Kocam sosyal medya da ciplak kadinlara bakiyor?

1 hafta önce kocamin sosyal medyasindan ciplak kizlara baktigini gördüm , keşfeti yine dolmuş. İlk defa olan bir şey değil ama uzun zamandır yoktu. Ne zaman görsem sinirleniyorum kızıyorum ve her seferinde kendisi inkar ediyor. Bu sefer inkar etmedi. Zaten sosyal medya da en çok neye bakarsan keşfetin onunla dolar hani beni zaten kandıramaz. 1 haftadır doğrudürüst konuşmuyoruz. Benden özürdilemedi bile benim tavırlı olduğumu bildiği halde hiç aramızı düzeltmek için birsey yapmıyor. Arada işteyken birşeyler yazıyor dayanamıyor ama okadar evde hiç bir şey yok. Akşam çocuklar yatınca yanıma gelir sarılır diye düşündüm kaç kez gönlümü alır falan oda yok. Bir insan karısını hiç mi özlemez? Tek gördüğüm telefon ekran resminde çocuklar vardı benim resmimi koymuş. Anlam veremiyorum yani ben bu kadar dayanamazdım o suçlu ben mi gidicem ayağına. Kaç kez ona haksız yere kızdığımda akşam olunca yanına sokulurdum sarılır öperdim küslük sevmem. Ama bu sefer artık canıma tak etti. Resmen 1 haftadir bensiz olmaya dayana biliyor. Siz ne düşünüyorsunuz? İlk adımı ne zaman atıcak bilmiyorum ama git gide daha da kırılmaya ve soğumaya başlıyorum… aşırı hayal kırıklığına uğradım bu bir hafta içinde.

Kocam sosyal medya da ciplak kadinlara bakiyor?