1 hafta önce kocamin sosyal medyasindan ciplak kizlara baktigini gördüm , keşfeti yine dolmuş. İlk defa olan bir şey değil ama uzun zamandır yoktu. Ne zaman görsem sinirleniyorum kızıyorum ve her seferinde kendisi inkar ediyor. Bu sefer inkar etmedi. Zaten sosyal medya da en çok neye bakarsan keşfetin onunla dolar hani beni zaten kandıramaz. 1 haftadır doğrudürüst konuşmuyoruz. Benden özürdilemedi bile benim tavırlı olduğumu bildiği halde hiç aramızı düzeltmek için birsey yapmıyor. Arada işteyken birşeyler yazıyor dayanamıyor ama okadar evde hiç bir şey yok. Akşam çocuklar yatınca yanıma gelir sarılır diye düşündüm kaç kez gönlümü alır falan oda yok. Bir insan karısını hiç mi özlemez? Tek gördüğüm telefon ekran resminde çocuklar vardı benim resmimi koymuş. Anlam veremiyorum yani ben bu kadar dayanamazdım o suçlu ben mi gidicem ayağına. Kaç kez ona haksız yere kızdığımda akşam olunca yanına sokulurdum sarılır öperdim küslük sevmem. Ama bu sefer artık canıma tak etti. Resmen 1 haftadir bensiz olmaya dayana biliyor. Siz ne düşünüyorsunuz? İlk adımı ne zaman atıcak bilmiyorum ama git gide daha da kırılmaya ve soğumaya başlıyorum… aşırı hayal kırıklığına uğradım bu bir hafta içinde.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben bakmıyorum benim keşfetimde hep çıplak kızlar galiba giyinmiş kız kalmadı herkes çıplak
Ja oyuncu olur sanatçı olur. Ama bildiğin popo sallayan meme sallayan kızlar dolu
Bendede öyle hiç alakam olmadıgı halde anlayamadım
Evliler yapiyosa bekarlar niye yapmasın çok zor cidden anlıyorum sizi
Bu niye bu kadar sorun oluyor anlamış değilim yazıyor veya konuşuyorsa elbet sıkıntı ama
Bırak baksın sana hazır gelsin işte daha hırslı olur
Erkek bakar bence bunları sorun etme
Ay yok ya bilmiyorum. Eşinle yatıp kalkıyorsan. Eşin güzel bakımlıysa. Bir erkek neden gerek duyar? Tam tersi olsam tamam derdim saldım kendini falan öyle de değil
Ama hep aynı yemek yenmez. Bana çok güzel kadjn göster bende onu yapmaktan sıkılmış bir erkek göstereyim. Bence sorun etme, adamın libidosu canlanır
Peki
Evliliğin nasıl gidiyor
İki çocuk var. Eşim den kat kat güzelim kat kat bakımlıyım. Ama kendisi aşırı egolu aşırı inat. 1 haftadir yanıma yaklaşmıyor
Ama com bartmis 1 haftadır nddir ya yuhh
Sen onu etkilemiyormusun acaba
Asıl kendisi beni etkilemiyor :D ben yinede gidip elalemin erkeklerine bakmıyorum
Hani acaba onun baktığı kadınlar gibi giysen evde. Değişir mi
İki çocuk varken nasil giyincem öyle :D anca yatak odasında. Onu da şu an konuşmuyorken yapmam.
Haklısın aslında sen. Daha rahat konuşmak isterim senle mümkünse ve sana uyarsa
baksın sen de bak ne var lan?
Birak baksın gözü doysun 😂😂
Ordan geçmiş silinmiyor tabii 😀
Onlara bakıyorsa sana neden bakmıyor?
Geçmiş olsun
Abla sadece bakıyorsa ne var
Ama tamam da bunu söyledim diye insan bir özür dilemez mi? Ben tavırlıyım diye kendinde tavır sergilemezsin.. hiç özlemedi beni
Yakınlaşmadınız mı kendine bak kuaför kıyafet vs cilveli ol bakmasın
Ja kendime bakıyorum saçım makyajım yerimde. Evde iki çocuk varken nasıl gecelik giyeyim. Ama pis pasaklı dolaşmıyorum. Zaten kendisi pasaklı. Ona bakacak olursak.
Vucut hatların vs nasıl boy kilo
Ay kendisi 120kilo ben 59 kiloyum 2 ay önce doğum yaptığım halde tek Karın kaslarım düzelmesi lazım oda normal yani dediğim gibi 2 ay önce doğum yaptım ama zayıfım
Boyum 1.69
Daha ne istıyor ayıp etmiş ten uyumu mu yok yoksa hamilryken alışkanlık mı oldu mastürbasyon ona
Aranız nasıl
Ayıp