yıl
@TRAKYALIKISÇE trakyaliyik allahin adamiyik ablam 🤣🤣
- 1 yıl
Trakyalılar öyle konuşmaz 🤗
- 1 yıl
@TRAKYALIKISÇE 🤣🤣 adanali gibi oldu evet
- 1 yıl
Dikkat lütfen 🤗
- 1 yıl
@TRAKYALIKISÇE dikkat edecegim 😄🙏❤️
- 1 yıl
Boyun eklem ağrıları yapmıyor mu
- 1 yıl
@blackhourse hayir gigantism degil bendeki
1 yıl177 boyum var senle asla çıkmam takılmam benimde takıntım var 170 altına ilgi bile duymuyorum
00 YorumlaAyıp olmaz bence bende hemen değilde kısa süre sohbetten yani samimiyet kurmadan önceki o evrede soruyom kız boyun kaç diye
00 Yorumla
1 yılAyıp bence boy uzunluğu da bir yere kadar. Senin için çok önemli bir kriterse yüz yüze hariç kimseyle tanışmamalısın bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Kimin umurundasın da sürekli "üzülmeyin" diyorsun, hayret!
Egonu yok yere şişiren erkekleri görsem tokatlardım!00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılDüşünsene Ali Koç'un oğlu sana tanışma mesajı atıyormuş, sen boyunu soruyormuşsun 1.78 diyormuş, sen olmaz diyormuşsun.😂😂😂
01 Yorumla- 1 yıl
Yani zengin birini kaçırabilirsin
Gizli Üye(25-29)1 yılÇocuk iyi beslenirse anne karnında ve sonra babadan 4 cm ile 10 cm uzun olabilir, tanışacağın adama boyunu da sor, adam uzun olur şeyi kısa olursa yine mutsuz olursun 😂😂😂erkek zengin olsun 80 cm boyu olsa bile kadınlar onunla evlenir 😂😂😂
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKadınlar paraya bakıyor.😂😂😂😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yıltek bakışla kimin boyu kaç cm söylerim. ayıp olan ne anlamadım? parmak boyuna kadar tüm boylarını sorsan kimse ayıp demez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. Sana isminden önce kilon ve yüz güzelliğin sorulduğunda da ayıp değil dersen sen de sorabilirsin
Ama ben kadınım o erkek benim ayrıcalıklığım var00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. Ben olsam ilk buluşmada daha ileri gidip metre ve baskül ile gidin hatta kumpas, kumpasla ölçü alırdim derinlik fazlalık eksiklik
00 Yorumla
1 yılAhahajaajaj aynı ben bende öyle derdim hep şimdi birinden fazlaca etkileniyorum boyu 1.75
02 Yorumla- 1 yıl
aşk işte hahahha
- 1 yıl
🤭🤭
- Aşk İlişkileri konusunda 568 cevap paylaştı.
1 yılbu kızların uzxun boy takıntısını anlamıyorum, neden uzun boy açıkla bakalım neden, seden kısa olmasın atamam ama çok uzun olmasına da gerek yok bence
00 Yorumla Normal zeka seviyesine sahip bir insan zaten karşısındakinin boyunu aşağı yukarı tahmin edebilir
01 Yorumla- 1 yıl
üzgünüm ben böyle şeyleri önemsemediğim için hep göz ardı etmişim 🙏🏻🙏🏻
Bence erkeklere boy, kadınlarada kilo sormak ayıp bir şey değil ondan sormanda bir sorun yoktur diye düşünüyorum kendiyle barışık insan yanlış anlamaz veya alınmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılAy nedir bu kizlarin boy hastaligi anlamadim gitti yahu 🤦🏻♀️
10 Yorumla Fiziksel özellikleri sormak pek mantıklı değil
01 Yorumla
1 yılEski güzel ahlak kalmamış be herkes uçkurunda🤦🏻♂️
00 Yorumla- Devamını Gör (159)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası