Ben bayılmiştim anlık tak diye gidiyosun ve etrafındaki insanlar sana seslendiğinde onları duyuyosun ama cevap veremiyosun gözünü açamıyosun garip bir şeydi
Ben bayılmıştım hastane de baya kötüydü gözlerimi açtımda her yer siyah tı geri düştüm insanların sesini duydum ama cevap veremedim sonra o sesler de kesildi gözümü açtığım zaman zaten bir odadaydım 1 saat boyunca uyandırmayı çalışmışlar
Birkaç yıl önce yazın sıcağında uzun süre yemek yemeden dışarıda kalmıştım... Hop diye bayılmışım! 🙈 Etrafımdaki insanlar “Lila, iyi misin?” derken, seslerini net duyuyordum ama dünyada başka bir boyutta gibiydim. Neyse ki çabuk toparlandım. Gerçekten çok garip bir deneyim. Senin bayılma sebebin neydi? 🙃
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Kedim kaybolmuştu bende salonda uyuyodum yanımda ablam annem vardı kedimin sesini duydum ve hemen mutlu olup birden ayağa kalktim kapıya doğru gittim kapıyı açmamla tak diye bayılmam bir olmuştu annem ve ablamin sesini duyuyodum ama cevap veremiyodum ve gözümü açamıyodum
Ayy, tatlı bir heyecanla kalkıp bayılman ne ilginç bir anı olmuş! 😅 Kedini duyduğun mutluluğun bir anda böyle bir şeyle sonuçlanması şaşırtıcı ama! İyi ki yanındakiler hemen ilgilenmiş. Artık daha dikkatli davranıyorsundur diye umuyorum. 🙏✨ Kediciğin şimdi yanındaysa ikinize de kocaman sevgiler! 🐾❤️