- Aşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı.
1 yılkızın biri ile tanıştım okcupidden.. meğer happn da kullanıyormuş haftada en az iki gün erkeklerle buluşuyor sırayla talipleri arasındakilerden birini eleyerek seçim yapıyormuş.. bunu anlamam çok uzun sürmedi. önce benimle hiç konuşmadığı bi konuyu benimle konuşmuş gibi anlattı. şüphelendim. sonra gizlice buluştuğumuzda telefonuna baktım happn bildirimi gördüm.. neyse bende happn a üye oldum baktım konum aynı fotolar aynı kız.. hiç bişe söylemeden görüşmeyi kesmiştim. or*pu
19 Yorumla
Soran1 yılBu tarz konular hep başıma geliyor benimde
- 1 yıl
tanışma app leri kullanmayın hepsi patlak oluyor o kızların.
Soran1 yılDoğrudur abi valla
- 1 yıl
@eleguneferidun kullanıp kullanmadığını anlamamızın bir yolu var mı sence? sen biraz fırsatı değerlendirmişsin gibi görünüyor, hepimize o imkan doğmayabilir
- 1 yıl
@fewobligation anlamanın yolunu bilmeyen biri için fırsatı değerlendirememişsin yorumu çok saçma değil mi. oradaki kızların çoğu tek gecelik aramıyor. evlenmeklik koca yahut paranızı yemek için kafelerde gezinmek için bi finansal köle arıyor.
- 1 yıl
@eleguneferidun Yok aga kast ettiğim şey, bir şekilde telefonunu yoklama imkanı bulmuşsun diye fırsat dedim, her insan dokundurtmayabiliyor ya. Bir de finansal köle olma fikri de tek gecelik kullan-at olmak kadar korkutuyor.
- 1 yıl
@fewobligation appler doğrulama smsi atıyor silmemiş onu. ordan anladım zaten
- 1 yıl
@eleguneferidun Güzel ipucu, kullanırım ben bunu. Dating app hiç kullanmadığım için nasıl çalıştıklarını yüzeysel olarak biliyordum.
- 1 yıl
@fewobligation kullan kardeşim.. deneyim olsun asla kimseye güvenme ordan tanıştığın.. ama çok uzun süre kullanma. çünkü kimseyle meçleşemeyince psikolojin bombok olacak. beni niye beğenmiyorlar diyeceksin.. halbuki giderin olan birisin.. ama appler milleti para harcatıp üyelik almaya yönlendirecek şekilde planlanmış.. öyle düşününce hemen ücret ödüyorsun.. böyle böyle keriz silkeler gibi appler parayı götürüyor.. finalde bir kaç kızla buluştum ama hepsi sorunlu kızlardı.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Bence bu durum kişiden kişiye değişir ama bazen flört döneminde net bir ilgi görmek yerine, rekabet hissiyle daha çok değer görmek istiyor olabilirler. Yani "tek kız" olmak yerine, birden fazla seçenek arasından tercih edilmek, onlar için daha çekici geliyor olabilir. Bu da biraz ilginin değerini artırma meselesi gibi bir şey. Ama gerçekten seven biri için böyle bir şeyin anlamı yoktur, zaten sadece o kişi yeterli olur.
12 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle katılıyorum
Hangi kadın böyle bir şey ister ki, böyle bir şey düşünenin aklından şüphe ederim.
