Kızın eski sevgilisiyle arkadaş olduk nasıl?

Onu bırakıp bana geldi çocukla hasım olduk çocukta silahla gezen tip bir süre sonra aramız bozuldu kızla benle arası bozulur bozulmaz 2-3 gün sonra o çocuğa dönmeye çalıştı çocuk kabul etmemiş çok zoruma gitti ama yine sevdim en son çocuğu aradım mevzu yapmak istiyorsan konum at geliyorum tek başıma ister tek gel ister 3-4 kişi gelin diye çocuk sıkıntı yok benim sevgilim var aramızda artık sorun yok dedi tamam dedimbu olaydan 3 gün sonra kızın doğum günüydü tam 00:00’da yazdım oda 10 saniye sonra cevap verdi konıştuk ettik ama o hala o çocuğa atıflar yaptığını görünce çok zoruma gitti kaldıramadım silmek zorunda kaldım onu ve çavoyla bugün buluştuk ortak arkadaşları vardı oturduk yedik içtik sohbet ettik bana çok delikanlı adamsın falan dedi ve eve gittim kız Wp durumu atmış artık takmıyorum Instagram fake hesaptan Bakıp engelledim kedisi ile foto atmış şarkı çalıyor herkes beni bırakıp gitti ama sen hiçbir zaman gitme diyor neden böyle yapıyor duygu sömürüdü yapıyor o beni kendini sildirmek zorunda bıraktı

Kızın eski sevgilisiyle arkadaş olduk nasıl?