Evli adam bana aşık lütfen detayları okurmusunuz?

Bundan 4 yıl önce biriyle tanışmıştım sevgili olmuştuk ama ben onun evli olduğunu bilmiyordum, beni evleneceğiz diyip oyalıyordu ama çok acı çektiriyordu bana kötü davraniyordu bense o zaman kör gibi aşıktım bir türlü bırakamıyordum.. aradan 9 ay sonra evli olduğunu öğrendim ona bu yüzden çok fazla beddua, küfür, hakaret ettim.. ondan sonra hayatı kaydı iflas etti, çocuklarının başına feci kazalar gelmişti.. beni arayıp köpek gibi pişman olduğunu söyledi af diledi helallik istedi.. neyse bu peşimi bırakmıyor aşığım diyor bana destek ol yanımda dur yuvamız kuralım diyor.. üç çocuğu ve sorunlu bir karısı var.. yıllardır bu şekilde bana yazıyor yemin ediyor beni sevdiğine ama ben her defasında eskiler aklıma geldikçe ona etmediğim küfür hakaret kalmıyor.. sanırım dün biraz haddimi aştım gururunu çok kırdım ama özür diledim sonrada engele aldım.. kendine zarar vereceğini ve bunun vebalinin bende olacağını söylüyor, dünden beridir resmen sanki kötü birsey yapmışım gibi vicdan azabi çekiyorum.. onunla olamazdım, evli üç çocuklu bir adamla mutlu olamazdım.. bu adam sizce beni manupulemi ediyor yoksa gerçekten acı mı çekiyor sizce?
Evli adam bana aşık lütfen detayları okurmusunuz?