Flört veya sevgili, her durumda tek ben olmalıyım kalbimin kaptan aşk adamının gönlünde. 😄
yalnız Sevgilim olursa onu böyle kaydedicem güzel sevdim ben bu ismi ahshdjd
13 Yorumla
Soran1 yılHahah güzelmiş evet kankaa jdjdjd
Valla kızları anlamak zor kankam jsjsjsj- 1 yıl
Yani bunu söyleyen kimse aklında sorun vardır. Zor değil bizi anlamak 😂
Soran1 yılHahah zor zor valla zor 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılflortken bile benden baskasiyla konusuyosa ruhunu teslim etsin
23 Yorumla
Soran1 yılHsjsjsj Yaren biraz sinirli
- 1 yıl
cok gergoyum
Soran1 yılahhsjsjs 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Abi bunlarin o ego tatminleri popo kalkmalarj meshur ya. Gram anlamam. Hele onlara acildik mi sictik. Ama etrafina yalan birkac disi tak, hemen kafada su var. Ulan bu cocukta ne var da etrafinda disiler var. Antenleri dikiyorlar o zaman. Bu tuhaf sekilde benim de anlayamadigim bi durum
19 Yorumla
Soran1 yılBen de anlayamadim umursamazsan iyisin umursarsan reddedilirsin hep böyle
Soran1 yılDoğru kızlar kızlari anlayamıyor biz nasıl anlicaz valla
Soran1 yılSen işi öğrenmişsin abi ben yapamıyorum şunu ya😄😄
- 1 yıl
Ne var yapamayacak ki. Penisimin izinden gitmiyorum bu kadar. O ihtiyacimi mastürbasyon ile gideriyor ve karsima gelen disiyi alelade bok cuvali bir et yigini beyinsiz bir yaratik oldugunu dusunerek hareket ediyorum. Seytandan 3 s sonra dogan bir varlik iyi olabilir mi ya lutfen dusun
Soran1 yılHaklısın abi. Tek zaafim benim işte ya. Ne sigar içerim ne içki. 😅
Soran1 yılTamam abi🙌🏻
1 yılNe alaka bence sen abazaligi alışmışsın bu bahane sen sevgilim değilsin bende baskalariyla takildim senle olana kadar kelimesi seven sevdiğiyle birsey derken ona olan sevgisinden kimseye görmez kalpler birdir olmamış kalbe başka kalp takılmaz
13 Yorumla
Soran1 yılBana niye saydırdın :D Güncellemeyi okuyabilirsin. Sorularım geneldir kişisel değil.
- 1 yıl
Tövbe tövbe ne saydircam
Soran1 yılDirekt "abaza" diyorsun, sözlerine dikkat ederek yaz o zaman. Haydi iyi günler.
1 yılŞahsen ben tek kız olmak isterim. Ben hariç başkaları da varsa mağarama geri dönerim kimse kusura bakmasın kdskdskdsk
33 Yorumla
Soran1 yılBeni de al tek korkarsin jsjdjjd
- 1 yıl
Tabi kankam birlikte gidek dkdskdsk ⛰
Soran1 yılTabii kardeşim benim jskkdd
1 yılHangi kız böyle bişi istiyormuş acep xjsjsjs Bunu isteyen kız ya insan değildir ya da kız kxkdsk
32 Yorumla
Soran1 yılHahahhahshahshhs Son cümlen jdjdjd
- 1 yıl
Xjdjdjdjdj
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hergün yeni bir bilgi bundan biz kızların da haberi olsaydı keşke
31 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılTek kız olamıyorsam hiç kız olurum ( genel )
31 Yorumla
Soran1 yılÇok iyi yorum :D
Saçma, flört ilişkiden önceki adım tek olmak gerekiyor bence.
21 Yorumla
Soran1 yılBence de
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılSaçmalamayın öyle bişey yok. Herkesle flört eden birine adam bile demem
223 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂
- 1 yıl
Komik değil ben ciddiyim. Birden fazla kadınla flört edenden adam mı olur da hayatıma girmeyi hak etsin?
Soran1 yılHayır flört etmeyecek herkesle yahu.
- 1 yıl
Adam dediğin çevresinde o kadar kız varken her çiçekten bal alma derdine düşmeyip tek kadına bakıp sevendir. Diğerleri çöp
Soran1 yılO tarz erkekleri 10 kızdan 8'i istemiyor be hemşire hanimm
- 1 yıl
Öyle demişsin ama.
