" Aşk karın doyurmuyor" dedi eski sevgilim ayrıldık...
Birini hayatınıza alırken "para" ne kadar önemli?
" Aşk karın doyurmuyor" dedi eski sevgilim ayrıldık...
Birini hayatınıza alırken "para" ne kadar önemli?
40 yaşındayım
15 yaşında iken psikologuma büyüdüğüm zaman karım dahil hayatımdaki herkesi satın almış olmak istemiyorum dedim. O gün de anlayan olmadı halen de yok
Evlenmek 2 milyon lira. Niçin evleniyoruz? Bir kadını düzenli s. kip yemek ve temizlik hizmeti için mi?
Ne gerek var?
Hayatım boyunca arkadaşım olmadı anlayan insan kıtlığı
Sevgilim de
Bana bacaklarının arasını sunmaktan fazlasını yapabilecek olanın yasi çocuk sayısı vs umrumda olmaz
Cevap
2Cevap
Hiç değil.. Tamam kıyafet delisiyim ama herşeyi kendi maaşımla aldım ama çift olunca umrumda olmaz 🙅♀️ para 💴 pul hiç maddiyatta gözüm yok, şükür 🥹 gözüm tok:))
Ben de yaklaşık 2 asgari ücrete çalışıyordum bu laf söylendiğinde
aşkı demek ki TL ile eş değerinde imiş, Tl ile ölçmüş aşkını. Öyle birisiyle ne 😦 işin olur ki?
Sonradan çok yalvardı ama iş işten geçmişti...
Herkes " Hayır" diyor bana o kabul edince şaşırmıştım
Tel geldi sorry 🙈
Doğru demiş yüksek maaş alsan bile cimriysen bitti
Yok sadece yüksek maaş yetmiyordu,
4+1 ev, son model araba vs de gerekiyordu
Abartmiş bahane etmiş ayrılmak islçin
biz erkekler asgari ucret kazananla evlenirken kadinlarin yuzde kaci evleniyordur? biz sevmeyi sevilmeyi seviyoruz. kadinlar fazlasina bakiyo
her 2 tarafın parası olduğu ilişki
daha rahat bir ilişki artık
onun dışında gereksiz
Gezip tozarken hesabı kim ödeyecek diye düşündurmeyecek erkek kadar
Gezip tozarken hesabı ödeyecek param var, ancak her seferinde brn ödeyince "yolunacak kaz " gibi hissettiriyor insana...
Kadın çalışmıyordur o ayrı
İlgisi yok çalışır ama erkek bunu yapacak olan kişi, ona yakışır mesele paranın varlığı yokluğu değil
Bunun erkeğe yakıştığı nerede geçiyor biri bana söylese?
Bazı şeyler yazılı olmayan kurallardır hayatta. Ben erkek varken yanımda ödersem ya da kim ödeyecek diye düşünürsem o erkeğin ne özelliği kalır herkesten konu aşk ise özeldir yoksa zaten kadın arkadaşlarla da oturup bişey yenir içilir aynı şey olur ama erkek bu yönde de beni sahiplendigini hissetmeliyim her konuda her yerde olduğu gibi. Cebimde para olmadığından değil yani ama erkek yücelir diğer türlü seviye düşer. Centilmenlik de budur artık yok olsa da
Sahiplenmek deyince kedi köpek geliyor aklıma... Kadın hür dür. Hür bir kadını nasıl sahiplenirim ki?
Mecazi manevi sahip, yoksa kimsenin kimseye ihtiyacı yok zaten😂 ama sen bu parasal zeka ile zaten kimseye bulaşma otur kadının da başını yakma
Mecazı pek çözemedim şimdiye dek
Doğru söylemiş para de sen çalışmıyormusun
Çalışıyorum, işim de vardı onunla tanıştığımda
Şimdi yok mu
Şimdi de var ancak %5 enflasyona yenik düştüm
Coin falan mı oynuyorsun
Hayır sadece dolandırıldım 7 ay önce
Niye aç mıydı kız
Yoo işçi emeklisi idi ailesi...
Sadece onlar sağ idi biz sol idik
Maalesef öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?