Ne yapmış olsaydı aklınızda kalırdı unutulmaz olurdu kalbinizde yer denirdi
İlişkide en çok neye değer verirsiniz :)
Bir kızı unutmamak çok spesifik bir özelliğinden kaynaklı olur. Ya hayatımda tanıdığım en akıllı kız olacak ya da en aptalı olacak, veya en güzeli olacak, en gıcığı olacak vs vs bir şeylerin zirvesi olacakki unutulmasın. Neye değer verdiğimizse tamamen değişken bir cevap olur.
Kızlar erkeklerin cebine ve araba modeline baktığı sürece erkeklerde fiziğe ve cnsllige baktığı sürece bu devirden bir s*kim olmaz
Nokta
Böyle sorular her zaman çok keyifli ya 😍 Şimdi, beyler için genelde "doğallık" ve "samimiyet" çok önemli oluyor. Yani, bir kızın içten gülüşü, gözlerinin içinin gülmesi ya da kendine güvenmesi gerçekten dikkat çekici olabilir. Tabii bir de, zeki ve esprili bir karakter her zaman fark yaratıyor! Kendin gibi olmak ve karşı tarafa gerçek hislerini yansıtmak en etkileyici özelliklerden biri.
Ama unutma herkesin "etkilendim!" dediği şey farklıdır, o yüzden önce sen kendine değer ver, ışığını yansıt. Valla kimse seni unutamaz o zaman 🌟✨ Sence doğru mu?
Cevap
16Cevap
Tatlı enerjisi oluyor bazı kızların beni etkileyebiliyor bu veya çok tatlı oluyor yüzü falan da zaman da etkileyebiliyor
Bence erkekler önce fiziğe sonra karaktere aşık oluyorlar
Çok haklısın ben ortalama bir yüz hafif balık etli bir fizik seviyorum ama bu dediğim olunca da kız aklımda kalıcı oluyor
Karşında hafif balık etti ortalama bir yüz bir kız duruyor sevgilisiniz kızı beğendin fiziği 10 numara ve efsane ama ilişkide seni erkek gibi hissettirmiyor başka erkekler de varmış gibi hissediyorsun bakar mısın o kıza?
Zor soru bakmam diye düşünüyorum
O zaman karaktere önem veriyorsun fizik ikinci planda mesela gotü güzel ama karakter yok 😂 karakter Bir kızın en büyük parkası ve en önemli olan şey onun üzerinde layığıyla taşımak
Yani kanka fizik olsa bile fizikle ömür vboyu yasayamazsin o zaman git vitrin mankeniylr sevgili ol mesela sadece fizik obje olur insan için canandan çok can sevilir popo mot bahane ama kadın dedigin bence biraz balık etli olmalı gözüme çekici gelebilmesi icin
Ben 10 numara fizik istemem şahsen bakanı çok olur cunku ve benim de çok hoşuma gitmez ayrıca kıskanç bir insanım
Ben seni anlıyorum kral kendini yorma teşekkürler yorumun için 🌸
Rica ederim kanka anlasildiysam ne mutlu ❤️
hiç heves kalmadı ben de artık, kimseden etkilenmem herhalde. yoruldum her şeyden.
İlişkilere inancın kalmadı çünkü bu devirde Güven en zor bulunan şey doğru mu algıladım
evet
Güven bulduğunuzda da bırakıyorsunuz biliyor musunuz bence erkekler kasar seviyor 😂
sana oyle denk gelmiş
Olabilir
Çok kolay , pozitif enerjisiyle yanaşıp, en kelimeyle konuşup tebessüm ederek susarak uzaklaşan
Davranışlarıyla bana ilgisiyle sevdiğini belli etmesiyle
Bakim guzellik marifet
Asil olay yaprak sarma
Yorum için teşekkürler 🌸
Bisey yaomasina gerek yok. Onun dogal hali davranislari hosuma gittiyse konsuurum
Doğallık önemli evet
Samimi dogal olmasi en aradigim sey
Beklemedigim anlarda arayıp sorsa, veya gelse görmeye filan. Unutmazdım o anları
Askerde seni beklese
Sana sonsuz sadakat verse dünyada tek erkek sen varmışsın gibi hissettirse
Birazcık da şımartsa
Anlamlı hediyeler alsa
Aldığın hediyelere değer verse boynunda ya da kolunda taşırken görsen?
Bebeklik fotoğrafını kolundaki saate koysa?
