Sevdiğim adamı nasıl düzeltebilirim?

İki kız arabada giderken büyük bir kazadan kıl payı kurtulduk panikten ağlamaya başladığım sıra yanıma bir bmw yaklaştı ama normal bir araba değildi araçta kanlı modifiye ses sistemi ışıklandırmalar air dikkat çeken bir arabaydı, şaşırmıştım yardım ettiler teşşekür ettik herkes yollarına dağıldı. Gece kız arkadaşıma ve bana bir bildirim geldi bize yardım eden o çocuklar instamızı bulup istek atmıştı bize görüşmeye başladık 4’lü güzel, hoştu fakat ilk buluşmadan temas etmeye başladı bacağımı elliyodu kalçana dokunuyordu rahatsız oluyodum ama ses çıkartamamıştım. İlişkimiz mükemmeldi arada yaptığı hareketler oluyodu zoruma giden. Arabası yüzünden bi cok kız ona yanaşmaya çalışıyordu zor bi adamdı kuralları vardı cadde piyasa manyağı bi tipti biraz annesi ve ablası beni sevmezdi laf atarlardı hep çok önem vermiyordu bana ama sevdiğim için katlandım bi kaç hafta önce kızlı bir ortama gittiği için ayrıldık, haberleri geliyor kızları eve atıyormuş kızlarla takılıyormuş hakkımda @rospu ben istesem onu elden geçirirdim eve atardım demiş ama hala beni unutamadığına dair storyler atıyor. Ona kinliyim ama dönerse karşıma alıp konuşmak istiyorum duzelir belki diye sizce ne yapmalıyım?
Sevdiğim adamı nasıl düzeltebilirim?