- 1 yıl
Kızların çoğunun kaliteli kişilik olduğunu kim söylüyor ki? 10 erkeğin 8 i çöp olduğu gibi 10 kadının da 8 i çöp. Birbirlerini bulup seviyorlar ne güzel. Sonra ağlıyorlar ama beni aldattılar diye. Neden acaba
Soran1 yılHe şimdi oldu dediğin tamam :)
- 1 yıl
Hani yanlış anlaşılmasın, insan aldatılıp aldatılmayacağını her zaman ön göremeyebilir ama bazı şeylerde balık baştan kokar. Barizdir yani
Soran1 yılÇok haklısın 🙌🏻
- 1 yıl
İçi boş erkekleri içi boş kadınlar sever çoğunlukla (yeterince hayat tecrübesi olmadığı için kelime oyunlarıyla kandırılan kadınlar istisna, onlara lafım yok)
Soran1 yılÖyleee...
- 1 yıl
Allah herkesi ahlak olarak da, karakter olarak da dengiyle karşılaştırsın diyelim o zaman
Soran1 yılAminn diyelim
- 1 yıl
👍🏻😌
- 1 yıl
@Nightwalk35 Vay be. Etkilendim. Halen böyle düşünen kızların var olduğunu görünce ümitleniyorum.
- 1 yıl
@fewobligation sağ ol amca
- 1 yıl
@Nightwalk35 Amca mı? 🤣🤣 27 yaşındayım ama sen bilirsin. Bir de kardeşimin evlenip çocuk sahibi olması lazım, öyle resmen amca olabilirim.
- 1 yıl
@fewobligation hahahaha pardon ya bi sorumda 40 yaşındaki bir amca yorum yapmıştı da seni o zannettim bi an
- 1 yıl
@fewobligation profil resminiz aynı hahxhxhxb
- 1 yıl
@Nightwalk35 normaldir çünkü profil resmim yok direk 😄
- 1 yıl
@Nightwalk35 yani varsayılan bu galiba, hesap açtığımdan beri değiştirmedim
- 1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. İlk defa duydum böyle bir şeyi😂
Ama bunu diyenin de tek erkeği yoktur 🤣🤣211 Yorumla
Soran1 yılHahaha bence de ya, ben de duyunca şaşırdım ama bunu dedim. Tek kız olduğunu hisseden kaçtı, başka kızlar olduğunu görenler bağlandı 🤣🤣🤣🤣
Soran1 yılEvet evett şimdi oturdu taşlar 😂
Soran1 yılAynen egosunu tatmin ediyor 🤣🤣
Soran1 yılAşırı hemde bana ergence geliyor hem. 😂
Soran1 yılÇok doğru dedin valla 🙌🏻
Soran1 yılEvet mecbur beni seçecek diye
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hep tek olmak isterim ama ilkinde seçilmek olabilir mevzuu
14 Yorumla
Soran1 yılSoruyu anlayan nadir insanlardansın :D
Soran1 yılYanii, ego tatmini bence. Çevresinde o kadar kız varken beni seçti gibisinden :D
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılNeden istemiyelim sevdiğim çocuğun konuştuğu tek kız olmak beni mutlu eder öyle olduğu zamanlarda çok huzurluydum mutluydum.
10 Yorumla
1 yılBöyle bir şey yok. Bu siz erkeklerin birden fazla kadınla olmak aldatmak için uydurduğunuz safsata.. hiçbir kız bunu istemez aldatmaya yer arayın
12 Yorumla
Soran1 yılAnlıyorum. d
- 1 yıl
Öyle görünmüyor
1 yılBelki de daha özel hissetmek, değer görmek isterler. Ama flörtte samimiyet önemli, başkalarına gerek yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılBaşka kadınları bilemeyeceğim, ben bir erkeği tanıma sürecindeyken onun ilgilendiği tek kadın olmadığımı görürsem ondan uzaklaşıyorum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılHayır sevdiğim adam için her zaman tek olmalıyım! O da benim için tek olmalı!
10 Yorumla
1 yılBi an dedim biz erkekler kız mıyız dumur oldum böyle :D
10 YorumlaO zaman çok iyi yalan söylemeyi bırakmak gerekiyor. :)
21 Yorumla
Soran1 yıl🤭🤭
Ben flört ederken bile tek olmayı tercih ederim ya. Hangi kadın bunu tercih etmez ki?