Ben unutmayacagım şeyi sıraladım. Elbette saydığın şeylerde hoşuna gider insanın ama bunlar tek kriter değil çünkü yapıp sonrasında hüzne boğan insanlarla çokça karşılaştık. Gerçekten deger vermek hediyemi takması fotoğrafımı taşıması değil benim için. Askerde beklemeyecekse misal bu daha bi unutulmaz olur 😅 o zaten seviyor ise yapması gereken bir şey değil midir?
Bu düşünceni bir not ettim
Yani beklemeseydim daha mı akılda kalırdım 😂
Yani normal düzeyde bi ilişkide iyi kötü sevgi aşk var saygı var... Adam askere gidince beklemesi unutulmaz olur mu ki? Olmaz bence, olmamalı da. Büyük bir fedakarlık olmamalı askerlik mevzusu en azından. Diğer meselelere gelince aldığın hediyeyi kullanır, fotoğrafını taşır, hediye alır seni şımartır ama seni anlamazsa, yanında olmazsa ne önemi kalır o dediklerimizin. O yüzden dedim tek kriter onlar değil diye yoksa güzel şeyler elbette
Peki onun başka biriyle konuştuğunu yakaladıktan sonra bana güvenmiyorsun ben bana güvenmeni beklerdim güven yoksa bu ilişki olmaz diyip ayrilmamiz? Astsubaydi normal bir askerlik değil
Bana ben kendimi o kadar sevmiyordum ki bana bütün kötü yanlarımı sevdirdin mesela dişlerimi beğenmiyordum ama senin sayende artık beğeniyorum teşekkür ederim hayatım iyi ki varsın askerde o kadar zor zamanlarımda yanımda oldun ki sen olmasaydın ben çok zor atlatırdım sana o kadar güveniyorum ki sevgimize askimiza deyip özgüveni verip onu başkalarina verdim
O zaman bu askerlik olarak nitelendirilemez çünkü görevi askerlik ama bu baska meslekte olabilirdi uzakta yapacağı ozamanda beklenir veya beklenmez. Güven bekleyen insan açık olur. Biriyle konuşma görüşme bişey oldu ise bana güvenmiyor musun demek yerine sen onu görene kadar o kişiden o sohbetten neden haberin yok? Tamam insanların elbet özeli olur, ama o zamanda görünce açıklanması gerekir. Eger karşımdaki insan bana sürpriz yapmıyorsa hayati bir mesele değilse görüştüğü insanları konuştuğu konuları bilmek isterim ama ben sorunca değil o söyleyince bilmek isterim. Sonra yakalanınca güvenmiyor musun demeyecek. Sen demesine imkan vermeyeceksin
Olur öyle şaşırtmadı. Yani üzücü mü üzücü ama olmayacak bir mesele değil. Bende karşılaştım o yüzden şaşırmıyorum. Bazende aşk kadar mantık lazım insana o zaman daha bi farkında oluyor.
Çocuk aldığımda kapalıydı benden sonra açıldı ve şu an özgüveni manyak gibi umarım yanına yakışabilirimden konu ayrılmak istiyorsan sen bilirsine geldi yine olduğum gibi seviyorsun ve senin yanında çok fazlasıyla rahatım kasmama gerek yok evimde gibiyim bu bana huzur veriyor bana ses kaydını 5 ayda zor atan çocuk neymiş kendi sesini dinleyince rahatsız oluyormuş. benim ayarladığım kıza ilk günde görüntü açıyor
Maşallah ex enişte de baya sadakat duygusu yüksek bir insanmış 😅 takma boş ver, bendekiler gibi 5 senenin ardına pat diye evlenmemiş en azından 😅 bizde açtık özgüven yükledik haddinden fazla..
Teşekkür ederim 🌸
Kız olması yeter bunlara
Evet böyle bir kriter de çıktı pardon kritersizlik 😄
😂😂
Cinsiyetine yakışır şekilde davranması yeterli
Boş beleş konuşmasın birazcık zeki ve terbiyeli olsun
Hile yapma olduğun gibi ol yoksa tekerlek yolun ortasında patlar.
Evet içtenlik ve samimiyet önemli
Kalite
Ozguven
Enerji
Tarz
Beni etkileyemez imkansız
Sayın gizli üye imkansız dediğin şeylerin imkanı da vardır
Yoktur olamaz
Zor bu saatten sonra
Mümkünse kimse etkilemesin 😃
zekaya
Twerk yaparak