25 yaşındayım hiç sevgilim olmadı?

Evet başlıkta da görmüş olduğunuz gibi 25 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı. Hiçbir kızla buluşmaya bile çıkmadım. Şöyle bir bakıyorum dışarıda çoğu kişinin ya sevgilisi ya eşi nişanlısı var. Onları görünce gerçekten benim moralim bozuluyor ve canımı sıkıyor. Kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum adeta. Artık ben de sevdiğim bir kız olsun, onla duygusal bir şeyler yaşamak, beraber yemek yemek, film izlemek, piknik yapmak ne biliyim onunla beraber herhangi bir şey yapmak istiyorum. El ele tutuşmak, sarılmak nasıl bir his çok merak ediyorum. Lise ve üniversiteden sonra da sevgili yapmak imkansız gibi görünüyor nedense. Evlensem şu an evlenmek için yaşım genç ve evlenecek durumum da yok. Artık ben de sevmek sevilmek istiyorum ama olmuyor maalesef. Lütfen sevgiliyi boş ver napacaksın falan demeyin hepimiz insanız sevmek sevilmek istiyoruz iyi veya kötü olsa da. Kız arkadaşımın olmasını istemem yanlış bir şey mi? Benim sevmeye sevilmeye hakkım yok mu? Nasıl kız arkadaş bulabilirim ve bu durumdan kurtulabilirim? Benim durumumda olan var mı, verebileceğiniz tavsiyeler neler?

25 yaşındayım hiç sevgilim olmadı?