Lütfen bakar mısınız tecrübe sahibi birileri var mı?

Beni kaybetmekten korkuyor buna eminim ama sanki rahat durmuyor gibime geliyor. Ailesiyle falan da tanıştıracak ramazanda falan da gideriz dedi. Ama bazı şüpheye düşürecek hareketleri var 1 ay önce bulunmuştuk yanimdayken sanki birisine yazıyor gibi hissettim karşımda oturuyordu alttan bana bakıyordu sonra aramızda o an konuşma geçti eğer böyle biseyini yakalarsam yüzüne bakmam dedim tuvalete gidicem dedi telefonunu da aldı o aralar ondan çekindiğim için bişey diyemedim gelince neden telefonunu da götürdün ki dedim sonra geldi telefonuna baktık beraber rehberi temizledik baya biseyelr sildik o an yanlış anlamış olabilirim bazen böyle şeyler geliyor önceden yaşadığım travmaya da bağlıyorum bakıyorum ben haksız çıkıyorum sonuçta bunu geçtim 1 ay sonra telefonunu cebinden cikarmadigimi farkettim verecek mi diye denedim baktım ki asla vermiyor 1 saat uğraştım vermedi hareketleri sanki bisey saklıyor gibi olduğu için şüpheye düştüm normalde düzgünce neden vermediğini söylese yeterdi ama asla vermedi 1 aaat uğraştık güldük geçtik ama 2 haftadır kafamda bu mevzu vee birkaç parça kıyafet almış normalde asla kıyafetim yok derdi ki üzerinde farklı bisey görmezdim farklı kıyafetler görünce istemsizce aklıma başka birinin aldığı geldi bu durumu nasıl çözebilirim oturup konuştum da onunla adam akıllı
Lütfen bakar mısınız tecrübe sahibi birileri var mı?