111 Yorumla
Soran1 yılİşte herkesle konuşuyor ben alayim kafasi.
Soran1 yılEvet ama vat bu kafayi yaşayan jsjkdd
Soran1 yılBen de kıskanç biriyim tek erkek ben olmalıyım yoksa olmazzz
Soran1 yılo yüzden hiç sevgilim olmadi jsjjdd
Soran1 yılDoğru. Şaka maka oldu sevgilim keşke hiç olmasaydi.
Soran1 yılTimam 🤗
genelleme yapmak yanlış ama çoğalıyor öyleleri
21 Yorumla
Soran1 yılevett
1 yılFlörtöz benden uzak olsun
21 Yorumla
Soran1 yılTimamm
Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. bu fikirler nerden çıkıyor anlamıuorimkiii👀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılErkekleri alfa olsun istiyorlar sanırım
11 Yorumla
Soran1 yılBence de hocam
1 yılKim uydurmuşsa saçmalamış
13 Yorumla
Soran1 yılValla bir tane aşk sözleri eden bir kiz vardi o dediydi haha ismi Sedef mi neydi😂😂
- 1 yıl
O demek ki öyle ama bu demek değil ki hepimiz öyleyiz. Kişi kendinden bilir.
Soran1 yılTabii ki değişir, herkes aynı değildir 🙌🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılHangi kızlarmış onlar
13 Yorumla
Soran1 yılGenel olarak hepsi öyle jsjsjd
- 1 yıl
Ben değilim
Soran1 yılTimam kkskskd
- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılKadınları çözebilen varsa anlatsın
12 Yorumla
Soran1 yılBen de anlamadım :D
- 1 yıl
Sor.
1 yılYok tek baba benim sadece ben olucam flortkende sevgiliykende
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYeni kilifiniz değil mi namussuzluga bulunmayan kılıf kalmadi bunuda yine kadın üzerine attınız. Bunu birde genelle yapmışlar. .
00 YorumlaBilmiyorum ama muhtemelen başka birileri ilede flört ettiği için
10 Yorumla
1 yılHer zaman tek olmak isterim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılBu herkes için geçerli olmuyor
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılBence tam tersi tek ve özel olmak isterler
20 Yorumla
1 yılSoruyla alakası yok ama bi yorumunuzu gördüm Fal bakabiliyor musunuz normalde?
07 Yorumla
Soran1 yılujsjsjkwkwkwkwk Herkese bakmam denk gelirse
- 1 yıl
İşte yani tutuyor mu dhxkhckc
Soran1 yılTabii mskdjdj
- 1 yıl
Atabilir miyim bende sana bugün öyleyse :D
Soran1 yılHayır 😂
- 1 yıl
Neden:(((
Soran1 yılİştee...
1 yılKaraktersizlik bu sadece
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılBöyle bir şeyi ilk defa duydum :D
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılBu ne Saçmalık yaa
10 Yorumla Bin türlü halleri var anladım gitti
10 Yorumla
1 yılYeni öğrendim msyd
11 Yorumla
Soran1 yılHshah unutmazsın
1 yılBen isterim kdkddkd
14 Yorumla
Soran1 yıladam jsjjss
- 1 yıl
Adam sensin 🤨
Soran1 yılAllah razı olsun jdjjd
- 1 yıl
🤨🤨
Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. O hangi kiz
15 Yorumla
Soran1 yılGenel olarak :D
Soran1 yılSen öyle san :D
Soran1 yılHahah bak bak. Ya mesela şu, cafeye gittin çocuk direkt eve gidecek başka kız yok hayatinda ve tek sana yazıyor avucunda cebinde bu soğutuyormuş kxkkdkd
Ne alaka anlamadım baba
00 Yorumla
1 yılNe dedinnnnn? Anlamadım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 570 cevap paylaştı.
1 yılNeymiş
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılKim diyor bunu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGenellemek her zaman genellemek
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem